הייתי בגריפון

jester56

New member
הייתי בגריפון

זוכרים שהייתה פעם פינת ביקורת כזו על חנויות ? אז שבוע שעבר הייתי בגריפון בראשון לציון החנות ממוקמת במקום די מרכזי (ליד בית התרבות אם אני לא טועה)...במרכז העיר החנות לא גדולה אך מסודרת בצורה לא רעה בכלל אני חייב לציין שלמי שמחפש דיסקים המקום הוא נכס צאן ברזל אמנון הבעלים של החנות דקדקן רציני והמשומשים שהוא מחזיק אצלו במלאי יכולים להיחשב כחדשים בכל חנות אחרת (זה עניין של עיקרון הוא טוען בפני, אני לא מוכר משומשים כחדשים) כל הדיסקים ה"משומשים" שלו לא עולים על 40 ש"ח לדיסק יש לו מעט חדשים והרבה מציאות אמיתיות מבחינת התקליטים ניתן למצוא אצלו אוצרות אמיתיים.חלק מהמלאי אמנון "לא מוכר כרגע" אבל לדעתי תמורת הסכום המתאים הוא יסכים להיפרד מחלק מהשלל ששוכב אצלו בחנות התקליטים גם הם במצב לא רע עד טוב מאוד המלאי מאוד גדול (לדעתי יש לו כמה אלפי תקליטים) שווה לבדוק. בגריפון מצאתי גם מדפים עמוסי ספרים מכל סוג,מספרות יפה ועד ספרים שמשמשים תלמידים וסטודנטים. בקיצור אני ממליץ בחום

פּלפּל

New member
../images/Emo45.gif תודה!

זה משעשע אותי כל פעם מחדש לראות מוכרים, בעיקר בתחומים שלנו, הנקשרים לפריטים שהם מוכרים עד כדי שהם מחליטים שהם "לא למכירה". תודה על הסקירה ושאפו לאמנון, מיודענו.

afon

New member
היתכן

ואותם מוכרים גם שומעים את המוזיקה הנ"ל? לא יעלה על הדעת.

למעלה