הייתי אמיצה ועכשיו אני מרגישה מפגרת

הייתי אמיצה ועכשיו אני מרגישה מפגרת

אתמול הגיע למקום שבו אני עובדת בחור שהיה אמור לסדר כל מיני דברים. כל היום הוא הסתובב סביבי ולא הפסיק לשלוח לי חיוכים והערות קטנות ואיכשהו היה נוכח לצידי לא מעט.
אני מודה שאני שבדרך כלל סופר פחדנית. זה נשמע רע, אבל מאז ומתמיד גברים התחילו איתי לא מעט (החל מגיל 14 כשהגיל הממוצע היה סביב השלושים) ולמדתי לפחד מבחורים שפונים אליי סתם ככה (אולי לא תמיד בצדק). ברגע שהרגשתי שמישהו מתעניין בי, הייתי נבהלת ובורחת וגם כאן, ניסיתי להעמיד פנים שאני לא שמה לב או לא מעוניינת ונמנעתי מלפתח איתו שיחה. ומצד שני, נהנתי מהנוכחות שלו.

ואז הגיע סוף היום והוא סיים את עבודתו ולפני שהלך, זרק אליי עוד הערה וכמו מפגרת עניתי איזה גמגום ולא ממש אפשרתי לו לייצר שיחה. והוא הלך ואני התחלתי לאכול את עצמי. מאוכזבת וכועסת על עצמי. אני יודעת שאני תמיד אתחרט על דברים שלא עשיתי ולא על דברים שעשיתי.

מבואסת חזרתי הביתה אבל ידעתי את השם שלו ואלוהים יודע מה נכנס בי.

מצאתי אותו בפייסבוק (איזה פאתט
) ושלחתי לו הודעה פלוס מינוס בנוסח הזה "היי, זאת בלה בלה בלה... זה המספר שלי. אם אתה בעיניין, תשתמש בו ואם לא, תדע שמזמן בחור לא גרם לי להסמיק ככה".

!!?!?!

והוא ענה יחסית מהר, והוא היה מקסים, ויש לו חברה.

Shamy

New member
קורה לא נורא

אל תאכלי את עצמך...יש אמרה באנגלית
god doesnt close a door without open a window
בתרגום עילג ךעברית זה אלוהים סןגר דלת פותח שתיים, סהכ היית אמיצה הוא עניין אותך וניסית זה הכל no harm no faul בכל אופן נשמח אם תצטרפי לפורום שלנו

שלום

אם הוא מקסים, אז מה שיש לו חברה? תוכלו להיות ידידים. גם זה טוב ויפה. אם תהיו ידידים הרבה זמן, אולי פעם תוכלו להפוך לחברים. חבל לאבד אדם טוב.
&nbsp

ממש לא קרה כלום!

בסהכ נתת לעצמך הזדמנות למשהו עם מישהו שמצא חן בעינייך וגילית שהוא סתם פלרטטן עם חברה.
&nbsp
בפעם הבאה אולי זה כן יצליח!

מרכזי11

New member
שלחת הודעה כיפית

לדעתי זה כיף לראות בחורה אמיצה מספיק שאומרת מה היא מרגישה. ועוד יותר בהודעה כיפית כזאת. בטוח עשית לו את היום. ואם תצטרכי עזרה במשהו, הוא בטח יהיה הראשון לקפוץ לעזור לך.

adam33

New member
רציתי..

רציתי לכתוב לך תליי תילים של מילים.
אבל גרמת לי לחייך על הבוקר.
: )
את כל כך בסדר, אמיתית וישרה.
ואני בטוח שזה רק עניין של זמן שעלי הכותרת שלך יגרמו לנסיך להריח אותם.

יעל2110

New member
אין מה להרגיש מפגרת את מלכה

עדיף לך לשלוח הודעה ולקבל שלילה (ואפילו לא שלילה שאת צריכה להיפגע ממנה אם יש לו חברה) מאשר כל הזמן להיות בתהייה אם היית שולחת האם היה יכול לקרות משהו.
אני יודעת, זה הכי קיטצ' להגיד את זה,|
אבל לדעתי את צריכה להיות גאה בעצמך.

למעלה