הייתי איתו

amore

New member
הייתי איתו

הוא משתדל לאסוף את עצמו חיצונית חזר לעצמו בפנים?..... הבן מתפקד כרגיל משתדל להיות טוב מתמיד חברים, מסיבות וכד. וזה מה שמפחיד בבית במישפחה ישלו מקום גדול מאד כשתחזור המטפלת המשפחתית הוא "יטופל כראוי"

amore

New member
אני?........

אני מתפקדת משתדלת שהילדים לא ירגישו שינויים לחזור לשיגרה חוששת מהימים שיבואו שלא אאבד אותו

כן.

מתארת לעצמי שזה גיהנום לחיות ככה כי הוא צריך לבחור בחיים. והבן. עבר חוויה קשה גם הוא. כל הזמן חושבת כמה כוחות יש בך וכמה קשה. איך מוצאים אור במנהרה הזו?

amore

New member
אור במנהרה

לא מחפשת אורות רחוקים חיה את "היום" יום שעבר ביחד והיו אדוות ןלא נחשולים זה יום טוב ונעים האור במנהרה זה הילדים כוחות לא מודעים להם עד שזקוקים להם

amore

New member
העזרה שלי -ההשתחררות

עצם זה שאני יכולה לכתוב את הדברים שמעיקים וכבדים זו כבר עזרה מפני שעד עכשיו לא הייתי מסוגלת להצטרף לפורם

טוב שאת פה

למה קודם לא יכולת? והאם ישנם עוד מקומות שבהם את יכולה לפרוק?

את יודעת, קראתי אחורה

את "השיחות" שהיו. נחרדתי לקרוא אותן בדיעבד. עם ההבנה לאחור. היתה תחושה שיש בו אופטימיות גדולה

מיכל@בר

New member
ערב טוב... גם אני עפתי אחורה לדפי

ההיסטוריה, ככה זה נראה לי פתאום, וראיתי גם את הבדידות, גם את השמחה והאופטימיות, ואת החום... והרבה עצב אני מרגישה אחרי אתמול, וחושבת עליו, על בני המשפחה, על כמה זה לא פשוט, וכמה כוחות צריכים כדי להמשיך, והלוואי ובזה יסתיימו הנסיונות האלה...

מיכל@בר

New member
ליל מנוחה גם לך, אחת אמצעית ויקרה

וגם לאשת אמור... אם כאן, אז לילה טוב.

amore

New member
ליל מנוחה לשתיכן

גם אני הייתי אופטימית יותר מתמיד ולא ראיתי כל סימנים אך מסתבר שההשתדלות לגעת באופטימיות גזלה כוחות ממנו

tear

New member
אשת amore יקרה

כמו כל האנשים בפורום שולחת לכם
ומקווה שתאזרו המון כח לימים שיבואו...

למעלה