הייתי אתמול בהופעה מדהימה

הייתי אתמול בהופעה מדהימה

מופלאה וסוחפת.נהנאתי מכל רגע דויד כהרגלו חמוד נלהב ומלא אנרגיה .הצליח לסחוף את הקהל,מה שהזכיר קצת את דויד של שנת 83 בהופעות כשהיה צעיר קופצני ומלא מרץ,והצליח להעמיד על הרגליים היכלי תרבות שלמים. מקווה מאד שזו לא היתה ההופעה האחרונה של האישה שאיתי, וכל מי שיודע או שומע על הופעה נוספת.בבקשה בבקשה לעדכן בפורום

glitter8

New member
פגשת את בטי?

ואגב, לפי מה שאני זוכרת ולפי הוידאו -אים מהשנים ההם, לדעתי דיויד היום הרבה יותר קופצני ונמרץ ממה שהוא היה אז.. אבל אולי אני טועה..ההופעה הראשונה שאני ראיתי היתה ב-86..(מה? כל כך מזמן??) והוא ישב כל ההופעה על כסא..

אני לא ממש יודעת מי זו בטי

כלומר אני יודעת שזו מישהי שכותבת בפורום חוץ מזה לגבי הנמרצות והקופצניות של דויד,בואי נגיד שאם אז הוא היה מקבל ממני ציון 10 בקופצניות אז היום זה יהיה ציון 9 כלומר עדיין ציון גבוהה מאד אגב את מדברת על הופעה של האישה שאיתי שראית? נשמע לי מוזר כי בהופעות שאני הייתיהבן אדם לא ממש השתמש בכיסא שהיה לו היה מסיים הופעה כולו רטוב מזעה ומוטש מקפיצות לפי דעתי אין כמוהו......הוא ע נ ק

SHANILIROY

New member
בטי השמיעי קול ....הייתי בטוחה ...

שתכתבי בלילה כמו בהופעה הקודפת ,ספרי ...נפגשתם הצטלמתם ? ומה עם בעלך ,האים הוא עדיין צוחק שיש לו 2 מתבגרות ?

בטי369

New member
היי אנשים...

טוב ריחמתי אליכם כי הביתה חזרתי רק ב2 וחצי לפנות בוקר איפה להתחיל...כמובן שהייתה הופעה מדהימה הכי מדהים שכל הופעה כל כך שונה מזאת שלפניה אני עדיין כל כך מתרגשת.. היתה אנרגיה מטורפת דויד הרקיד את כולנו קיפץ ואפילו העיז לרקוד קצת יותר מכרגיל שזה כשלעצמו חוויה. אמיר פינטו כיכב בתיפוף מדהים ושירה. חווינו כמעט חצי שעה של וורסיות שונות של נגינה רצופה של "מגיע לו" וה"רומבה" וכולם ריקדו וקיפצו. כששואלים אותי מה לא נמאס לך לראות את אותה ההופעה אני אומרת שכל הופעה כל כך שונה ורק גורמת לי לרצות עוד... טוב נראה לי שהתמכרתי לגמרי.. ישבתי 2מ' מהבמה והחיוך לא יורד לי מהפנים... לגבי בעלי (שמאוד נהנה מההופעה ) לגבי תופעה "המתבגרות בבית" נראה לי שהוא מפנים תנושא מקווה שהתקימו עוד הופעות ואולי בפעם הבאה נרקוד כולנו. וכן כן לאט לאט אני מגדלת אומץ לגשת ולדבר.. כמובן ומעל כל ספק דויד אישיות חמה ולבבית וכל כך כייף לדבר איתו אפילו שזה לרגע הוא נותן הרגשה חברית אם המון סבלנות. וכן יש לי תמונה חדשה לתלות על המקרר... חיבוק ענק לכולם ולהתראות בהופעה הקרובה. אמן.

בטי369

New member
היי חבל שלא ידעתי

הייתי נותנת לך את המספ' שלי. תמיד כייף להכיר אנשים חדשים שמחה שנהנת זה בעצם הכי חשוב... המשך שבת נפלאה

SHANILIROY

New member
נשמח להכיר אותך ונקוה למפגש בקרוב../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנת , אני לעומת זאת סידרתי לעצמי הופעה בנופש השנתי שלנו מהעבודה באילת ואכן עם הרצון באו גם התוצאות והוא יופיע אצלנו בהופעה ל עובדי ישראכרט ... ועכשיו נשאל איך לא עשיתי את זה קודם בנופשים קודמים ...ומי מכם שרוצה להתקבל לעבוד אצלנו זה הזמן לשלוח לי קו"ח

בטי369

New member
אפשר להגיע בתור אחת ש"קורעת" את הישראכרט..

ועובדת קשה בשביל זה..

בטי369

New member
תבלי יקרה ותעשי חיים

השילוב של דויד וים הוא שילוב מנצח.

למעלה