הייתי אמור להיות בפיגוע

אלי פלס

New member
הייתי אמור להיות בפיגוע

קבעתי פגישה בקפה רימון. הוא נמצא בדיוק בין רח´ הרב קוק לבן יהודה. בין שני הפיגועים שהמרווח ביניהם הוא פחות מ-100 מטר. לא היה לי כוח אז דחיתי את הפגישה למחר. בררררר... הטרמפיסט שלנו בסדר וזה מה שחשוב כעת. אגב, בבית הפתוח יש במוצא שבת פגישה של קוצת הצעירים. המקום הוא בדיוק מעל הפיגוע בבן יהודה.

אלי פלס

New member
לא הייתי אבל...

כמה חברים נפגעו. אחד מהם קשה

זורבבל

New member
ובעוד אנו עוסקים בפיגוע בירושלים

התפוצץ לו אוטובוס בחיפה - מה יהיה הסוף

החזרה..... ../images/Emo120.gif

.....למציאות....לפורום...לירושלים.... די, לא רוצה. כתבתי עכשיו נצח וחצי על זה שעברתי במקום הפיגוע אתמול שעה וחצי לפני הפיצוץ, ועל איך שהיה מוזר היום להיות במשרד שנמצא בלוק אחד משם, כשמהחלון ומהטלוויזיה רואים אותו דבר. אבל אין לי כח לזה. השלמתי את המעבר לדירה שלי בירושלים, חיברו לי את הלווין, ואת הטלפון, והטרוריסטים יאלצו להתאמץ הרבה יותר כדי להסיח את דעתי מהחיים. אני כבר עובר להתייחס להכל הנושאים האחרים שהיתה לכם החוצפה להמשיך לפתח בלעדיי במקום לחכות לי*, אבל רק כדי לסגור את הנושא, אני רוצה להמליץ על המאמר הזה, שנכתב מיד אחרי הפיגוע הקודם (סבארו) בירושלים, ע"י זה שישבתי איתו בזמן הפיגוע אתמול (שגם היה זה שהחליט שהפעם נשב במושבה הגרמנית ולא במרכז העיר). אני מקווה שלכל החיפאים שבינינו שלום. יונתן * =

למעלה