הייתה כאן שאלה של בחור ערבי

av_i_va

New member
הייתה כאן שאלה של בחור ערבי../images/Emo46.gif

הגבתי להודעה בשעות הערב היותר מוקדמות. באתי לבדוק אם התקבלה תשובה ואני לא רואה את ההודעה. האם מי שרואה עצמו כמנהל פורום רואה עצמו גם כשופט, בורר פוסק וגם מבצע את גזר הדין???? האומנם יתכן ושאלה זו נמחקה בשל היות השואל ערבי??? לא היתה כל סיבה למחוק את ההודעה. הייתה זו שאלה על עסק והתשובה בהתאם. אני מוחה בכל תוקף על כך ודורשת להחזיר את השאלה לפורום ובאופן מידי!!! שיהיה גם לך שבוע טוב!

פרילנסר

New member
כל ישראל ערבים זה לזה.

אולי זה יגרום לך למחות בקצת פחות תוקף. אם לא היתה נמחקת ההודעה ההיא - היה נודף מזה ריח של גזענות.

av_i_va

New member
קראתי

אני מבינה שהתכוונת להפנות אותי לסעיף: "הפורום נועד להפריה הדדית בכל הנוגע לרעיונות ולשיתוף בידע ובנסיון החברים". גם אני חשבתי כך, עד ש...

פרילנסר

New member
דווקא ללוח "עושים עסקים".

חבל שאת כועסת. הכוונה היא להותיר את הפורום נקי ממודעות פרסום. ערבי/יהודי/פנסיונר/ינוקא/מובטל/נכה - כל השיוכים הללו לא אמורים להוות יוצאים מן הכלל. העיקר שלא היתה כאן כל אפליה על רקע גזעני.

av_i_va

New member
אני לא "סתם כועסת"

הייתה כאן הודעה של בחור ממג´ד אל כרום שביקש רעיונות או משקיע, עבור 2 דונם אדמה שברשותו, בכפרו. על כך עניתי שקיימת תנופת פיתוח באוזר ויש כמה דרכים לעזור לו, תוך ציון אפשרות 1 או 2. זה מידע כללי ולא פרסום. מי שמכנה עצמו "הרשות לעסקים קטנים" - (שאם כל הכבוד, אבל יש לי את הספקות שלי לגבי המקצועיות והידע שלו מלבד להפנות אנשים לרשות עצמה או לחומר שהתפרסם ברשות) בחר למחוק את ההודעה ואני דורשת הבהרה. אני רואה בכך מעשה חמור ומייחסת את העובדה להיות השואל ערבי. למעשה המתנתי לתגובתו של "מנהל הפורום" שכמובן לא מצא זמן להגיב. הבירור יעשה לא כאן ואף לא בהנהלת הפורומים, אלא במשרדו של עדי שטיינברג, מנכ"ל הרשות.

shsre

New member
צודקת

והשאלה שנשארת באוויר, מדוע מנהל הפורום בחר לא להגיב?

joni4u

New member
אולי תפסיקו לעשות בכול מקום סצנות

של יפיי נפש. זה לא מתאים לפורום הזה ולמי שיש בעיה שיפנה לפורום משוב או להנהלת תפוז. משעמם לכם בחיים??? לכו תקראו קצת עיתונים או שתראו קצת חדשות ותבינו איזה סרטן יש לנו בלב האומה. מוכרים אותנו ממש בזול אלה שמקבלים תעודת זהות של ישראלים כאשר הם בכלל לא כאלה!!! אני מבין אותו מאוד למה מנהל הפורום לא ענה לכם כי אתם מהאנשים האלה שיגישו נגדו תלונה במשטרה או שתרססו לו את הרכב בספרי ותגידו שהוא רוצח,הרי בשביל מה אנחנו כולנו יהודים?! בשביל להרוג אחד את השני בזמן שהערבים קוראים את המודעות שלכם וצוחקים ונהנים לראות אותנו רבים ואוכלים אחד את השני...רק שכול המצחיק כאן שהם בחיים לא יעשו את אותו דבר אצלהם, בחיים שלי לא שמעתי ערבי מגן או מדבר לטובת יהודי הם תמיד יודעים להגיד את המילים הנכנות. אז אם כותב ההודעה הערבי בחר לא לנסות שוב או להגיב אז מה אתם קופצים בראש?!?! כל היום רק מחפשים מלחמות. שונאי ישראל!

טליגלי

New member
למה מנהל הפורום לא מוחק הודעות בסגנ

בסגנון זה, דברים שפוגשים בהפגנות של נוער כהנא.

behemot

New member
מה יש? רק לנוער מרץ יש כאן זכות

דיבור? אולי לא תכניסו לכאן פוליטיקה?!

benadi

New member
אם לדעתך ראייה הגיונית

התפכחות פוליטית וראייה אובייקטיבית נקרא נוער כהנא אז אני מעדיף להיות חבר נוער כהנא מאשר חבר בקונצנזוס הריסת מחסומי צה"ל ותרומות דם ואוכל לערבים, כאשר יש לנו מובטלים ורעבים משלנו

טליגלי

New member
למה שימוש במשפטים שמסיתים למשל

"סרטן בלב באומה", "תרססו לו את הרכב ותגידו שהוא רוצח", "שונאי ישראל" עושים לך את היום, אז אולי באמת כדאי שתרשם לנוער כהנא

benadi

New member
נהפוך הוא!

תרססו לו את הרכה ותגידו שהוא רוצח- הוא מתאר את המצב שקורה יום יום כאשר פעילי שמאל קיצוניים פועלים נגד אישים לגיטימיים סרטן בלב האומה- להזכירך רבין השתמש באותו ביטוי נגד המתנחלים בזמנו, והוא היה המסית, או שאת זה את לא זוכרת? שונאי ישראל- לצערי, ביטוי זה הוא שגור בשפה היום יומית, אבל הוא בהחלט מתאר את סטטוס השמאל הקיצוני בישראל... איפה יישמע שפעילי שמאל במדינה יפעלו בעד עונשים בינלאומיים, סנקציות נגד המדינה שלהם, משפטים ל"פושעי מלחמה" לכאורה, כמו שרון---זוהי שנאת ישראל. לדעתי, שריד ופרס וביילין הם הם פושעי המלחמה! נוער כהנא לא מקבלים אותי לצערי כי אני מתון מדי בשבילם, אבל נוער מולדת ישמחו לקבל אותי בזרועות פתוחות!

טליגלי

New member
רבין היה המושא של ההסתה

ולא המסית. ובכלל, תזכיר לי איפה הוא השתמש בביטוי סרטן בגוף האומה? חוץ מזה, עד כמה שאני זוכרת רבין נרצח ולא רצח והכדורים תמיד מגיעים מצד ימין. כפי שנאמר, פני האומה כפני כהנא, לצערינו.

benadi

New member
עכשיו רק המחשת לנו

את הפרצוף המכוער של השמאל בארצנו, המתנשא וה"דמוקרטי" כביכול הסותם פיות. רבין השתמש בביטוי "גידול סרטני בלב האומה" באחד מנאומיו הרבים, ואין קשר לכך שהוא נרצח, אז נכון, נרצח בהסתה אבל צדיק הוא לא היה. "הכדורים תמיד מגיעים מצד ימין"? לפחות מאיתנו הם מגיעים, מאשר השמאל הוותרני, והמוביל לאבדון באימפוטנציה שלו.

טליגלי

New member
אז מה עכשיו אתה מאיים לרצוח

אותי? למה רק אותי? יש לך רשימה מוכנה של אנשים כדי לרצוח, אז תפרסם אותה.

joni4u

New member
תשימי לב שאף אחת מהתשובות שלכם לא

הייתה לעיניין חוץ מאשר של benadi לפי דעתי זה מדהים איך אין לכם מה לומר מול עובדות שלא אני המצאתי ולא התקשורת, הם מודים בזה בעצמם בחקירות ואפילו משחזרים את הפשעים שלהם. היא אמר את זה הכי נכון ופשוט אתם לא עונים על השאלות,על התוכן. המשפט היחיד שאתם יודעים זה כהנא כהנא כמו חבורת ילדים בני שלוש. תנו תשובות שתספק את הדעת ולא מילים חסר משמעות כמו כהנא או "אז מה עכשיו אתה מאיים לרצוח אותי" על זה בדיוק אני מדבר תשובות של אנשים בני שלוש שאין להם מה להגיד. אז מה היה לנו סורר אחד שעשה מעשה נלוז אבל זה לא אומר שכול אנשי הימין רוצחים! לעומת זו תחשבי על זה שכול ערבי ישראלי או פלתשנאי היה שמח לרצוח אותך ולאנוס אותך תמורת 300 ש"ח, כל ערבי היה מוכן לעשות את זה כי אתה בשבילו אוויר את לא פונקציה בשבילו,זה מה שלימדו אותם מאז היו קטנים. יאללה עכשיו לכי את ואבא של פז להגיש נגדי תלונה בבית דין לפשעי מלחמה באג, או לזרוק אבנים על חייל צה"ל שמגנים עלייך. או שפשוט תעברי לגור איתם כי אנשים כמוכם אין להם אפילו טיפת זיקה לארץ שלהם. אתם הולכים בעמוק אחרי המילה "שלום" ובדרך דורכים על כל יהודי העיקר שזה יצטלם טוב בערוץ אחד ובהארץ. ועכשיו נשמע את התשובות הדבליות שלכם.....

טליגלי

New member
כאשר אני קוראת את השורות

אני יותר מפחדת ממך. על איזה עובדות אתה מדבר? אולי על הפוגרום של מתנחלי חברון? ציטוט של אחד מהימין. אולי על "כל ערבי ישראלי או פלתשנאי היה שמח לרצוח אותך" אולי בכלל תמסור פרטים, ונבחן את הקישקושים שלך בבית משפט.

benadi

New member
תראי, כבוד את לא מוסיפה לעצמך

בכל הודעה שאת רושמת, וזה באמת לא לרמה שלי לדבר אתך. כשתתפכחי תדברי איתי

למעלה