הייתי אתמול באיכילוב, מגילה
היגעתי, באיחור, אבל יש לי סיבות מקלות, מתן.
האיחור הגדול נבע משינויים בסידרי התנועה ברח´ ויצמן, התודות לעירית תל-אביב, מזל שלא הייתי עם צירים.
. אמה "חטפה" את מתן, ולא היתה לה שום הערה על האיחור. הפשוש גם גרם להמון חיוכים אצל צוות המרפאה וגם אצל הפציינטים. לאחר החיוכים, ששוים כל מאמץ וכל רגע, לעיסקי טרפצת: היגעתי לאיכילוב (כמו שכבר כתבתי) אחרי שביצעתי VEP, SEP ו BERA. לא כתבתי קודם כי לא רציתי להדאיג, זא הVEP שלי רחוק מלהבריק. עצב העין שלא עבר התקף לא תקין ב 100%. כבר היה סימן בבדיקה לפני שנה וחצי, אבל בפיענוח (המלל המצורף לבדיקה)רשום שהוא תקין, ולא זכרתי שאמרו לי משהו בע"פ בביקורת במרפאה (אבל היה רשום בתיק). הבדיקה האחרונה מראה שיש ירידה בתפקוד של העצב. אני הגעתי למרפאה באיכילוב אחרי שהנירולוג בקופה (דר´ חן) ראה את התוצאות ושאל אותי האם אני רוצה לעשות MRI. דר´ חילקביץ´ קיבלה אותי, ואמרה שאני חייבת לעשות MRI, ולדעתה אני חייבת להתחיל בטיפול. קיבלתי מכות ורקדתי בלט. מה שכן מעודד במדד הטרשת ע"פ הבדיקות הנירולוגיות אני עיקבית בשנתיים האחרונות בסביבות 1. היא המליצה על אבונקס, כנראה, מאחר וזה הטיפול הקל ביותר. היא גם אמרה לי שהיא יודעת שאני לא מתלהבת מלהתחיל בטיפול. אמרתי לה, שהסיבה היא שאם היעילות היתה ודאית כמו אנטיביוטיקה לחיידק ידוע לא היתי אומרת שם דבר ומתחילה בטיפול. יצאתי בהרגשה מאוד כבדה מהמרפאה, גם לMRI וגם לטיפול התרופתי יש השלכות על הההנקה. אני רוצה להניק לפחות עד גיל חצי שנה (בשבוע הבא, ארבעה חודשים מאחורינו). לגבי הMRI אני צריכה לבדוק עם רופא הילדים של מתן. אני זוכרת שחיכיתי בתור לMRI הראשון, היתה הודעה על הקיר שהתיחסה להזרקה של חומר ניגודי שונה ילדים עד גיל שנתיים ולנשים מניקות. בינתיים אני מנסה לדחות את הקץ. יצאנו מאיכילוב ברגל לקנות משהו (, ופשוט לא רציתי לחזור לחניה ונסוע הביתה. דחפתי את העגלה עם מתן, שלמזלי ישן, צפונה לכיכת המדינה. הלכתי מסביב לכיכר. החנויות לא עינינו אותי. רק היתי רעבה. האמת היצצתי בחלון ראוה אחד, ראיתי את המחירים וברחתי. חציתי את הכביש למרכז הכיכר וניסיתי להנות מה
האביבית. יש גם דברים יפים בחיים, חיוך של תינוק ויום שמש אביבי. השינויים הפרסונליים במרפאה: אתמול דר´ צפמן עוד נכח שם וקיבל חולים. דר´ טלינסקי עברה לתל השומר. יש רופאה נוספת חדשה, לא קלטתי את השם שלה. סיאמית! אנחנו כנראה לא האחרונות שם. פגשתי גם פצינטית חדשה במרפאה, ד"א היא גרה ממש לידי. המלצתי לה על הפורום, אבל היא לא מחוברת לאינטרנט. סיפרתי לדר´ חילקביץ´ על הפורום, והיא שאלה מה כתוב. גם סיפרתי לה עליך ועל ~א~, אז היא אמרה שהיא יודעת במי מדובר. ד"א את מגיעה לכינוס? אז זהו לבינתיים. להתראות בשמחות נאוה
היגעתי, באיחור, אבל יש לי סיבות מקלות, מתן.