הייתה פעם סדרה

odiman11

New member
הייתה פעם סדרה

באנגלית בערוץ שש לפני4 שנים על כלבים שהבעלים שלהם היו נשיאים של ארצות שונות והייתה מכונה שהפכה את הכלבים לכלבים דמויי אדם שמדברים וזאת הייתה סדרה מצחיקה לאללה.. משום מה תמיד ששאלתי בכיתה אם מישהו מכיר אותה, תמיד באותה שעה אנשים היו עסוקים... מישהו זוכר אותה? ואיך קוראים לה באנגלית?

eviljocker

New member
אממ

אם זכרוני אינו מטעני היה כלב רוסי ששאלו אותו למה השם שלו כזה ארוך הוא שר ש"תשים לפני שם רגיל רוסנא ואחריו פלובסקי ותקבל שם רוסי" האם לסדרה הזאת אתה מתכוון?

odiman11

New member
אני חושב....

אני זוכר את הכלב של נשיא גרמניה שהיה שנאוצר גרמני:) ושהוא היה הכי מצחיק

odiman11

New member
לא עזרתם בזה כל כך

אבל תודה בכל מקרה..... אם את זה לא זכרתם אתם לפחות חייבים לזכור את הסדרה הזאת דינוזאורים שהיו זמרי בלוז או משהו אני לא זוכר שכל פעם שמשהו קרה הם היו מתכנסים בתוך חדר כזה נוגעים בפסל והיו מסתובבים וחליפות כאלה היו מתלבשות עליהם ואז הם היו נופלים לתוך מכונית שלהם וכל פעם שהם היו יוצאים הם היו עוברים ליד דוכן עיתונים ומעיפים לו הכל... לכל דינוזאור היה צבע שונה

בטח שאני זוכרת!!!!! (הכלבים)

אני זוכרת גם שפעם אחת היה כלב של איזה מישהי, שנורא רצה לעזור להציל אותה או משהו כי היא נחטפה, אז הם הכניסו אותו למכונה , וכשהוא יצא הוא הרגיש מה זה מוזר שהוא יכול ללכת על שניים ולדבר...

odiman11

New member
אני שמח שאני לא לבד

וראו אותה....ויש לנו משותף!!מאמי!! אוקי אויר עכשיו מה עם משהו טיפה יותר חוץ משבריר זיכרון? ומה עם הסדרה השניה שהזכרתי,אנשים חייבים לזכור אותה...

למעלה