הייתי אתמול בהופעה של גבסו וממן!!!

LuLiLoPiLaTo1

New member
הייתי אתמול בהופעה של גבסו וממן!!!

יווווווווו וייצאו לי כאלה תמונות טובותתתתתתתתתתתתת הוטא ממזה מאמי והיינו הכי קרובות הוא כמעט נגע בנו ועשה לנו שלום וממש רואים אותו מחייך לצלמה למאיה ממן לא מחאו כל כך כפיים אבל היא התגברה נראה לי חחח ומישהו לקח לו את הכיפההההההההההה זה היה בקניון והיו דיי הרבה אנשים וכולם כזה שרו היה מש כיףףףף ניסינו לצלם לו את התחת ולא ממש יצאאא אבל העיקר שאת הפניםםם גבסוו תעשה לי ילד!!! חחחחח סורי על ההודעה החדשה פשדוט הייתי חייבת לספר לכם ולא מצאתי נ"ש מתאים

LuLiLoPiLaTo1

New member
מ-כוכב נולד למי שלא הבין

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח כן יש לי חברה שעברה לפה השנה משם

היא בשיכבה שלי זה ליד נתניה נכון?
אמרו לי שכולם שם מכירים את כולם יישוב קטן חחח

איך קוראים לה?../images/Emo2.gifואת בי' נכון? ../images/Emo11.gif

וזה מקום קטן...אני אכן מכירה את כולם
ואת מרעננה נכון? בת דודה שלי גרה שמה

../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

אמממ...גם שני הייתה שם
חכו שהיא תחזור מבצפר היא תשפוך לכם פה חוויות...חחחח.. הצמיד שני...הצמיד
ומי פה מרמה"ש?!

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif שני ח-ז-ר-ה!!!

חחח אנשים!!!!!!!!!!!! שאלוהים ישמור אותי!!! זרקנו לו צמיד!!! והוא בהתחלה כזה לא הבין מה זה והוא כזה הסכל על זה ובעט בזה חח אבל אח"כ שהוא קלט הוא הרים את זה ושם את זה בצד.. אבל הוא שכח את זה שם:(((( לא נוראאאאאאא!! חחח העיקר הוא נגע בזה! מושלם שכמוהו! היה קטע ממש ממש ממש מהים שהוא עשה בפמלה לפני הדו דו איי הוא כזה נתן בעיטה כזאאאתתתת אחחחחח רציתי למות!
אממממ הייתה גם ילדה אחת ממש **** שהצליחה לדחוף תשומרים ובאה אל שיוש ונתנה לו כזאת נשיקה מהסרטיםםםםםם שגם אני רציתי ולא הצלחתי!
היה גם את הקטע עם הכיפה... זה היה כבר שיא החוצפה!!! כאילו מה זה לנסות לקחת לו אותה?!?!?! איזה חוצפה יש לאנשים!!!!! אחחח!
אמממ אולי מי שהיה שם זיהה אותי... אי אפשר שלא... נראה לי צעקתי כמו אחת שברחה מבית משוגעים!!! לבשתי כזה מכנס תכלת... ועליי היה קשור כזה קפוצ'ון טורקיז כזה... חחח טוב מקווה שקראתם... עמר!! אני מחכה כבר ל35.... מקווה שאת זוכרת אחחחח!

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif לא נורא... ../images/Emo10.gif

יהיו עוד הופעוותתתת

LuLiLoPiLaTo1

New member
אולי ראיתי אותך באיזה צד של הבמה

היית? מאיפה את מאיזור עיר? חחח אויי מסכן עם הכיפה וראית את הילדה הזאת עם המשקפיים שעלתה מקדימה כזה כשהכל התמוטט וניסתה לנשק אותו והכל חההה
היה מזהה כיףף וצילמתי תמונות הנה אחת

../images/Emo42.gif../images/Emo19.gifכיף לכן....

מי שהיה שימו תמונות פליז.. אהה וביט ביט- פעם הבאה תגידי לי לפני דברים כאלו אני אבוא :) ואני אראה אותך ואת שרונו'ש :) טוב?

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif חחחחח

הייתי אמורה ללכ לקניון ולא הלכתי בגלל שהייתה תהופעה שלהםם..
אניייייואאאיי אני שמחה שנהניתןןןן

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif אוקיי

אז ככה אני עמדתי בהתחלה למעלה.. אח"כ דחפתי איזה 98237438297 בנות והגעתי לשורה הראשונה במעקה כזה .. ואח"כ הייתי מאחורה... חרשתי כל צד של שי!
שששששששששששקקקקקקקקקקססססססססיייייי פפפפפאאאאאפפפפפאאאא מצטערת התפרצות
גלו'ש! ברור שאני יגיד לך פעם הבאה... פשוט לא חשבתי שאת תרצי לראות כוכב נולד חחח
דסוש!תנקיו בובבהההה
ורינת! אז זהו שלאאאאאא ל-א נ-ד-ו-ש! ולא להתווכח איתי

LuLiLoPiLaTo1

New member
חחח אולי ראיתי אותך הייתי מצד ימין

של הבמה שורה "שנייה"
חצי ראשונה חצי שנייה חחחואני וחברה שלי אחת גבוהה שצילמה כמה תמונות בשבילי ווו..... אהה בהתחלה באמת חשבנו לעמוד למעלה אבל אמרתי לה שלא כי עדיין רציתי לראות אותם מקרוב אז ירדנו למטה וטוב שלא היינו מקדימה של הבמה איזה דחיפות היו שם ועדיף להיות שורה ראשונה מהצד ולא אחרונה מול הסבמה כי במילא הוא כל הזמן גם בא לכיוון שלנו והסתכל עלינוו

למעלה