הייתי אתמול בהופעה

הייתי אתמול בהופעה ../images/Emo9.gif

אני אפרט לכם מלאמלאמלא
טוב, אז הגענו לשם כזה והבמה הייתה ממש יפה, עם כאלה לוחות עם ציורים משונים עליהם, לוידעת
ואז כזה המוזיקה מתחילה והנגנים נכנסים ואז כברה קסאי, מאיה אברהם, ואבי ווסה, נכנסו כזה והקהל כזה מתלהב ומוחא להם כפיים והכל, והם מתחילים לשיר, תהרגו אותי אבל אני לא זוכרת בדיוק מה, ובאמצע עידן עצמו נכנס ויושב עם הפסנתר או לוידעת מה זה היה שלו. אחרי כמה שירים, מדהימים, באמת, השלישיה הזאת פשוט ענקית, מדהימה, מלאת אנרגיות, אז עידן כזה עוצר, אומר ערב טוב, ואז משתף אותנו בבעיה נורא קשה של הצוות. אומרים גני תיקווה עם הדגש על ה'תי' או גני תקווה, עם הדגש על ה'ווה'. מישהו מהקהל אמר לו איך אומרים את זה (האפשרות השניה) והבאנדם פשוט מוזר
הוא כזה מודיע לקהל שהוא צריך לשתות, שותה, ובגלל שאנחנו מתפוצצים מצחוק גם הוא תוך כדי השתיה
מסכן
אבל הוא היה בסדר
ואז כזה אחרי הבעיה הנוראית שלו, הוא מציג את האנשים, ואז הם ממשיכים לשיר, שכחתי מה
לא זוכרת את הסדר
אחרי עוד מלאמלאמלא שירים מדהימים, שוב הוא עוצר, ואומר לנו שהוא רוצה לספר לנו איזה עניין, שהוא פעם היה הקלידן של מיקי קם ובלה בלה בלה, מי לא מכיר את הסיפור הזה כבר, ואני כזה חושבת, כל הצוות שאיתו על הבמה, הם כבר שמעו את זה איזה 800 פעם
מסכנים
ואז היה את ממעמקים, הביצוע היה מדהים, בטירוף. אחר כך עוד מלאמלא שירים ואז אחרי 'אזיני' הוא שוב בא לדבר איתנו, אחרי שהוא המליץ לנו על ההופעה של גידי גוב
אז הוא מספר לנו שפעם זוג אחד בא אליו אחרי המופע ואמר לו שחבל שהוא לא הסביר על השירים, אז הגאון הזה אומר לנו "השיר הקודם, היה בערבית" ואז כזה הקהל צוחק והוא ממשיך, "השיר הבא הוא בעברית" ולמרות שזה מצחיק חבל באמת שהוא לא הסביר על השירים, אבל אז כזה הוא מחליט לנהל שיחה נחמדה עם הקהל, מבקש מאיש התאורה להאיר אותנו (ולסנוור אותנו
) והוא שואל אם לספר על הפרויקט, כולם אומרים לו כן והוא קצת מסביר, ואז שוב הם שרים, שוב, מדהים והכל
אחר כך היה איזה שיר שהסאונד בו פשוט היה גבוה מדי, וזה היה נורא, אז כשהוא נגמר מישהו מהקהל אמר לו שהסאונד חזק מדי
אז הוא כזה מציג לנו את איש הסאונד
(או שבעצם כל זה היה לפני הסיפור הקודם? אני כבר לא זוכרת
) ואז כזה הוא ממשיך, ואז הם כזה יוצאים מהבמה, יענו נגמר. אחרי חמש דקות שהקהל ר-ק מוחא כפיים, בלי לקום בכלל, מישהו נכנס עם כיסא, הקהל כל כך היסטרי מתחיל להתלהב בסוף מבין שזה רק איש תחזוקה
ואז עידן נכנס לפסנתר או וואטאבר שלו, וכברה נכנסת ויושבת על הכיסא שלידו, והיא שרה את "אנשים עוברים בדרך לידי..." לוידעת איך קוראים לזה, נו
וזה רק היא ובוא על הבמה, וזה יפה כזה
אחר כך כל האחרים נכנסים, חוץ ממאיה, וכברה ואבי כזה שרים אחד לשני, ואז כזה גם מאיה נכנסת והם שרים שוב את השיר של כברה, "זה לא אומר שאני לא אף פעם..." ואז זה באמת נגמר והכל, והם יוצאים ובסוף הקהל הולך
ויש לי שאלה
כברה ואבי זוג? לא כי כל הזמן על הבמה הם רק שרים אחד לשני, רוקדים אחד לשני, מתחבקים, הכל, ועם מאיה הרבה פחות... מישהו יודע?

הנה השירים שהיו-

לא לפי הסדר! שובי אל ביתי יש בי עוד כוח הנך יפה שושנים עצובות בואי אם תלך מילים יפות מאלה ממעמקים אזיני ביום שבת אולי הפעם ובטוח יש עוד ששכחתי...

JennyKalender

New member
אני מניחה שגם

"Brong Faya" ו"אם תחפצה" היו, לא? נהניתי לקרוא את סיכום ההופעה, היא נשמעת מהנה כמו זו שאני הייתי בה (הופעת הבכורה ביפו.)

זה ככה בכל הופעה כמעט

הם שרים, עידן מדבר, והוא גם סיפר על הקטע של מיקי קם, גם בהופעה בנצרת עלית!. עידן בן אדם קורע מצחוק. גם בהופעה בנצרת עלית, מחאנו לכל הפרוייקט כפיים חמש דקות, בעמידה, ולשיר שכברה קסאי שרה עם עידן קוראים "אולי הפעם". הופעה מצויינת!.

הוא לא צריך להתאמץ כדי להצחיק,

הוא שותה מים הקהל כבר נקרע
קהל שרוט
בסוף המופע גם כל הקהל קם ומחא כפיים שעותתתתתתתת

willo1

New member
חחחח אחלןה תיאור.

נשמע שהייתה הופעה מדהימה. למרות שכל הקטעים האלו של הדיבור נשמעים מעיקים, כאילו, בן אדם, תמצא לך בדיחות קצת יותר מוצלחות אבל לפי מה שתיארת- אחלה הופעה

???

למה מעיקים? בכלל לא... הבנאדם פשוט מותק... הוא יושב, שותה מדבר איתנו, שואל אם הכל בסדר, בודק שהסאונד בסדר, זה מה זה לא העיק...

willo1

New member
אה אוקיי

זה היה נשמע כאילו לא היה ממש מצחיק.. פשוט אמרת ..."והבאנדם פשוט מוזר הוא כזה מודיע לקהל שהוא צריך לשתות, שותה, ובגלל שאנחנו מתפוצצים מצחוק גם הוא תוך כדי השתיה צוחק" אז זה ההי נשמע כאילו זה היה מעיק, אגב, קטע ענק חחחחחח טוב שהוא לא נחנק..

הוא באמת נחנק ../images/Emo6.gif

וה הקטע הכי מצחיק
או זה ספר טוב? (החתימה שלך) קניתי אותו לאימא שלי ליומולדת

willo1

New member
את הראשונה

שהבינה שזה ספר.. מישהי חשבה שזה שורה משיר של פוליקר..
עוד לא יצא לי לקרוא.. אבל הוא נשמע ספר טוב
תמסרי
לאמא שלך

willo1

New member
../images/Emo13.gif

הכנסתי את זה לחתימה שלי כי אני פשוט אוהבת את המשפט.. לדעתי זה משפט חביב. אוהבת את פוליקר? אכן, אולי אפילו קצת יותר מזה.. אם תיכנסי לפורום 1227 תביני

willo1

New member
הקמתי את הפורום

במו ידיי
ועם קצת עזרה של אנשים טובים כמו המנהל השני פה בפורום

../images/Emo13.gifההופעות של הפרוייקט

יואו אלוהים את כל כך צודקת!!!! גם אני הייתי בהופעה שלו אבל בחולון ומה שסיפרת עכשיו זה כל כך מה שהיה שם אבל כל כך כאילו זה ועוד מפורט. גם הקטע של ההדרן והסיפור של מיקי קם והמים כנראה שהוא לא משנה כלום בהופעות שלו כי זה מצחיק (עובדה שגם עלינו זה עבד!! גם אצלנו כולם נפשכו) אפילו לא סיפורים (למרות שאם חושבים על זה אז כל פעם אלה אנשים שונים אז הוא לא ממש צריך לשנות אותם אבל בכל זאת אם מישהו בא לכמה הופעות אז כל פעם הוא ישמע את אותם סיפורים?? טוב לא חשוב) קיצר לפי מה שאת מספרת פה אז ממש נהנת ואמת שגם אני חושבת כמוך היה פשוט מדהים, אני מסכימה איתך מילה במילה והאמת שלא יכולתי לתאר את זה יותר טוב ממך (למרות או יותר נכון בגלל שזאת חוויה שצריך לראות כדי להאמין) מוסר השכל: תלכו להופעות!!!!!!! אתם כל כך תהנו זה דבר פשוט מדהים ותאמינו לי שהדיבורים כאן הם לא אחוז קטן לעומת ההופעה עצמה. אין, ההופעה מיוחד במינה וממש מהממת!!!

למעלה