הייתה שאלה דומה בפורום "רומח הדרקו"

The Dave

New member
הייתה שאלה דומה בפורום "רומח הדרקו"

לאיזה דמות אתם חושבים שאתם דומים פיזית ונפשית ובכלל

The Dave

New member
טוב.. אני אשבור את הקרח

נפשית- למוות כי הוא כזה מדוכא וגם בעל כוחות חזקים למרות שהוא לא משתמש בהם פיזית- גזר (הייתי רוצה) כי הוא כזה גדול וחזק ושרירי וחתיך

Death of Rats

New member
המ... ../images/Emo57.gif

פיזית: אני חושבת שלאיזבל, חוץ מהקטע של השיער הלבן והלבוש הטראגי. נפשית: לסוזן או למוות. דיכואנית וצינית ורעה (יש דמות כזו בדיסקוורלד? מין דראקו מאלפוי של הפאנפיקים מהארי פוטר). יש לי נטייה כזו, זו אני הטבעית, הנדל איט...
.

The Mad Hatter

New member
תשובה...:)

נפשית...אני לא יודעת. אולי לגראני וות´רווקס. פיזית-אין ממש. אבל הזדהיתי עם תיאורי השיער של סוזאן.

Dorfl

New member
Nobby Nobbs

אין מה להגיד, דמות גאונית - התגלמות האנושיות כפי שהיא באמת, לא כמו שבני האדם אוהבים להציג אותה.

The Flash

New member
נפשית ופיזית...לתיבה...

חחחח לא סתם אני חושב שלסתמרוח כי אני מתנהג כמוהו...מצחיק וציני לגבי כל דבר פיזית אני לא יודע...סמתרוח הכי קרוב אבל אני לא זקן(אני רק בן 16!)

DviRincewind

New member
גם אני חייב להגיד שסתמרוח...

סך הכל זה הכינוי שלי ברשת כבר איזה 5 שנים, חייב להיות פה משהו!

Lu Tze

New member
לג´רמי, נפשית ופיסית

בעצם אני חושב שאני דומה למוות אבל חצי מהאנשים כבר כתבו את זה. בכל מקרה, למה ג´רמי? קודם כל, כולם אומרים לי שאני משוגע ודבר שני אין לי שום חברים וחיי החברה שלי מיקרוסקופיים (ארר.. נראה לי ששיתפתי אתכם ביותר מדי דברים..) וגם אני מאוד דייקן (אני גם יכול לקבוע באיזו שעה אני מתעורר, נשבע לכם!)

הממ... לדעתי ל-

סתמרוח מבחינה נפשית. מעדיף לא להסתכן, קשור לבית, וציני קצת. מישהו יודע איך קוראים לו באנגלית?

למעלה