הייתה לי היום הרצאה

Iris Carmon

New member
הייתה לי היום הרצאה

על חסידי אומות עולם ומי שהרצה אמר שהיה מישהו שקוראים לו איבן האיום והוא הוריד לבנים לפי שהם נכנסו לתאי הגז במלחמת העולם השניה אוזניים ואת האף ולנשים הוא הוריד את החזה איייייכסה איזה איש חולה כולם חולים!!!!!

lala182

New member
הוא לא....

איבן היום זה לא איזה צאר רוסי שהיה לפני מיליון שנה?

זה בכלל מזעזע, כל הנושא הזה של

השואה. לחשוב שחיות רצחו את האחים שלי. לא נתפס לי. מי כאן תטוס/טסה לפולין בכיתה י"א?

Me¥tal

New member
אני אטוס.

ויותר מזה, אני אממן לעצמי ת המסע מכספי שאני חוסכת עוד עכשיו.

אויי שכחתי לשאול........ למה תטוסי?

כי נתקלתי בהמון סיבות של אנשים שטסו...אז רציתי לדעת

Me¥tal

New member
כי זה חשוב לי. פשוט מאוד חשוב.

זה המעט שאני יכולה לעשות כדי להזדהות בצורה כלשהי עם קרובי המשפחה הרבים שהיו יכולים להיות לי אם לא השואה.

Black Cat15

New member
אני מאוד רוצה לטוס.

כי הנושא הזה מאוד חשוב לי וקרוב לי ל
. בסה"כ, אם אנחנו לא נהיה שם, מי יספר לילדים שלנו ולנכדים שלנו על השואה??? תחשבו על זה.

liran b

New member
או קיי...יש לי מה להגיד בקשר לזה..

היה מישהו שקוראים לו איוון האיום... ואני לא זוכר מה הוא עשה.. וזה לא נראה לי קשור בכלל לשואה.. אבל אני לא יודע ... אבל היה את ד"ר מנגלה שערך ניסויים בבני אדם באוושויץ.. על איוון האיום אני לא יודע חוץ מדבר אחד שאני יודע שיש דבר כזה שנקרא איוון האיום שהוא אחד שהולך עם TNT מחובר לכל הגוף שלו ומתפוצץ .. משהו כמו מחבלים מתאבדים.... ועכשיו בקשר לפולין אני שנה שעברה טסטתי לפולין ואני ממליץ! לכולם שיטוסו לשם כי זאת חוויה שאני לא ישכח הרבה זמן....... אפילו שהיא קשה מידי לטעמי.. היא שווה את זה.. ובייחוד שסבתא שלי ז"ל נפטרה שבוע וחצי לפני הטיסה והיא הייתה ניצולת אוושויץ...

למעלה