הייתי בהופעה בשוהם =) הייתה אחלה

הייתי בהופעה בשוהם =) הייתה אחלה

הופעה,רק לא היו שם יותר מדי אנשים וחלקם היו ילדים בכתה ה' P:..ואפילו יובל שר באינטרקום בקטע של ה"ויש פה 100 אלף איש" "ויש פה אולי 15 איש"... היה משעשע.. :) וזהו.

בצה17

New member
הסיכום שלי P:

היו באמת קצת אנשים.. לא באמת 15 פשוט יובל שר באינטרקום במקום "ויש פה מאה אלף איש" "ויש פה 15 חברה" חחח זה נירא כמו מסיבת סיום כיתה ו' חח אבל היה חביב P: רואים שיובל לא היה הכי מרוצה להופיע ומיהר עם ההופעה אבל וגם הם לא קיבלו את מנת הבירה שלהם.. ואפילו צחקו על זה שבכאילו הם משתכרים מהמים שנתנו להם חח אבל בגדול היה חביב.. עדיין זה מוזיקה וזה שייגעצ וכיף ויש גם הופעות פחות כייפיות בחורים P: אוקיי לפרטים מעניינים - אחרי ההופעה כמובן שהלכתי לנדב מידע P: -שיקו שהוא פשוט בנאדם נחמד!!
סיפר לי שהם בעיקרון בקושי מופיעים עכשיו רק הופעות קטנות כאלה פה ושם בגלל שכל היום הם באולפן מקליטים ת'דיסק השלישי.. - בקשר לקליפ "אוי ואבוי" ביום שבת הם יראו אותו מוכן.. ועוד שבוע-שבועיים הוא בערוץ 24!!!! - מה עם הסידרה של יובל? כפי שהיא הבנתי ממנו היא כבר מצולמת והכל.. ובדצמבר היא יוצאת למסכים!! ווויייפפייי :> אהמ לשאלה שנשאלה יותר מידיי בפעמים האחרונות- למה הם מופיעים בכאלה חורים? לפי מה שהבנתי משיקו זה לא שהם מתכננים את זה זה פשוט יוצא להם הופעות פה ושם.. וכנראה זה גם חלק מהקריירה מה לעשות P: אוקיי זה בעיקרון הכל ... ת'פלייליסט לא הצלחתי להשיג כי ילדונים קטנים התנפלו ישר וכמעט הפלתי מיקרופון כי ניסיתי להשיג מהר.. הקרציות הקטנטנים האלה תפסו את כולם כדיי שיהיה להם דף ששייגעצ כתבו וואו בעע טוב חפיף... :\ לילה טוב

keeeren

New member
שמחה שנהנית../images/Emo24.gif

מה הייתה אורכה של ההופעה? בערך..

בצה17

New member
אהמ לא הרבה..

שעה אולי? דחפו גם כל מיני שטויות לפני זה... P:

לא כולל השטויות לפני כן זה היה איזה

שעה ורבע או שעה וחצי.. ואני השגתי פלייליסט,שאחר כך שאלתי את עצמי מה אני אמור לעשות איתו.

Hezi The One

New member
חלק מלהיות מוזיקאי זה להופיע במקומו

נידחיםP: חפיף אבל,יובל רגיל מירושליםXDDD וואי,הקליפ של "אוי ואבוי" אני מזה מחכה לו כבר. לפי הטריילר זה הולך להיות אחד המצחיקים. המף,דיסק שלישי,מקווה שיצא בקרוב.

Hezi The One

New member
מאז שהוא האמן? כאילו תחשבי איזו

מוטיבציה זה נותן לאמנים לבוא להופיע שם

גוטשה

New member
זה לא נכון

הם לא הלהקה בארץ, יכול להיות שבירושלים יש קהל גדול במיוחד של איזשהו אומן אחר, מכל סוג. אני בטוחה שכשקהל לא קטן אוהב אומן, ההופעה תלך נהדר.

למעלה