הייתי אצל רופאת העיניים - עדכון

Raindrop23

New member
הייתי אצל רופאת העיניים - עדכון

לא זוכרת אם כתבתי את זה פה אבל אני עושה בדיקות בגלל שבחודש האחרון היו לי כאבי ראש בלתי פוסקים (כנראה בגלל תרופה פסיכיאטרית וזה הפסיק בינתיים אבל עדיין צריך לעשות את הבירור).
חזרתי עכשיו מרופאת העינים, הכל בסדר.
אני עדיין עם אישונים מורחבים ורואה מטושטש שזה מעצבן אבל לפחות הכל בסדר. צריך מעקב כל חצי שנה כי יש במשפחה היסטוריה של AMD (ניוון הרשתית).
כמו כן יש לי לחץ תוך עיני גבולי אז צריך לעקוב אחרי זה וצריך לשמור על איזון עם הסוכר. בקיצור צריך מעקב אבל So far so good.
אני עדיין צריכה לעשות בדיקת שדה ראיה, MRI ואולטרסאונד שד (האחרון לא קשור לשניים הראשונים).
אתמול מכרתי את הדברים שפרסמתי למכירה והרווחתי קצת כסף אז הכנסתי אותו לחשבון הבנק והזמנתי משהו שאני צריכה למחשב אז זה קצת שיפר לי את ההרגשה.

Raindrop23

New member
ובשנייה נהרס המצב רוח

הסעתי את אמא שלי לעזריאלי ובדרך חזרה הביתה יש פניה שמאלה לרחוב קטן שמוביל לרחוב שלי והייתה שיירה שלמה של מכוניות והנהגים המגעילים האלה לא נתנו לי לעבור.
לא רציתי לקחת סיכונים מיותרים כי אני אחרי הרחבת אישונים (5 שעות ויותר עברו אבל עדיין כדאי להיזהר) חיכיתי אולי 5 דקות על השעון ואז איכשהו נדחפתי, איזה נהגים חארות.
עכש אין לי מצב רוח. אני הולכת לקחת ואבן שוב, מקווה שזה יעזור.

גם לי קשה נורא עם ההתנהגות בכביש

אני כל כך מבינה אותך !
אני יכולה להתחיל בוקר נהדר, ואז בגלל איזה אידיוט בכביש יהרס לי כל היום.
לא מבינה למה אני נותנת לזה להשפיע עלי ככה,
אבל לא מצליחה להתנער מזה כבר כמה שנים.
נשבעת לך שאני ממעטת בנסיעות בגלל הדבר הזה.
שולחת לך

Raindrop23

New member
נכון זה באמת עושה לי עצבים, יש לי פיוז קצר

בלי קשר. אבל אני נהגת טובה ואני יודעת את זה, וזה לא גורם לי לנסוע פחות ממה שאני צריכה או רוצה, זה פשוט מעצבן "תרבות הנהיגה" פה בארץ ובמיוחד בת"א.
תודה על החיבוק, שולחת חיבוק בחזרה

Raindrop23

New member
מחשבות

כל הזמן מחשבות טורדניות, השוואות ועוד מריעין בישין. נמאס לי. ואני מרגישה לבד ואין לי מצב רוח.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אנו איתך את לא לבד..

אולי תנסי מוסיקה?..לי זה די עוזר..סרט מוסיקה סדרה..להתננתק קצת מהכל :)

Raindrop23

New member
תודה ירון

אני אנסה, פשוט כשיש מחשבות טורדניות כאלה קשה להתרכז בדברים. אבל אני אנסה. תודה

למעלה