הייתי אתמול בפגישה

הייתי אתמול בפגישה

קיבלתי מהחברים המון כוח שעזר לי להישאר נקי יום נוסף. נתתי לעצמי הבטחה להישאר נקי גם היום. היה מאוד קשה כמעט נשברתי בלילה אבל לבסוף האני העליון התגבר על האני המכור. תודה לכולם על התמיכה אוהב אתכם

../images/Emo24.gifאוהבים אותך מלאך

מציעה לך לזכור את המונח "רק להיום" ולהמשיך ללכת לחדרים. "ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד" תודה לך על השיתוף, אוהבים

שטול1

New member
בוחרת בחיים ../images/Emo24.gif

התכנית מלמדת שכשאנחנו עושים שרות בעצם אנחנו גודלים בעצמנו. אתמול עקב לחץ של זמן פרחה מזכרוני העובדה שכבר למדתי פעם איך שולחים קישור. עם המון אסירות תודה על חשבון הנפש היומי נזכרתי שאני יודע. ועל זה אמר ניל יאנג "עדיף לשלוט באינטרנט לפני שהוא ישלוט בך". תודה שהזכרת לי שאני יודע.ואני מצרף קישור לאתר שגם תוכלי לעשות בו שימוש נבון ולבטח יעניק הנאה מרובה http://www.pitgam.net/ מומלץ לשימוש יומיומי נסי ותהני אוהבים שטול

שטול יפה../images/Emo24.gif

מפרגנת.. זה קודם כל
מעבר לזה, רוצה להסביר לך משהו קטנצ'יק: לא ממש הבאת קישור ידידי, הבאת כתובת
בכדי להפוך אותה לקישור נדרשת עוד פעולה אחת: מתחת לתיבת הכתיבה הזו, יש אפשרויות של צירוף כתובות אינטרנט נלוות, צירוף "קישורים בתוכן ההודעה", צירוף קבצים וכיו"ב.. כשאתה מביא כתובת שכזו, רצוי "להדביק" אותה עוד פעמיים בחלון האפשרות שמציע "קישורים בתוכן ההודעה". כך שזה יהפוך לקישור בלחיצת עכבר. בא לך לנסות? ובלי קשר, אוהבים מאד

ביקרתי, וימבה../images/Emo51.gifות../images/Emo70.gif

כמו זכייה בפיס
תודה רבה על שמצאת לנכון להכיר לנו את האתר הזה.

שטול1

New member
בוחרת בחיים ../images/Emo24.gif

כמו כל דבר שקשור לטכנולוגיה מתקדמת ייקח לי זמן להבין את ההסבר עד הסוף מצד אחד זה מחיר שאני משלם יומיום על 35 שנים של ניתוק מוחלט מהציוויליזציה כשהייתי במגרש ההוא. מצד שני הנסיון מלמד אותי שהסבלנות משתלמת וכשאני מתעקש (ואני מתעקש) בסוף אני מצליח להבין. אז למדתי לא להיות מוטרד מהעובדה שאני תופס לאט יותר את פלאי הטכנולוגיה. בתנאי שאני לא מפחד ללמוד העיקר לא לעצור. תודה על השרות אני כבר מתחיל להתאמץ אוהבים
שטול

שטול1

New member
בוחרת שאלת הבהרה

עם לחצתי "העתק" ואחרי זה כתובות אינטרנט נלוות ואז "הדבק" כשמקבל ההודעה פותח אותה זה יופיע בצבע שונה ואז לחיצה תכניס אותו ישר לאתר?

למעלה