הייתי בהופעה ב 17.12[ממעמקים]בנתניה

keren2noy

New member
הייתי בהופעה ב 17.12[ממעמקים]בנתניה

אני חייבת להגיד... הייתי בהופעה של הפרוייקט ב 17.12 בהיכל התרבות בנתניה... והרבה זמן לא נהנתי ככה בהופעהה@!@@@@@!!!! איזה מדהימים כולםם עידן, כברה אבי ובמיוחד ליטל גבאי המדהימה!@!!! איזה קול יש להה מישהו יודע אם אמור לצאת דיסק של ההופעה בקרוב???

שלחתי לו הודעה מאוד מאוד מרגשת ;)

ובסופה כתבתי שהם חייבים להוציא דיוידי של ההופעה.. אז הוא מצא לנכון לענות לי על המייל הזה, ובסוף התגובה שלו הוא כתב "דיוידי ייצא בקרוב". :)

Saffron

New member
ולינק ישיר יותר ../images/Emo29.gif

http://www.idanraichelproject.com/he/contact.htm

betti10

New member
אממ...האימייל - יש בעיה.

בגלל שזה אימייל של אתר, את לא יכולה לדעת בוודאות אם זה עידן כותב לך. מצטערת לנפץ את ה... מה שזה לא יהיה, אבל אני מכירה כבר כמה מפורסמים שמשתמשים באנשים אחרים כדי שיחזירו מיילים או מכתבים. אבל אם את שמחה ומאושרת - מי אני שאקלקל לך.

Saffron

New member
אני מאמינה שזה הוא ../images/Emo29.gif

לדעתי, להשתמש באנשים אחרים כדי לענות לאימייל, שנכתב בפירוש שהוא מגיע לאמן עצמו, זה פשוט מעשה רע.

betti10

New member
גם אני חושבת כך.

אם כבר אז שהאמן עצמו יישלח. אני לא אומרת שכולם עושים את זה אבל דרך אימיילים של אתרים, רוב הסיכויים שזה לא הוא. וזה גם הגיוני.תחשבי על זה.לאמן אין את כל הזמן שבעולם להכנס לאתרים ולהגיב אז אנשים אחרים שהוא מגייס למען המטרה עושים זאת בשבילו. כמו שאמרתי אני מכירה הרבה שעושים את זה. ועזבי, מילא אימייל, אבל גם כותבים בשמם וחותמים בשמם במכתבים של ממש (מכתבים ששולחים בתיבת דואר). בעולם האינטרנט תדעי דבר אחד, אל תסמכי על כל אחד.

למעלה