הייתי אתמול בהופעה של שייגעצ!!

הייתי אתמול בהופעה של שייגעצ!!

איך היה כיייף!!!! היו די הרבה פאשלות אבל הם הסתדרו איתם!! יובל כ-ל הזמן הסתכל עלי כי עמדתי מקדימה:))) באמצע ההופעה עלו איזה 2 בנים נגסו לו בתחת וירדו!!- זה היה כזה מצחיק!!! יובל כזה חמוד!!!:))) ואיזה 4 בנות הביאו לו ברבי שכתוב עליה טלפון אז הוא יבש אותם ואמר שגם אאם זה אמור לרמז משו הוא לא יתקשר:)! סתם רציתי לשתפכם:))

יאהאהא!!

איזה כיף לךךךך זונא
חיחי.. שמחה שנהנית..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif גדוווווללל

חחחחח חברה שלי גם סיפרה לי שבשיר "פרח קטפתי לנורית" אז כזה יש ת'קטע שזה הולך כזה "אינני תינוק בכיין אך למה זה אימא למה" ואז יש מעיין סולו תופים קצת ואז הוא אומר "זוגלות הדמעות מעצמן לה לה לה לה" והשמך והמשך אז הקיצר הוא לא אמר את זה הוא המשיך "אנ'לא יודעת מה גורם לי לתחושה" יעני של רוני השחורדינית המדהימה וחברה שלי אמרה לי שזה היה כזה גדול!! אבל שמחה שנהנית

אווו כן כן כן!!!

זה היה גאוני!! היתה לו מן פאשלה קטנה עם הגיטרה ( נראה לי מרוב שהוא קפץ זה התנתק לו מהמגבר..:)) -אוופס:)) ) הורדתי לשניה את הראש אני מרימה ואני קולטת אותו עומד על התופים..- קופץ למטה ומתחיל לשיר סופרסטאר..- ומשם הוא חיבר את זה חזרה לנורית:)) כשסיימתי לכתוב לתומי קראתי שוב את ההודעה שלך ופתאום קלטתי שרשמת על רוני שהיא מדהימה..- מ-ה?!?!?! למה מדהימה..- נילא אוהבתותה היא מעצבנת!!!!- עוד שחורדינית שמוכרת את הגוף שלה ואת איך שהיטא נראית במקום את השירים שלה!!! (את היית רצינית בקשר לזה?! * פרצוף מסוקרן ומבוהל...* - מקווה שלא:/) טוב נו בכל מקר תודה:)))- נ.ב- את גרה בירושלים?!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחח

לא לא לא לא לא! זה היה בציניות ועוקניות!! אמרתי את זה בגלל שפעם היינו בשיעור ספורט אז איזה סנובה מטומטמטת אחת מהכיתה שלי אומרת לחברה שלי כזה "אור תראי איך את נראית" אז היא אמרה לה כזה בעוקצנות "אוי תסלחי באמת שאני לא שחורדינית מדהימה כמוך" ואז הסנובה שתקה!!! מגיע לה!!! חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה