הייתה תוכנית שלמה במגזין על רינקון
T TomeRdeluz New member 24/8/03 #2 פיספסתיייייייייי ../images/Emo7.gif אני לא מאמין!!!!! מחר אני אראה שידור חוזר בבוקר! וגם התוכנית של מחר בערב תהיה מוקדשת ל"פינת אור"- אז אל תחמיצו את השידור חוזר מחר בבוקר ואת התוכנית מחר בערב שמעתי שהיה היום ראיון עם מריה חוליה ועם גידו וסולדד! שווה!
פיספסתיייייייייי ../images/Emo7.gif אני לא מאמין!!!!! מחר אני אראה שידור חוזר בבוקר! וגם התוכנית של מחר בערב תהיה מוקדשת ל"פינת אור"- אז אל תחמיצו את השידור חוזר מחר בבוקר ואת התוכנית מחר בערב שמעתי שהיה היום ראיון עם מריה חוליה ועם גידו וסולדד! שווה!
S shirush3 New member 24/8/03 #3 היה עם מריחה חוליה אבל........ עם גידו וסולה לא היה ,היה גם עם טלי אגוס והשחקן ששיחק את ניקו בעונה הרביעית
היה עם מריחה חוליה אבל........ עם גידו וסולה לא היה ,היה גם עם טלי אגוס והשחקן ששיחק את ניקו בעונה הרביעית
¥ ¥ CoCiTo MiO ¥ New member 25/8/03 #11 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif תומררררר יש גם בעשרה ל2.. עדיף לך אז
F Feli y Lu New member 25/8/03 #8 שאלה חשובה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה נכון שביום שישי הזה פליפה שוב יופיע בפינת אור בארגנטינה
שאלה חשובה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה נכון שביום שישי הזה פליפה שוב יופיע בפינת אור בארגנטינה
S shirush3 New member 25/8/03 #9 מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifממתי יש ביום שישי רינקון../images/Emo35.gif
° °•° OmEr °•° New member 25/8/03 #13 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifאמרו שכנראה שכן../images/Emo4.gif זה כנראה שכן חחח...
S shirush3 New member 25/8/03 #18 לא יודעת ........ מה שאני יודעת שארוואי השתתפו אבל אני לא יודעת איזה פרק
T TomeRdeluz New member 25/8/03 #14 כןןןן ../images/Emo66.gif בפרקים האחרונים ובכלל בשבועיים הקרובים יזכירו כל הזמן את פליפה ואת ארוואי בפרקים של "פינת אור" בארגנטינה, לקראת ההופעה הגדולה שלהם במסיבה של טלי! אגב- הפרקים האלה של המסיבה יצטלמו רק בשבוע הבא, ככה שימרחו את זה המון
כןןןן ../images/Emo66.gif בפרקים האחרונים ובכלל בשבועיים הקרובים יזכירו כל הזמן את פליפה ואת ארוואי בפרקים של "פינת אור" בארגנטינה, לקראת ההופעה הגדולה שלהם במסיבה של טלי! אגב- הפרקים האלה של המסיבה יצטלמו רק בשבוע הבא, ככה שימרחו את זה המון
T TomeRdeluz New member 25/8/03 #15 אהההההההה זה היה שולט!!!!!!!!!! יאאאא הדמות של ניקו תהיה כזאת מיסתורית! אני אוהב דמויות בסיגנון שלו טלי ואגוסטין כאלה חמודים היה ספיישל שולט!!! אפילו הראו קטעים ממסיבת ההשקה של רינקון!
אהההההההה זה היה שולט!!!!!!!!!! יאאאא הדמות של ניקו תהיה כזאת מיסתורית! אני אוהב דמויות בסיגנון שלו טלי ואגוסטין כאלה חמודים היה ספיישל שולט!!! אפילו הראו קטעים ממסיבת ההשקה של רינקון!
S shirush3 New member 25/8/03 #19 בבקשר למסיבת ההשקה........ מי שרוצה לרות עוד קטעים שילך לאתר של אמריקה
T TomeRdeluz New member 25/8/03 #20 שמתם לב שבמסיבת ההשקה- הם פשוט רקדו על הפנים!! כל שניה נתקלו אחד בשני ועשו טעויות האמת שאפילו אני התביישתי מהם
שמתם לב שבמסיבת ההשקה- הם פשוט רקדו על הפנים!! כל שניה נתקלו אחד בשני ועשו טעויות האמת שאפילו אני התביישתי מהם