הייתי אתמול בהופעה של אביב ודניאל

הייתי אתמול בהופעה של אביב ודניאל

שלום לכולם ! הייתי אתמול בהופעה של אביב ודניאל פה במעבדה. יש תמונות, רק הן כהות, וברורות ככה ככה (מצטערת...) אם בכל זאת תרצו לראות, ולשמוע חוות דעתי על ההופעה (דרך אגב במזל הזמנתי מראש, כי כל הכרטיסים אזלו), רק תגידו, ובדרך גם תסבירו לי איך מעלים פה תמונות. תודה רק בשורות טובות זה היה קצר מדי וחבל... אלה

hodayoyo

New member
אני רוצה סיכום של ההופעה../images/Emo60.gif

ותמונות יש לך אפשרות להוספה בהוספת תגובה הרגילה (לא המהירה) יש למטה עיון, את בוחרת את התמונה שאת רוצה להעלות ושולחת את התגובה, זה הכל

S h A b i T

New member
הוא השקיע לכבוד הירושלמים..

אחת ההופעות הכי טובות שהיו. השירים, הביצועים.. אתם חייבים להוריד את הביצוע של חלולים. שומעים שם את דניאל בבירור.. ליחצו כאן. (זה קישור להודעה של מי שהעלה את השיר, ויש מתחתיה עוד הודעה עם הסבר איך מורידים את השיר) ואם בא לכם לשמוע חוויות וכו', באותו קישור שהבאתי ישנן גם חוויות מאנשים שהיו בהופעה. אגב, נכון שזה הפורום של דניאל וממש לא מתאים לספר פה על הופעות של אביב גפן, אבל בהופעה הזאת הרגישו את דניאל באופן יוצא דופן. וזה עשה רק טוב. אני הייתי מסכמת את ההופעה הזאת במילה אחת.. גאונית.

hodayoyo

New member
לגבי השיר../images/Emo60.gif

אני לא מכירה את המקור, אבל הביצוע הזה מגניב, דניאל התפרע שם על הפסנתר
זה יפה! והצילצול בסוף של pain (אם שמעתי נכון...)

S h A b i T

New member
כן זה פיין

ולא רק דניאל התפרע שם על הפסנתר. זה פשוט מדהים איך הם עשו מהשיר הכי פשוט בעולם יצירת אומנות.

ענק הקטע הזה -סוף סוף הצלחתי להוריד

אכן, זה היה אחד מקטעי השיא של המופע לדעתי (אוי הקלידים של דניאל- כל נגיעה שלו מוציאה משם יהלומים). שמחה שנהנית לא יודעת מה איתך - אני ירושלמית שגרה לא רחוק, אז ממש לא היתה בעיה בשבילי להגיע (במיוחד עם אוטו). "זכיתי" לשבת על אחד מכסאות הבתי קולנוע האלה- שורה ראשונה, מאחורי דניאל. בסוף ההופעה פשוט נשבר לי הגב , אבל זו כנראה היתה האופציה הכי שפויה מבין לשבת בדוחק על הפרקט, או על ה"כסאות נוח" לילדים ששמו שם. אכן היו אנרגיות מעולות. המבטים שאביב ודניאל החליפו ביניהם הראו על קשר מאוד מיוחד בין השניים. הקטע עם "הו אילנה" היה הזוי משהו (ישר לספרי ההיסטוריה). "זה רק הלב שכואב" פשוט מקסים ומיוחד. "עם הזמן" היה מושלם. נ-ב- נראה לי שהוא קצת היה מופתע ב"שיר הסמרטוטים" שהוא נתן לקהל לשיר, וכולם פתאום ש- ר- ו!. אחד הדברים שיותר אהבתי, היה דווקא אחרי ההופעה, ששמעתי שני ילדים (מצטערת אני קצת יותר מבוגרת), מדברים על כמה דניאל מוכשר, ועל הנגינה שלו. מה שהוא אמר על שרון היה יפה, אבל החלק על מאיר אריאל היה פשוט מצחיק! אכן שעה וחצי פשוט טובות. שוב, שמחה שנהנינו.
הלכתי לראות את שילה פרבר בתוצרת הארץ אלה

לא הבנתי, גם את היית???

אכן הייתה הופעה מעולה. אביב כל הזמן ציין שההופעה ממש טובה, ושהוא נהנה מאוד (דניאל הנהן בהסכמה). אני ממש לא מצליחה להוריד את השיר. נראה לי שזה השיר שבו הם ניהלו "קרב פסנתרנים"- הייתי כל כך שקועה בנגינה שלהם בשיר, שלא ממש שמתי לב לתוכן שלו... אכן היה מקסים.

הוא יודע על בא מכאב ../images/Emo106.gif

בדקה וחצי שהיתה לי לדבר איתו, אחרי שחיכיתי חצי שעה בסוף ההופעה, הספקתי גם לספר לו ש"בא מכאב" נבחר לשיר האהוב ביותר על חברי הפורום. לצערי, מכיוון שהוא נתפס על ידי אחרים שהיו שם (שלא הפסיקו לקרוא "דניאל אתה מלך"), לא ממש זכיתי לתגובה. אבל,הכי חשוב שהוא יודע! ובלי שום קשר- הוא גם שר את זה בהופעה (זה השיר האהוב ביותר על אביב). יתר הדיווח יבוא יחד עם התמונות. אל תשכח לנשום
קצר מדי אלה

למעלה