הייתי בבורגראנץ',ואין פוסטר שלהם..

הייתי בבורגראנץ',ואין פוסטר שלהם..

לא של באסטד הכל אופן. יש פוסטר של כנפי הרעם..כרזת הסרט עצמו...בלי שום בסאטד
לקחתי בכל מקרה ת'פוסטר,הוא חינם...
יש שם מישו ממש חמוד...שמעתי קוראים לו בראדי והוא רק בן 16..וכבר משתתף בסרט..וכבר חמוטי..חחחח נמנמ..זהו..לידיעתכן הרבה...לחסוך לכן הליכה לבורגראנץ' לפחות...

Chaz4ever

New member
כן גם אני הייתי בבורגר ראנץ' ו.....

אין שם שום פוסטר של באסטד.... איזה מבאס!

DesertRose7

New member
הוא מאוד מאוד מאוד חמוד!

גם לי יש את הפוסטר הזה... כי כשהיינו בסרט הסדרנית הייתה רעה ולא הביאה לנו! תראי את הסרט.. וכמה שהוא מיועד בארץ לילדים בני 8.. הוא לא!! הוא מזה חמוד הבריידי הזה.. והוא עוד 9 ימים מהיום בן 16! ואם מישהי ראתה את הסרט 13 הוא משחק גם שם! וזה סרט אחר לגמרי!! סרט חזק.. גם את זה אתםן צריכות לראות.. בלי קשר לבריידי או משהו כזה!

SShiRaS

New member
../images/Emo12.gifהוא קיבל ביקורות יותר טובות מ

המלך ארתור
לול

ב'מת../images/Emo35.gif...נו יאללה אפשר לחשוב...חחח

מישהי כבר הייתה בגארפילד הסרט
כי אני הייתי
ממש מאגניש
גאשששששש,ממש מצחיק
היו קטעים שגארפילד ממש התנהג כמו חזיר,אבל גארפילד זה גארפילד-מי לא אוהבת ת'חתול העצלן והשמן הזה הע
המלצה- לכו לראות ת'סרט..תעבירו שעה וחצי של כייף וצחוקים ואולי תזילו דמעה פה ושם... תיהנו

M o T e K 16

New member
חחחחחחח

שחר ואוסי חמודות הן הביאו לי את הפוסטר אני ואוסי ושחר גילינו אותו כבר כשראינו את הסרט... הוא אחד השווים!!! התאהבתי....... עשיתי בירורים וגיליתי שהוא השתתף בסרט שקוראים לו 13 (כמו ששחר אמרה...) והוא מצלם עכשיו עוד סרט שנקרא mysterious skin לאדעת מה איתכן אבל אני ואוסי מתכוונות לראות אותו :p לקחנו את 13 בעיקרון בגללו אבל זה סרט מדהיםםםםם הוא בעצמו מדהים אבל בלי קשר אליו כי הוא בקושי מופיע בסרט זה פשוט סרט יפה גם כנפי הרעם זה סרט מומלץ ביותר והפוסטר שווה בגלל בריידי :p

למעלה