הייתי אתמול בביקורת עם שלושת ילדיי

ליבי א

New member
הייתי אתמול בביקורת עם שלושת ילדיי

נוגה בת שמונה וחצי שנולדה עם קלאב פוט דו,צ חמור. בביקורת הכל מעולה אין זכר לקלאב פוט הביקורת היתה לאחר שנתיים שלא היינו. הרופא מאוד התלהב מהתוצאה ונוגה היתה שם הדוגמנית של הרופא הוא קרא לה שתראה להורים המודאגים איך התוצאה אחרי טיפול פונסטי. הרופא אמר לנוגה לבוא רק בגיל 12לביקורת!!!! לא מאמינה. איזה כיף.

הבן השני שלי עמית בן חמש נולד עם FFA ׁ(כף הרגל כלפי פנים כמו בננה) טופל בשיטה דומה שלושה שבועות גבס ולאחר מכן דניס בראון רק ללילה. אתמוך היינו בביקורת לאחר חצי שנה התיקון נשמר והרגליים במצב מעולה. לבוא עוד שנה לביקורת.

והתינוק שלנו עידו בן חצי שנה גם נולד עם FFA כיום עם דניס בראון רק בלילה. התיקון במצב טוב מאד להמשיך עם הנעליים.

פשוט תענוג לשמוע רק בשורות טובות.
והרופא חידש לי שהוא סיפר לי שיש חדשות בטיפולי הרגליים גם לילדי הקלאב פוט יש נעליים חדשות ללא למוט של הדניס בראון הן נקראות UNFO

הינה כתובת האתר: www.unfo-med.co.il

הרופא המליץ לנו לעבור אליהם במידה ואנחנו רוצים אלו נעליים חדשות שתומכות בכף הרגל. רק הבעיה היא שהן כנראה יקרות לא ידוע לי כמה הן עולות.

מציעה לכולן לשאול את הרופא המטפל שלכן מה דעתו על כך ואולי תיהיה פריצת דרך לילדי הקלאב פוט.

ליבי

ליבי א

New member
אלו נעליים ממש חדשות

זה מיוחד לתינוקות קטנים וגם לאחר כך שגדלים. תכנסי לאתר זה נראה רעיון מעולה בעיניי.

UNFO

New member
הטיפול ב UNFO Med Ltd

הורים יקרים.
עקב שליחת מיילים מרובה מצדכם אנא קבלו מידע בסיסי חשוב לגבי הטיפול במערכת UNFO.

הטיפול באנפו כרגע נותן מענה לגיל מקסימלי של עד 6 -7 חודשים.
כמו כן מערכת אנפו פותחה לבעיה הנקראת מטטרסוס אדוקטוס MTA או FFA (פור פוט אדקשן) ולא עבור CF (קלאב פוט.)
ההבדל בין מטטרסוס אדוקטוס MTA לקלאב פוט CF:

מטטרסוס אדוקטוס MTA, FFA: קימור הרגל (הדפורמציה) מכף הרגל בלבד, מנקודת אמצע כף הרגל .

קלאב פוט CF : קימור הרגל(הדפורמציה) מתחיל מהקרסול וגם נקודת אמצע הרגל.

בעיית מטטרסוס אדוקטוס בקרב התינוקות היא הבעיה השכיחה ביותר ומערכת אנפו פותחה עבורה.
Metatarsus Adductus או במילים אחרות FFA

למעשה עד היום אין למחלה זו טיפול אמיתי ויעיל ומטפלים בה בגבסים שנועדו לבעיה אחרת וקשה יותר בשם
Clubfoot
מה שמונע מהמון משפחות והמון רופאים לוותר מראש על תהליך הטיפול במטטרסוס אדוקטוס עקב התהליך המייגע של החלפת גבסים כל שבוע בבתי חולים במחלקה מיוחדת ע'י רופא מומחה לבעיה זו כאשר ישנו יום הכנה לפני ההגעה לבתי החולים לטובת הרטבת גבסים.
תהליך זה נמשך שבועות רבים במשך המון זמן שלא לדבר על יתר הלכלוך שנוצר עקב צואה ושתן .
במקרה אחר רופאים שולחים את הורי התינוקות לעשות טיפולי פיזיותרפיה ביתיים בתקווה לתוצאות מסוימות. כלומר אחריות הטיפול נופלת על ההורה ולא על הרופא המטפל .
הפיתרון: נעל ביומכנית הראשונה מסוגה בעולם שמצליחה לפתור את הבעיה למחלה זו בצורה מושלמת קלה פשוטה ואלגנטית וחשוב לא פחות הראשונה מסוגה בעולם בגובהה (מתחת לקרסול)
חברת UNFO Med הינה חברה ישראלית יצרנית המפתחת ומייצרת את מוצריה המהפכניים בשטחי מדינת ישראל לעולם כולו.

באמצע שנת 2014 חברת אנפו תפרסם את הדגם ה 2 שפותח לבעיית קלאב פוט.

בכבוד רב.

UNFO Med Ltd
www.unfo-med.co.il
ויצמן 52 חולון.
03-5010383

היי ליבי

את בטוחה שאלו נעליים שמתאימות לקלאב פוט? הסתכלתי קצת באתר (מודה שלא חפרתי) ונראה שאלו נעליים לבעיות אחרות.

חמדול

New member
כתוב שם במפורש שזה גם לקלאבפוט

השאלה היא אם יש מחקרים שבדקו הצלחה. מוזר לי שפנסקי לא מציע זאת. בהחלט אשאל והלוואי ויש פתרון לנעליים ללא מוט!

ליבי א

New member
לגבי נעלי אנפו

אכן קיבלתי תשובה שכרגע זה רק לתינוקות ועדין לא לקלאב פוט ובקרוב יהיה גם לקלאב פוט מציאה לכן לעכוב.

JeIIybean

New member
UNFO לא לק"פ, אבל יש להם נעליים לק"פ בפיתוח

יצרתי איתם קשר וזו תמצית התשובה שקיבלתי:

הטיפול באנפו כרגע נותן מענה לגיל מקסימלי של עד 6 -7 חודשים.
כמו כן מערכת אנפו פותחה לבעיה הנקראת מטטרסוס אדוקטוס ולא קלאב פוט.
באמצע שנת 2014 חברת אנפו תפרסם את הדגם ה 2 שפותח לבעיית קלאב פוט.

בכל מקרה נראה לי שווה לעקוב...

גלי

למעלה