הייתי אמורה ללדת היום!

תמי ס

New member
הייתי אמורה ללדת היום!

כל כך מוזר, היום התאריך המשוער (24/10/02, בעצם סליחה, התאריך כבר עבר לפני 55 דקות...). זה מוזר, לא הגיוני שזה כבר עבר , אני זוכרת שאחרי הפסקת ההריון הקודמת, כל כך חיכיתי כבר שיעבור התאריך המשוער, הייתי בטוחה שהמועקה תתפוגג, והפעם, מוזר, התאריך חלףףףףףף

e k

New member
תמי

כנראה שהתאריך לא כלכך חלף ושעת ההודעה שלך מוכיחה שזה לא ממש חלף.

1ויוי

New member
תאריך משוער

יש לי עוד חודשיים עד התאריך המשוער . אוי כמה שאני מפחדת מהיום הזה . הלוואי שעד אז יהיה לי כבר תאריך משוער חדש כזה שיעזור לי לשרוד את היום ההוא , יש עוד חודשיים ואני כל כך מפחדת...

קטיה 007

New member
תמי´לה

שולחת לך
מלא באהבה שיחזק אותך בכאבך. התאריך אמנם חלף אך הכאב עדיין כאן וגם אנחנו כאן כדי לעודד ולחזק אותך. לצערי הכאב לא נעלם ואף פעם לא חוזר אלא נמצא איתנו כל הזמן ואנו צריכים ללמוד לחיות איתו, ללמוד איך לתת לכאב ללוות אותנו ולא שאנו נלווה אותו. מאחלת לך רק ימים מאושרים
קטיה

תמושמוש

איתך באותה הסירה... אכן יש שוני רב בין האובדן הראשון והשני. אני חושבת כי השוני הזה נגרם במיוחד בשל הנסיבות השונות. גם אצלי כל יום של "הריון" אחרי ההפלה הראשונה צרב בנשמה והתאריך המשוער העיק מאוד ואחריו באה ההקלה הגדולה ואילו עכשיו...אני יודעת ששלושה חודשים בדיוק אחריך הייתי אמורה ללדת, אבל אני זוכרת את התקדמות ההריון לא כפעימה פנימית, אלא בעיקר על ידי תזכורות חיצוניות (חברה שנמצאת באותו שלב של הריון). אני מקווה שבכל זאת, עבורך, אחרי הבכי הגדול וחליפת התאריך תבוא התחלה חדשה, מכל סוג נחפץ. שמרי על עצמך פילה סגולה

למעלה