הייתי אצל הפסיכיאטרית ושאלה לכולם

papam

New member
תודה

זה עצוב ומצחיק, וככה בדיוק מאבחנים אותנו היום. לכן, לא צריך לקחת קשה את ההגדרה שהחליטו להדביק לנו.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הייתי אצל הפסיכיאטרית ושאלה לכולם

סיפרתי לה על ההתנגשות עם השיקום האיום בהתאבדות והכעסים..

אחריות שלי או שאני נרגע או שיהיו סנקציות או הפסקת שיקום..

דנתי איתה על טיפול ברייטלין או קונצרטה..היא אישרה שאפשר לתת לי את הטיפול הזה.
יחד עם זאת אמרה לי אם אתה רואה הקצנה בכעס מתח וכו' להפסיק. אחריות שלי.

אני אנסה את הטיפול אם יעבוד טוב ולא הסתבכתי מה טוב אם לא אז נדע שאין במקרה שלי טיפול...וזה יעזור מול ביטוח לאומי לקבלת סיוע.

בשיניים אולי היה בלבול...עם כן מגיע תותבות לא מגיע..עדיין בבירור..

לבית דין אני עוד ממתין...

משתדל להיות סבלני...לפעמים הלבד מביא לי מחשבות מפגרות על העבר כלומר מישהו אז הרגיז אותי אני רב איתו במחשבות וככה וככה ומתעצבן כאילו זה ישנה משהו..
או בונה תסריטים לא חיוביים לעתיד לא אקבל זכויות שם שלא יבינו אותי ו..מתעצבן שוב חסר תכלית...
עד שאני קולט את זה שאני במצב לא טוב ...ומנסה לעצור את זה הגוף שלי כבר במצב של מתח שלא בריא..בעיקר עם הבעיות לב...

קורה לכם ? מה אתם עושים ? מה אתם חושבים אני יכול לעשות למנוע את זה?..

yuval344

New member
קורה לי כל הזמן

לכולם.
גם למי שאין הפרעת אישיות גבולית.
אני ממליץ :
תפריד שני דברים, אתה , והסביבה. האינטרס שלך להתלונן כמה שיותר (מה שהמדינה מכריחה אותך לעשות) מתנגש עם האינטרס שלך להתלונן כמה שפחות.
&nbsp
וכן להתלונן זה גם להתעצבן ולהיעצר, כמו שקרה לך. אבל אז אתה אמור להבין שיש חוקים ברורים למשחק. למשל חוק ברור הוא זה : אם אתה אומר שאתה הולך להתאבד, אנשים נחרדים וקוראים לפסיכיאטר ושוטר. אותו דבר במקרה שתגיד שאתה הולך להרוג מישהו. שוטר (ואולי גם פסיכאטר אחכ). זה לא קשור אם אתה מאובחן או לא. זה לא מעניין אף אחד אם לקחת ריטלין לפני או לא. זה אחריות שלך.
&nbsp
אתה צריך שיניים קודם כל. תפסיק למרוח את זה. לך בכל הכוח לבנק, קח הלוואה, תתחנן לאנשים בשכונה. תעבוד בנקיון בתים. אל תבנה על המדינה. היא רק תגרום לך להתעצבן עוד יותר. יש רופאים נצלנים פחות. תמצא אחד. תפרוס תשלומים.
&nbsp
ובכל שאר הדברים, שיהיה לנו בהצלחה. אני גם במצב קצת מעפן, כואב כל הגוף, המדינה ממש לא יכולה לעזור. רק להזיק. לפחות במקרה שלי. אני בורח מרופאים באופן כללי, ואני לא היחיד שעושה את זה. רוב האנשים ככה.

yuval344

New member
ועוד תוספת, הייתי שמח לארגן מגבית אנונימית

אני לא ממש יכול לתרום הרבה, אבל במקרה שלך זה יספק אותי מאוד אפילו לתת את המעט שאני יכול. ואם הרבה אנשים ירגישו כמוני אולי זה יספיק.
&nbsp
&nbsp
כדי לעשות את זה, תצטרך לכתוב בעוד כמה פורומים. ולא להעיף אותי מהפורום שלך שאני עונה לך מהלב.

yuval344

New member
ותשמרו על עצמכם

הגוף שלנו שווה המון כסף שהוא עובד טוב.
כשהוא מתקלקל, נו טוב, בואו נגיד שאין סוף לכמות הכסף שאפשר להוציא עליו.
&nbsp
&nbsp
כשאני אומר גוף אני מתכוון לגוף נפש פשוט שונא את החלוקה הזאת.

alice1803

New member
גוף ונפש הם אחד, לא כולם במודעות לגבי זה

אני יודעת טוב מאוד שגוף ונפש הם אחד!!!
בכל פעם שאני נופלת למקם עבודה שלא טוב לי בו, אז אני מתחילה להרגיש רע, משועממת, ריקנות איומה, רצון לברוח, ואם אני לא עושה את זה בסוף, אז אני מתפרקת גופנית.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה רבה

אין עיניין של לאסוף כסף....ובטח לא אבקש וגם אלה סכומים של כ15.000 ש"ח אם לא יותר
בכל מקרה...העיניין בטיפול ייתכן והכל איזה אי הבנה מחר זה יתברר יותר טוב...ונקווה שיאושר ..

לגבי חסימה אני חוסם שחוצים גבול מעבר לנסבל בהתחשב בהפרעה...ללא קשר למי כותב בכלל...גבולות שלי זה גבולות שלי. שכותבים בתחום הסביר...אין כל בעיה. כפי שאתה רואהאתה לא חסום כעת .ואני מקווה שלא אצטרך זה לא תורם לי ולא לך.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
נפתר העיניין עם השיניים

&nbsp
לפחות מבחינה רפואית . למרות שיש לי אפקט הקאה מוגבר לא אישרו שתלים וקיבוע תותבות קבועות. אין ברירה אלא לקבל את הטיפול שיש ולקוות שאתרגל לתותבות נשלפות...
&nbsp
עכשיו אני מקווה שיריצו את התהליך הבירוקרטי...ואתחיל כבר את הטיפול.
&nbsp
ב13.08.18 חקירה של כונס נכסים לעיניין פשיטת רגל ..נקווה גם שם יסתדר מהר..
&nbsp
&nbsp

רות1108

New member
אני בבירור עם עצמי אם אני עונה על האבחנה של

הפרעת אישיות גבולית. יש לציין שמאוד מאוד מאוד מזדהה עם המשפט הזה:

״אני רב איתו במחשבות וככה וככה ומתעצבן כאילו זה ישנה משהו״

האם הקטע הזה של לשחזר סיטואציות משפילות עם אנשים לנסות להוכיח את חפותי ואת צדקתי אופיני לסובלים מהפרעת אישיות גבולית? האם מישהו פה יודע??? אשמח מאוד לשמוע על הנושא

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אבחנה לא ניתן

&nbsp
לשם אבחנה צריך אך ורק בדיקה פסיכיאטרית...יש גם תתי אפיונים של הפרעות אישיות גבוליות...ויש מחלות דומות ...
&nbsp
מחשבות כאלה עשויות להיות חלק מהפרעה / מחלה נפשית...זה כן.

alice1803

New member
כן, זה בהחלט מוכר, למרות שלא בטוח שקשור להא"ג

אני חושבת שאין קשר להפרעת אישיות גבולית, כי מה שאת מתארת מוכר לי מאוד, וזו בעיה של ויסות ריגשי.
&nbsp
אנחנו מביאות את עצמינו שוב ושוב לאותה הנקודה שבה אנחנו מתפוצצות מחוסר הצדק שנעשה לגבינו.
מגיעות שוב למקום הזה שבו אנחנו חושבות שמזלזלים בנו, לא מעריכים אותנו, וחושבים עלינו דברים רעים, וזה כדור שלג שבשנייה הופך לאנטרקטיקה.
ואז שוב חוזרת אותה סיטואציה משפילה, שבה את מנסה לצאת צודקת, לא מצליחה להסביר את עצמך, ושוב את זו שאשמה בהכל, ושוב דורכים לך על הראש, ואת יוצאת מהסיטואציה פגועה ומבולבלת.
&nbsp
זה גלגל שגם אני גם מתקשה לצאת ממנו, וזה ממשיך לקרות לי.
זו מין חרדת נטישה, שאני מנסה להגן על עצמי מול אנשים שאני חוששת שישאירו אותי פגועה ושבורה, ואז זה באמת קורה.
&nbsp

alice1803

New member
שבת שלום ירון היקר!

מה שהעובדת סוציאלית מנסה לומר לך זה שיש לך אחריות על החיים שלך, ועל מה שיקרה בהם, ואני יודעת שאתה יודע את זה, אבל לפעמים כשלא טוב לנו בחיים, ושמשהו נתקע, אנחנו ממהרים להאשים את כולם, מלבד את עצמינו.
&nbsp
אתה בוחר להיות חסר סבלנות, עצבני, ואתה לא משתף פעולה, אז אני לא ממש מתפלאת ממה שקרה עם העו"ס.
אתה צריך לקבל בהבנה את מה שהמערכת מנסה לתת לך, להסתפק יותר במה שכבר יש לך, להתמקד בזה, להפוך את המדבר למקום שוקק יותר, ללא קשר למה שתוכל להוציא מהמדינה, אפילו שזה נראה לך כל כך חשוב.
תשנה את המחשבה שלך, כי לפעמים אתה אולי מראה חוסר שביעות רצון וזילזול באנשים שהם אלו שמחליטים החלטות הרות גורל לגבי עתידך.
תהיה פחות תקיף, תחבק גם את מה שלא הצלחת לקבל, ותתקדם הלאה לעתיד שאתה רואה בעיני רוחך.
לא קל אבל ישים.
שבת שלום

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שבת שלום אליס חביבה

זה לא מדוייק מה שאת אומרת....כי הדברים לא כאלה פשוטים...אצלי
אם זה היה פשוט ולא צריך הרדמה ולא בית חולים..אז המרפאה הרגילה ממש מתחת לבית שלי...הייתי מסיים טיפול כבר..
הרבה מהסיפור זה החריג שצריך בית חולים והרדמה..חלק מבעיות זיכרון שנסעתי סתם פעם שנסעתי כי העו"ס טעה ..
ולא עשו מה לעשות זה עובדה שראיתי ואמרתי מהתחלה את התהליך הנכון שצריך..עשו הפוך על הפוך וזה נמשך ונמך

ועכשיו יש שאלה כן תותבות לא תותבות כי אם צריך MRI ויהיה צריך למוח זה בעייתי..גם יש אופציה לזה אם נסיר את כל השיניים בלסת תחתונה ונקבע...
בנפרד בעיה עם הלמעלה כי שמים מתכת שוב MRI ..

מעבר לזה, איני מבין מה זה משתף פעולה...הלו...אני עשיתי את כל התהליך לקבל נכות ושיקום והבאת מסמכים לעורך דין ותביעה ..הלכתי לחוגים ופעילות ( שהם שמו עליי שמירה! מבורות ופחד ...) ועוד ועוד...

בסדר יש לי עליות וירידות ..אל תשכחי שמאז החל השיקום בום גידול במוח..בום חייב דיאטה ללא סוכר ( זה קשה) בום אישפוזים בעיות לב שלא ממש יש פתרון להם..בום התאהבתי נפגעתי..בוםםם ענק נדפק לי הזיכרון..השיקום לא ממש שיפר את הזיכרון רק יש דרכים להתמודד קצת יותר טוב...שבוע שעבר נסעתי שכחתי לנעות דלת שעות ..שבאתי לפתוח היה פתוח. מזל שגם הפעם לא שמו לב..( מספיק שהשכנה הזקנה ממולי כריל תתן דפיקה ותכנס ..ואני לא בבית שיבינו שלא נעול הנרקומנים פה..ובדקות יכולים לגנוב מה שיש..) ...

ועל זה ההפרעה...וכמובן יש את החיים אזעקות מתיחות בדיקות קניות כאבים פיזיים ..
זה לא פיקניק להתמודד עם הכל יחד ולבד. גם באיבחון כתוב לי להמנע מעומס על המוח..פשוט להמנע...

רייטלין / קונצרטה הפסיכיאטרית אישרה עכשיו יש לחכות להדחף לתור של נוירולוג...אולי יעזור אולי לא לא יודעים פשוט ..עד שננסה ..ונראה אם עובד ובלי תופעות לוואי בעייתיות..

מה אני אומר? שפשוט יעעשו מה שצריך בירוקרטית זה הכל..לא יותר..והתחשבות במצב שיותר מורכת מ"סתם " חולה נפש...
שיהיה טיפול לשיניים ( אגב שלא תדעו איזה כאבים זה שחצי פה צריך טפול דלקות עיניינים ועוד) יגמר הלחץ והמועקה של החובות..והדו"חות וכל זה...
יהיה לי יותר פשוט ..להתמקד בשיקום כפי שהם רוצים..כפי שאני רוצה

בנתיים אתן דוגמא למה מעצבן..העו"ס עזבי שטוען לא מבין במה הולך בשיניים..נו מילא אני עוד יודע מה אשר מה צריך ומה לברר עוד..
אמרתי תוך הדברים איתו..אחרי שאמר אולי אתה צריך מוסד בגלל הבעיות זיכרון..
שאיני צריך אישה זה הפתרון הכי טוב...מה ענה? אישה זו לא משרתת שלך..
מאיפה הביא את זה אלוקים יודע...פעמיים ראה אותי ..90 דקות זה הכל שדיברנו יותר על תמונת מצב ומה עינייני לעשות כרגע..אותי זה הרגיז..
אוקיי אז באיזה דו"ח כתוב שיש לי קווים נרקסיסטטים ואני לכאורה מנצל מצבים להשיג מה שאני רוצה...סבבי
מצד שני כל מי שמכיר אותי יודע שאני נותן הרבה יותר..האקסית למשל קיבלה המון..אני קיבלתי מתנדב מצטיין....בקהילה ..אני תומך מחשבים מנהל פה..במציאות עוזר ככל יכולתי..
ביטוח לאומי מגיע לי שר"מ לפי היבש..אבל לא נתנו...צריך לראות אם הרייטלין ישנה או לא זה גם שם לא פשוט..אולי אם יקבעו תרופות לא עוזרות..תהיה ההחמרה לקבל עזרה שצריך
לא מכיר אותי לא יודע זורק דבר כזה בזמן שבגלל הפוקוס על שיניים ועו"ד ומה צריך פרקטית...
את זה אני לא צריך עכשיו..ממש לא. אני גם לא יכול לענות בשליפה ..בגלל הזיכרון..צריך על כל דבר לקחת זמן לדבר בנפרד...ומסודר..
פה אתם לא חשים את זה כי יש זמן להגיב...ולנסח להזכר לברר במיידי אין לי...

ודבר אחרון המדינה לא עושה לי טובה ..הכסף של הציבור ..מוסר זה ערכי של החברה..רק הבירוקרטיה מתסכלת כי לא חשבו על מצבים כמו שלי..לא מלווים אותי למרפאה ..למשל ואחרי רגע אמרו ככה ? או ככה..לא זוכר זה מה שסיכמו...רגע נברר עובר שבוע עד שתופסים את הרופאה ויש פגישה שוב עם העו"ס...ואז צריך לברר אם אפשר שתלים בכלל..
זה לא שהלכתי למרפאה פרטית ..ומברר מה כל האופציות מה הכי טוב לי הולך לנירולוג פנוי שיש מהיר וקרדיולוג ...ועד שלא סגור הכל וברור עושה את הטיפול הכי טוב במימון שיש לי..אז הייתי כבר מטופל מזמן...
ולא שאני לא מעריך את הטיפול בי וכו'...לא נותנים לי תוצאות שאומר תודה באמת...פשוט לא..הם טועים וטועים וטועים..ובתוך זה אבל תהיה רגוע תגיב יפה בנימוס בסבלנות...עם שיניים שבורות עם 48 שנה של סבל מתמשך נפשי פיזי ובדידות איומה...
אני לא מצפה לשיקום מלא ..גם הם לא אמורים לא בגילי..צריכים להבין שמספיק לי שיניים טובות ..לחיות בלי חובות...וקצת פעילות ..ותקווה שתהיה אישה שתקבל אותי..למרות כל מה שיש..
הם לוחצים בנתיים תפיסה גישה וחרטא...שזה אם ארצה אלך לפסיכולוג מסודר ואעשה את זה אחרי שהמוח יתפנה לפחות מהשיניים..

ואכתוב מכתבי תודה והוקרה ומה לא..רק שיסתיים הסיוט הזה ..

גם אם את צודקת הם צודקים..כרגע זה לא ישנה ואי אפשר בלי שאני אבין אקבל אפנים..לשנות בי משהו..אי אפשר..יש לי את הנתיב שלי..

הם שירות שאני בוחר ..סה"כ..לא חוייבתי לזה ולא מחוייב ...החוק נותן טיפול שיניים בסל...עורך דין לפשיטת רגל לא שייך להם...הבעיה בעיקר עם העו"ס ..הקודם היה בעייתי וזה עוד לא בתמונה ממש...
המשקמת שעוזרת כלל יכולתה עושה הרבה ובאמת תורמת..שם אני כן מרגיש את זה..ומודה לה כל פעם..היא גם רואה את ההישגים שלי ומבינה למה אני כועס היא ראתה את הטעויות כולן...ורואה בפועל את ההשקע הגדולה שלי..

נפלתי בכתיבה ארוכה אני יודע...וזה על קצה המזלג...כמה שאני יכול לתאר ולתאר זה לא כמו לראות את המצב..להיות איתי ממשית תקופה ולהבין את הבעיות לראות מסמכים וכו'..
המצב הנפשי על פי אבחנה או כתיבה ברשת לא ממש משקף..כי עובדתית אין לי בעיה של כעס בקבוצות בלי עין הרע...אוהבים אותי ומסתדר..למרות שיש בעיות תקשורת הן לא של כעס על מישהו..אלא על בעיות אחרות..בינהם גם הזיכרון ..

התפקוד שלי בבית טוב..נקי מאוד מסודר מאורגן...עשיתי כל מה שהציעו בשיקום הקוגנטיבי...
עם כל הבעיות מתפקד עדיין...קונה אוכל מבשל קונה תרופות לוקח תרופות ...קבוע..גם אם לפעמים שוכח ונזכר אחרי או מדלג כי שכחתי..או ניפנפתי התראה..סה"כ זה בסדר , מכבס שוטף והכל...
לא רב עם שכנים..או אחרים..שקט יחסית ..
אני כועס רק איתם...ועם עצמי ..לבד כאילו..בסדר צריך להתמודד אבל שוב שיפתרו את הדחוף קודם ..מה שלא תלוי בי.
מקווה יצאתי ברור יותר בתיאור מצב הערב:)

alice1803

New member
אני כבר מכירה אותך, וזה בסדר

ושוב אמרי לא פעם, שכולנו סובלים, גם נפשית וגם פיזית, ואני מודעת לקשיים שלך, ואני גם מאידך מכירה את המערכת האיטית של מדינת ישראל, ויודעת כמה היא מתישה.
&nbsp
אני רק אומרת "אם אין אני לי, מי לי" כלומר אל תחכה שהמדינה תממן את כל טיפולי השיניים שלך, ולחכות לרגע האחרון לפני שיהיה גרוע יותר.
המדינה לא באמת תציב לך מטרות ויעדים לכבוש בחיים האלו, זה אתה צריך לרצות ולחלום ולצאת מהמצב הזה, והשמיים הם הגבול, כי הרבה אנשים שהם נכים הצליחו להבריא ולשחק אותה בעולם.
&nbsp
ואני לא חושבת שאתה פחות ממישהו שמסוגל לכבוש את העולם, אבל זו בחירה שלך, זה לא שאתה לא מסוגל לתפקד, אתה כן!!!
כי סבתא שלי בת 86 והיא יוצאת לבד מהבית עם הליכון ומדדה עד למועדון שבו היא נפגשת עם עוד מבוגרות כמוה, רק בשביל לא להיות לבד, והן משחקות וסורגות ומכינות כל מיני דברים חמודים, אפילו שלצערי היא נופלת לפעמים, ומזמינים אמבולנס שירים אותה, והיא לא רוצה עזרה מאף אחד, היא פשוט מתמודדת עם כל הניתוחים שהיא עברה, הזיקנה, הלבד, ממש גיבורה שתהיה בריאה.
&nbsp
ותאמין לי שאני מבינה מה זה שדברים לא מסתדרים כמו שאני רוצה, לכן הפסקתי לפתח ציפיות ולהתרחק מכל הבירוקרטיה הזו, פשוט לקחת את עצמי בידיים, בכל פעם שאני נופלת, אני אחראית לעצמי, אני מרימה את עצמי, מתאוששת, ובונה מחדש.
המון בריאות

alice1803

New member
אין פתרונות קסם, חייבים בסוף להתפשר על משהו ולהמשיך לחיות

אם אתה מרגיש שאתה נמצא במסלול שהוא נראה לך ללא מוצא, או שהוא בעצם כבר חסר טעם, אז תשחרר, תתפשר, תצא מהלופ הזה של התעסקות במה שלא טוב.
תתמקד באושר שלך
בקידמה שלך
בתעסוקה שתספק אותך
ואז תבוא העזרה מאלוהים
&nbsp
אין שום ספק שתחושת הלבד וההסתגרות בבית, לא תביא לך שום תוצאות חיוביות בשטח, תחושת התקיעות תתקע עוד יותר, ואין שום קסמים שעובדים בשעות הלילה המאוחרות, שגם ככה לא רואים כלום.
תתעודד!!!
אתה חי ונושם, וזה כבר סבבה, אז למה לך להרגיש ככה כל הזמן?
&nbsp
אתה פשוט צריך להחליט שאתה מפנה מקום בראש גם לדברים החיוביים, וכמובן שלא הכל ורוד, וגם לא יהיה!!! זו אשליה!!!
&nbsp
אז זה ברור לך, שאם תסתגר בבית, ותחליט שאתה לא עושה כלום, אז אתה תתעסק אך ורק במחשבות הטורדניות האלו, שיתקפו אותך בכיף, בכל פעם שתרגיש שיעמום, מתח או לחץ ממשהו שסתם הפעיל את הכל.
ואז גם הכל קורה לרעה, ושום דבר ל מסתדר, כי התחלנו את כל השבוע הזה לא טוב.
&nbsp
בקיצור, אם לא תהיה עסוק במשהו אחר, במשהו ששם את כל המחשבות השליליות האלו בכיס הקטן, אז שום דבר חדש לא יקרה לך.
&nbsp
אין לך על מה לדאוג לעתיד כל כך מפחיד, זה לא כזה נורא כמו שאתה מתאר לעצמך בראש, וזה רק בראש שלך, תאמין לי.
&nbsp
אתה חייב להתעסק במשהו שאתה אוהב, שיהיה לך עוד משהו בחיים, מלבד ההתעסקות מול הבירוקרטיה המייאשת, ובדברים שמדליקים אותך, והופכים אותך לאדם חסר סבלנות, עצבני, ששום דבר לא מסתדר לו כמו שהוא רצה. (אל תיקח את זה אישית, אני רק אומרת)
&nbsp
אולי באמת ריטלין יעזור לך, אני לא יודעת, אבל בהחלט חוסר בסרוטונין ובשמחת חיים, שזה בעצם אותו החומר (נראה לי) עלול להוביל לכל המצב הזה שלך.
&nbsp
אז הלבד הזה לא תורם לך, אפילו רק אם תעבוד שעתיים במקום שאתה בוחר להיות בו, יעשה לך פלאים, או שתתעסק במשהו שגורם לך להעלות חיוך לפחות 10 פעמים ביום, וכך תדע שמצאת שלווה ונוחות, לפחות לעת עתה.
תרגיש טוב, אמן, מאחלת לך המון טוב, תבחר בעשייה, ללא מחשבות כלל.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אענה יחד..

קודם כל הטיפול שיניים יהיה בסוף..אני מאמין גם הבית דין..רק מקווה שמהר..לטפל בשיניים ככה או ככה אני חייב...אני לא שודד ולא יודע לשדוד אז מה לעשות אני תלוי בהם....

עבודה שאני רוצה? הלוואי...אני תקוע בחור שאין פה אופציות של ממש...מפעל מוגן ניסיתי...7 ש"ח לשעה וחולים של ממש סכיזו וכל זה לא בשבילי..

לצאת אני יוצא...הייתי במפגשים..אין הרבה..מידי פעם יש...אני לא מצטער שחתכתי עם הבחורה את בטח מסכימה איתי..

תראי לקום מחר בבוקר ולמצוא חברים פתאום בגיל 48 לא פשוט..לכל אחד בטח לא לי..
חשבתי לנסוע לדודה..בהרצליה אבל קלטתי שהיא לא מבינה את המצב שלי והיא מבוגרת מלחיצה מטבעה...בנאדם זהב אבל הם מהסוג של יאלהל הכל מהר הכל מתוקתק חד וברור....ואני ממש ממש לא..ויתרתי בנתיים..

חוץ מקניות סידורים נקיונות בית בקיצור וחיים שמחוייבים...אין הרבה ...עד סוף אוקטובר שיתחילו מחדש החוגים

זה מצחיק קצת מפורים אני שומר דמי פורים שנתנו לי לעשות משהו כייפי ו...אין עם מי ...הנכים נכים מידי או מבוגרים מידי או רחוקים או בעצמם לא יוצאים..
החבר הבריא האחרון עבר לנהריה...
אין פה מועדון 40+ בעיר..חייב רכב ושעה ומשהו נסיעה...בריכה לבד לא יודע...אין ים ככה לשבת על החוף....טיול רגלי אני מוגבל....כאילו הרוב במחשב צ'ט פורומים קומונה יוטיוב סרטים מוזיקה....
באתרי היכרויות אין כלום ואין הרבה חינמיים שלא צריך אשראי שממילא אין לי...

חידשתי רשיון זה סוג של תקווה....שיהיה גם רכב..מתשהוא ותקווה שלא ילקח עם הזמן ....נותר לי לצבוע דפי צביעה , לשחק משחקי זיכרון והפעלת מחשבה...משחקי מילים...לשיקום. זה מעייף אז אני עושה קצת כל פעם..
משפחה לא באים...אליי ולי קשה לנסוע אליהם. פעם אחרונה הלכתי כי ללא היה להם ממש מה לאכול ולי אין לממן נסיעה וגם לעזור שם...לממן את האירוח שלי..
זה המצב...את זה בסדר אני מקבל בנתיים....רעיונות מה לעשות ממש אין לי...
אבל אם אני מוותר על הכל אני חוזר לדיכאון לאפטיה למחשבות שליליות ..והמצב יתדרדר.....וזה לא טוב אני חייב לשמור מסגרת של דיאטה טיפול תרופתי בית וכו'..
זה ברור לי כשמש..
לפחות טוב שיש את הסל שיקום עם כל הבירוקרטיה לפחות הם באים אליי...עם המדריכת שיקום אני יכול לשבת בקפה גם זה משהו..
חוגים פרטיים פשוט אין כסף לזה..ומה שחסכתי מוטב שישאר לצרכי הניתוח וחירום חלילה.
אין לי רעיונות אם יש אשמח לשמוע..

alice1803

New member
כתבת את כל מה שאתה רוצה לעשות, אבל אתה לא מאמין בזה

קודם כל, תאמין למה שאתה מרגיש.
1. חידשת רישיון, אבל אתה לא נוהג, מדוע? רכב יכול לשנות את המצב שלך, ולשדרג את חיי החברה שלך.
האם יש סיכוי שהמדינה יכולה לעזור לך לממן רכב ישן ולא יקר?
&nbsp
2. אתה אוהב ללכת לים, וללכת לחוגים, אבל אין לך כוח לנסיעות האלו באוטובוס, למרות שאתה יודע שזה משהו שעושה לך ממש טוב.
&nbsp
3. לשמור על המשקל, ועל פעילות גופנית כלשהי שגם מזרימה אדרנלין למוח, ותגרום לך להרגיש יותר מסופק ומאושר.
&nbsp
4. עזוב אותך מאתרי הכרויות, תשפר את החיוך שלך ומי שאמורה להגיע לחיים שלך, פשוט תמצא אותך, כי רואים אותך סופסוף.
&nbsp

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מה מי מה?

&nbsp
מי יתן לי רכב? המדינה? לא היה קים וסביר שלא יהיה קיים לעולם...התקווה עם הרשיון זה לוטו קטן..או מישהו מישהי עם רכב לנהוג פה ושם..אולי עבודה של 4 שעות בחלוקה קלה של משהו..
לא יקנו לי לא יחזיקו לי ולא כלום.
&nbsp
חוגים אני אלך כשיהיו...כרגע אין עד אחרי החגים..הים הכי קרוב בעכו..אני לא מגיע לשפ בחצי שעה נסיעה..
&nbsp
דיאטה אני שומה הולך מתי שאפשר ירדתי למשקל תקין 72 ק"ג.
&nbsp
4 על מה אני מתמקד? בדיוק זה טיפול שיניים שיהיה שיניים יפות ובריאות. ולסיים עם 45.000 ש"ח חובות . ולחיות..מה 3169 ש"ח שלי בשקט ..לא יותר:)

למעלה