הייתי בוולפסון היום, ותודה לאל

gal33

New member
הייתי בוולפסון היום, ותודה לאל

נפרדתי מגאסי - הצינורית הקטנה שהיתה מחוברת לקיבה הגדולה. למרות מערכת היחסים האינטימית ששררה בינינו נהניתי לראותה מושלכת לפח אחר כבוד
הוציאו לי את החוט מהחתך הגדול, שזה כמו להוציא דריין אך בקטן. כואב! כאילו מוציאים את הנשמה מחור של סיכת תפירה. מה קרה מה?
כמו כן, עוד 3 קילו הלכו להם. הללויה! נפלאות ההתחלה. איזה כיף זה בהתחלה לראות אותם נושרים בקצב. האמת שזה העלה לי את השאלה האם כל קילו שמישהו מאבד, מישהו אחר חייב לעלות? הרי יש את חוק שימור המסה...
וכמובן שנפגשתי עם רונית, שלמישהי 5 ימים אחרי ניתוח, נראית נפלא. כמו פנתרה, קמה, מסתובבת. אפילו רצו לשחרר אותה היום הביתה, אך בשל המוגלובין נמוך ישאירו אותה עוד יום יומיים. זהו, מספיק ליום אחד, לא? גל

lir42

New member
גל אני כל כך שמחה בשבילך

שהורידו לך את החוט. שמחה לשמוע שהכל טוב אצל רונית אתקשר אליה שלך לירי

רוייקו

New member
מספיק בהחלט, יקירתי.. אבלללל

קשה לי לעכל את הקצב הנמוך שאת יורדת למרות המעקף.. אני לא הייתי עובר על זה לסדר היום. איך את אוכלת עכשיו, אגב ??

gal33

New member
יום אחד אני אוריד לך את הראש! ../images/Emo46.gif

9 קילו בכמעט 4 שבועות זה נמוך??? קושקוש, אם היית פעם אישה, היית יודע להעריך... הבעיה שלכם הגברים היא שהכל בא לכם בקלות רבה מדי. גם אותנו קיבלתם בתשלום פעוט מדי!!! אפילו אתה ירדת 25 קילו בחודשיים וחצי. בינתיים אני בקצב שלך. עבור אישה בת 30 עם עבר של שנה של יויו במטבוליזם ובכלל בכל הקשור לתהליך העיכול, זה נראה לי אחלה קצב! תן לי עוד חודש דומה, ואחר כך אני חותמת על קילו בשבוע לכל התהליך. הנה שחור על גבי לבן, שתוכל לצטט אותי אם במקרה יום אחד אקטר... חוץ מזה שהפרופסור והדוקטור (אלוהים וסגנו בשבילי) היו מאוד מרוצים, אמרו שזה בסדר גמור ואפילו יותר מזה, יותר מדי מהר. שאני צריכה לצפות השנה לירידה של 48 קילו סה"כ, בטווח של 40 - 60. חוץ מזה מה בדיוק אני יכולה לעשות? רעיונות? מאז שחזרתי לעבודה בתחילת השבוע (בכאילו, כולה כמה שעות ספורות ביום עם תרומה מאוד שולית שלי - משהו שאפשר היה לסכם בחצי שעת עבודה ), הקיצר מאז, כמות האוכל שלי ירדה עוד יותר. למשל 2 מנות מרק ירקות וקטניות ביום, 1 ביצה עם קצת גבינה לבנה. 2 ליטר משקה ביום לפחות. היום למשל שוב 2 ליטר משקה, ואכלתי מעט ירקות מוקפצים, חתיכונת פשטידת קישואים עם טיפל´ה חומוס וסלט חצילים במיונז, ואני בונה בהמשך על חצי כוס גלידיאט. מה אתה אומר? חוץ מזה איך אצדיק את האייקון שלי???

רוייקו

New member
לרונית היה לי סבלנות לחכות שתהיה

רזה. חיכיתי שנה והיא אכן ירדה 95 קילו, אבל לא נישאר לי סבלנות לעוד שנה של המתנה. אני לא אקבל ירידה איטית אחרי בייפס בשום פנים. נקודה. אני מתכנן עליך לפחות במישקל של 70 קילו. חסר לך שלא. תזכרי מה אמרתי. לא סתם נידנדתי לך מהתחלה על בייפס. איך את עומדת במאכלי השבת ??

gal33

New member
רוייקוש קושקוש ../images/Emo25.gif, לשם בדיוק

אני מתכננת להגיע, ל- 70 -75 ק"ג. נראה לי אחלה משקל עבורי. הן מבחינת BMI, והן משקל שארגיש בו נוח. טוב נו, ימים יגידו. זהו בדיוק הענין, אני אומנם כל הזמן מקוטלגת בתור
ששוקלת 170, אבל תזכור שאני הורדתי כבר 44 (9 מאז GBS), נותרו לי רק עוד 50-55 להוריד כדי להגיע ליעד שלי. נראה לי ששנה זה קצב מתאים אם לא אפילו מהיר מדי. אני רוצה לנסות למזער את עודפי העור. עמדתי ממש יפה במאכלי השבת, כאילו הם אוויר. המוטיבציה חזרה לי ובגדול, זה ממש כיף, יש דברים שממש לא מזיזים לי בשלב הזה, ואני מקווה לנצל היטב את המומנטום. יכולת האכילה המופחתת עכשיו לאחר GBS והפחד מלדחוס כדי לא להגדיל את הפאוצ´ (שאח"כ אין אפשרות להקטינו) מובילים אותי לבחור היטב מה אני אוכלת וכמה, יעני אני הופכת לאנינת טעם
. פתחתי את המקרר והיתה שם עוגה דלת סוכר, שוקולדים ללא סוכר ועוד מלא דברים טעימים ללא סוכר, יעני ממש בשבילי. ואני ראיתי רק את מה שבחרתי לראות. ממש כיף! נ.ב: מקווה שבכל זאת תתאזר בסבלנות ושיהיה שווה לחכות

RomiVais

New member
איזה יופי גלוש!!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה שנפטרת מהצינורית הקטנה, ועל הקילוגרמים הנוספים שירדת!!
כל הכבוד!!!
לגבי חוק שימור המסה, יש בזה משהו, אבל נקווה שהקילוגרמים לא נשמרים בפורום הזה בלבד. פה הרוב צריכים לרדת במשקל, שיעלו בפורום אחר (צוחקת...............
)
שיהיה לך ולכולם סוף שבוע נפלא ביותר רומי

gal33

New member
מצא חן בעיני הרעיון של להעביר את

הק"ג לפורום אחר!

בת עדן

New member
לגל שמחה מאוד בשבילך

את נשמעת אופטימית וזה מעודד, לי יש להוריד כמעט אותם הק"ג כמו לך, ותאמיני לי הייתי בשמחה מעבירה(את שלי ושלך)לאותם לאלה אשר פוגשים אותי עם המילים הנצחיות מזה את לא יכולה לעשות דיאטה!!!. בהצלחה בשלב החדש.

gal33

New member
אימצתי את רעיון הטרנספר ../images/Emo45.gif

בהצלחה לכולנו, אמן!!! ותודה

mikie

New member
גל, כל הכבוד../images/Emo8.gif

אני גאה בך ומקווה שמשיכי כך בלי בעיות. אני מארגנת עוד כשנה מסע קניות לחטובות רזות וסקסיות ואני רוצה לראות את כל נשות הפורום איתי ב-
מיקי

בת עדן

New member
לא יודעת למה!!!!!!

לא יודעת למה, כאשר אני (שמנה) הולכת לקנות בגדים המחירים מרקעים שחקים!!!! אבל לרזות אפשר להשיג בגדים בזיל הזול. דוגמא: נכנסתי לחנות כדי לקנות חולצה המוכרת אמרה לי 165 ש"ח, יצאתי מהחנות מספר צעדים קדימה ראיתי בערך את אותו סגנון חולצה ב 40 ש"ח מידה יותר קטנה. למה????

מירי,

New member
איפה את קונה??

אני רוצה להגיד ללך שאני נכנסתי לאותה חנות לפני הניתוח ואחריו , והתופעה היתה לגמרי הפוכה , נכנסתי כשכבר הייתי במידה 42 וחשבתי לי הנה עכשיו יהיה לי ממש זול , וכמעט התפחלצתי מהמחיר... תופעה אחרת היא שבמידות גדולות , לא ממש היה חשוב לי מה אני לובשת (ממש שנאתי למדוד בגדים) ועכשיו חשוב לי להשקיע במראה... (ואם את גרה בצפון אני אקח אותך לחנות למידות גדולות ומחירים סבירים- חולצה ב 165 ש"ח???? זה בטח מתאים לי)

בת עדן

New member
מירי נשבעתי

לא לקנות בגדים במידה גדולה. מחוטיני ומעלה סתאאאאאאאאאאאם. דרך אגב אני ירושלמית.

gal33

New member
אז אני ממליצה לך על טלי טל במלחה

אבל רק כשהן עושות מבצעים, אז המחירים מצויינים. ויש גם בקומה שניה באחים ישראל ליד השירותים מתאים לי / עונות וגם המבצעים שלהם מצויינים. ויש את אשה אשה ביפו פינת החבצלת. מול יש את מתאים לי או עונות. בצומת בילו ליד רחובות למי שמתאים לה, יש עודפים שוב של עונות / מתאים לי, לפני חצי שנה קניתי שם מעיל ב- 99, חולצות ארוכות ב- 29, אחלה מחירים!

בת עדן

New member
לגל מה אמרנו!!!!

לא קונים יותר בגדים במידה גדולה!! מסתפקים עם מה שיש עד להרזיה המיוחלת, ואזזזזזזזזזז לוקחים את כל האוהלים (חולצות שמלות) ושורפים במדורה של לג בעומר. איזו חוויה
אנו ננצח.

gal33

New member
את אולי יכולה לא לקנות יותר, אני

עדיין אפרנס אותם, עוד קצת. אבל רק עוד קצת.

למעלה