הייתה לי היום הפגישה עם פרו´ גיל

אורית...2

New member
הייתה לי היום הפגישה עם פרו´ גיל ../images/Emo2.gif

לצערי אין לו הרבה דברים חדשים, כי הוא סיפר שבשנים האחרונות המחקר בנושא שלנו היה קצת רדום...אבל עכשיו חוזרים לחקור ,וגם יש עכשיו תרופה חדשה בשם "קוקס" שמתחילים לנסות אותה .........ויש ממנה הרבה ציפיות. מה שכן הם מצאו שבגיל המעבר הסימפטומים אצל נשים ממש נעלמים ועכשיו הם חוקרים את הקטע הזה, אסור !!! לנו הנשים לקחת בגיל המעבר תרופות הורמונליות !!! הריון זאת התקופה הכי טובה לאישה במחלה, אחרי, לאחת יש נפילה לאחת לא אי אפשר לדעת... שם הם נותנים הרבה את הבטפרון, ולאישה אחרי לידה גם, אבל הוא יברר את זה אצל מי שמתעסק בזה.כדי שהתשובה תהיה מדוייקת. לגבי הקופ זה בכלל לא הצליח כמו שציפו, בזמן התקף הכי טוב לקחת סטרואידים עם בטפרון, הוא אמר שיש לשילוב הזה תוצאות ממש טובות.(ככה מטפלים בארה"ב) נשים חולות יותר ביחס של 6 נשים על גבר אחד, וגברים לא חולים בזה קשה יותר מנשים, אחרי גיל 50 יש להם המון הוכחות שהסימנים של המחלה נעלמים, ואת זה חוקרים עכשיו.......... הנקה מומלצת...........אבל בלי שום תרופה יחד, עכשיו הוא ביקש שאני אעביר לו את הכתובת של הפורום שנהיה מקושרים ישירות לאוניברסיטת יל , נוכל לשאול שאלות...ויענו לנו ........!!! זה פחות או יותר.......(היה די קצר....) אבל הוא הבטיח לי שיעביר לי את כל החומר שיש לו וכל מה שיהיה חדש באי מייל.. אה הוא גם אמר לי שהקטע הנפשי מאוד משפיע במחלה !!!!!!!!!!!! ואת זה אנחנו יודעים......מקווה שעזרתי,...

ODED99AA

New member
קוקס????../images/Emo2.gif ../images/Emo123.gif../images/Emo66.gif

עוד מישהו מבין מה מגוחח בשם הזה ובהשלחות שלו? (כן אדוני הרוקח באתי לקחת את הקוקס שלי) איזה ראש כחול יש להם למדענים האלו

RomiVais

New member
עודדי ../images/Emo6.gif

עכשיו שהזכרת את זה, מעניין באמת לדעת איך ממציאים את השמות לכל התרופות... סקרנות טבעית

ODED99AA

New member
רעיון פרועה

האינדיאנים ידואים כאנשים שמקבלים שמות לפי הדבר הראשון שרואים כשהם נולדים משהו בסיגנון לבן נוצה וכאלו אולי ככה המציאו חלק מהשמות והשמות האחרים הם פשוט לא המצאות של אמריקאים או ישראלים מכאן השמות המוזרים בקשר לקוקס או שזה שהמציא תתרופה היה בהוואי ונפל עליו קוקוס מה שגרם לו לגמגם ונישמע קוקס בימקום קוקוס או ש............(תפעילו תדימיון)

תמר

New member
לאורית..............תודה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

רציתי לשאול בנוגע ללקיחת תרופות הורמונליות. אני אומנם עדיין לא בקטע הזה, אבל עתידית דוקא חשבתי על האופציה הזאת בזמן שיידרש הדבר. ציינת שאסור!!!(סימני הקריאה מניחה בעלי משמעות לגבי האינפורמציה לקבלת) לנשים החולות בט.נ. ליטול הורמונים. קיבלת גם הסבר מדוע? איך זה מתקשר לעובדה שלנשים הרות, תקופת ההריון דווקא משפרת את המצב...הלוא גם אז יש הפרשת הורמונים מתוגברת. זה פשוט לא מסתדר לי
. אם תוכלי לבדוק את הנושא יותר לעומק אודה לך מאוד. שוב תודה מכל הלב המשך יום נעים ת מ ר

RomiVais

New member
היי תמר - מה שלומך??? ../images/Emo8.gif

היית חסרה לי!!! הכל בסדר? אני מקווה מאוד שכן - מחכה לעידכונים!!
לגבי ההורמונים, גם אני סקרנית לדעת יותר על העניין מקווה שנקבל תשובה, אחרת פשוט לברר את זה מול הנאורולוגים ולבדוק טוב טוב לפני שבכלל לוקחים משהו. לילה טוב בינתיים, רומי

Navva

New member
אורית ../images/Emo51.gif על המידע,

במקרה שלי ביחוד על ההנקה נאוה

RomiVais

New member
היי אורית ../images/Emo13.gif

מצטערת על התגובה הטיפה מאוחרת, זה נבע מחוסר זמן והתקלה שהיתה כאן...
לגבי תרופות הורמונליות לתקופת המעבר, זה כולל כל תרופה? גם טבעית?? לגבי החיבור לאוניברסיטת יל, זה נשמע רעיון ענק ואני מקווה שזה אכן יעזור לכולם ויספק את כל המידע שבו אתם מעוניינים. יהיה נחמד שיהיה פה גם גורם מוסמך, בזמנו החופשי, אם יש, ללא כל התחייבות. אולי נוכל לרכז שאלות, כדי לחסוך לו גם זמן וחיפושים. תודה רבה רבה שדיברת איתו ועל רצונו לעזור. לילה טוב, רומי

רחלית

New member
פרופ´ גיל?

אף פעם לא שמעתי את שמו, במה הוא מומחה? היכן עובד? ואיך הוא? האם הסביר מדוע אסור טיפול הורמונליחלופי? ההריון הוא תקופה טובה לאישה כי יש דיכוי של המערכת החיסונית - ולכן גם המחלה שהיא אוטואימונית מדוכאת. מה הקשר להורמונים?

למעלה