הייתי אתמול בתומר,

BlueBeIl

New member
הייתי אתמול בתומר,

ופשוט מוצף שם במרצ'נדייז של גרין דיי... אני אנסה לראות מה אני זוכרת... יש ארבעה פוסטרים - זה שתמיד היה עם הקונג פו, אחד ממש יפה עם התמונה הזאת, אחד כזה, וגם זה. חוץ מזה יש שני מחזיקי מפתחות - אחד עם הקולאז' הזה כמו הפוסטר שלי, ואחד של הסינגל של אמריקן אידיוט... צלליות של שני הורים שמניפים את הילד שלהם על מלכודת של דובים. סיכות - יש אחת עם העטיפה של אמריקן אידיוט, אחת שסתם כתוב עליה גרין דיי באדום, ואחד עם לוגו פיצי של גרין דיי. בטח גם יש חולצות, לא בדקתי אותן. אז לכל מי שהיה מעוניין בדברים - שווה לכם לקפוץ לשם בקרוב.

הייתי היום!

קניתי את זה^^
היה גם פאטצ' ירוק ממש גדול שפשוט כתוב גרין די בירוק. אבל היה, חברה שלי קנתה אותו אבל. האחרון.

etv8

New member
ארבל, אתה צודק...

בקשר ללאונרדו: זה מעפן של מקום. והמוכר שם מזבל לך תשכל על איך המטאל מתמסחר בגלל חולצות מזויפות...

clam

New member
כמה דברים

מי זה? ומאיפה את\ה מכיר\ה אותי? ובקשר ללאונרדו...הייתי שם פעם אחת ממזמן. המוכר שם הוא איש מוזר. דווקא החנות עצמה נחמדה.

coullette

New member
לכו ל-ל-א-ו-נ-ר-ד-ו

אנשים שגרים בראשון והסביבה אל תבזבזו את זמנכם.לכו לחנות "לאונרדו" ברחוב הרצל מול גן העיר.יש שם אותם דברים ויותר זול. דוגמא: חולצה ב"תומר"=89 שקל חולצה ב"לאונרדו"=35 שקל נו מה השתגעתי גם לנסוע עד לשם וגם לשלם יותר? זין.

Lee G1

New member
בעעע היינו לפני יומיים שלושה

אני וחברות שלי בעיר בי-ם אז חפשתי גופייה לתחפושת אז נכנסנו לחנות כזאת של פרחות וכאלה משהו בסגנון ההוצאה לפועל אם מישהו מכיר ובקיצור פתאום חברה שלי באה אליי כזה עם סווצ'ר מכוער כזה של פרחות שכתוב אליו גרין דיי אני כזה WTF לא יודעת זה היה דיי מוזר....=\

ליאונרדו

אני זוכר שהייתי בלאונרדו ורציתי לקנות סיכות והייתה לידי מישהי שגם אוהבת אותם למרות שהיא נראת פריקית כבדה שאוהבת סליפנוט ואז לרגע חשבתי למרות שהסכויים קלושים שאולי זאת את???!!!

למעלה