הייתי בביקורת. התחלה יפה. נשרו להם

gal33

New member
הייתי בביקורת. התחלה יפה. נשרו להם

6 קילוגרמים. כך שחזרתי למצב ההתחלתי ועוד 1 בונוס. (בחודש האחרון לפני הניתוח העליתי 5). החלפתי עוד קידומת בדרך לקידומת הגדולה מכולם (דו-סיפרתית), כך שזה היה הכיף הגדול מכולם. הוציאו לי את הסיכות. בעוד שבוע וחצי יוציאו את צינורית ההזנה הקטנה. 2 נקודות בחתך הגדול עדיין פתוחות, והעדיפו שתישארנה כך, ותמשכנה להוציא את מה שהן מוציאות. הן קצת משגעות אותי, אבל זה כבר ממש פינוקים. זהו, סך הכל הרגשה טובה. היה מה זה כיף, לצאת החוצה מהצ´כונה, לסוע קצת, לראות עולם. וולפסון, אלק עולם... יום טוב לכולנו, גל

lir42

New member
גל יקרה

קודם כל כל הכבוד לך אל תשבי מה שהיה לפני לכעת. נשקלת לפני הניתוח והיית * כעת את אחרת. ירידה יפה יש לך. מחזיקה לך אצבעות הורידו לך תפרים היום? שלך לירי

gal33

New member
לירי, אני אותה גל, אבל בדיוק ../images/Emo13.gif

אתון של 30 שנה, לא משנים כל כך מהר! הוציאו לי את הסיכות מהחתך עם הסיכות. החתך השני עם החוט עדיין מפריש ולכן יחכה לביקורת הבאה, בה גם עתידים להוריד לי את צינורית ההזנה.

שלגיה**

New member
איזה יופי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |נש

קודם כל אני שמחה שיצאת מהצ´כונה....(אהבתי את הכינוי)... (אגב לא הודיעו בחדשות שסוגרים את הצומת בוולפסון...סתאאאאאאאאאם.
.) איזו הרגשה טובה אה...?
חכי כשתחלימי עד הסוף ותתחילי את השגרה גם מבחינה תזונתית אז הכל יראה יותר ורוד מעכשיו. מקווה שיהיו לך רק ימים ורודים
!!! עם החלפת קידומות בקצב יותר מהיר מאי פעם !
ביום חמישי תצאי ממש לראות עולם (עזריאלי ) וגם אנשים אמיתיים
(אנחנו-תרתי משמע)... יופי,יופי יופי, יאללה אני חוזרת ללמוד
,מנסה להיות היום ילדה טובה וללמוד תוך כדי העבודה... צ´או

RomiVais

New member
שילגוש, ילדה טובה...... ../images/Emo8.gif

תהני מהלימודים!!!

RomiVais

New member
כל הכבוד גלוש!! ../images/Emo24.gif

איזה שמחה ואושר!!!! וזו רק ההתחלה, עוד ירדו ממך הרבה מאוד קילוגרמים שאת כבר לא רוצה
בהצלחה!!! רומי

למעלה