הייתי בטוחה.. שזה יגמר ביומיים

• פותח הנושא koryz
  • פורסם בתאריך

koryz

New member
הייתי בטוחה.. שזה יגמר ביומיים

בינתיים כמעט שהגיעה יממה רק מתעניינת אחת הגיעה. ממש לא רצינית. ילדה ממש (בגילי) שמחפשת, אלוהים יודע מה לעשות במרכז לפי דעתי זה בסך הכל סיפור של איזה עיתון מרכל. עבדתי היום כשמונה שעות על הבית הוא מבריק. חשבתי שיתקשרו לפחות תשעה אנשים אני שוכחת שעוד לא ספטמבר לא כתבתי כמה ימים בבלוג כאן, זה די המקום היחיד שאפשר לרשום ולא לקבל מטח ביקורת. אווף איזה דיכאון נפל עליי בדרך כלל ניקיון עושה לי הרגשה טובה מה הם מתחקרים אותם, הקשקשנים ההם אני צריכה לפגוש אותם לבד הוא גאה, מה זאת אומרת לספר את הסטטוס שלו אהה, אני ככה וככה כל אלו שלא ידעו מה שאני חושבת עליהם יותר טוב לא, הוא בנאדם אחלה, בסך הכל אדם נוח הרבה יותר ממני פתאום אני מתחילה להיות מודעת ל... לזה שלא בטוח שאני אמצא מישהו שיחליף אותי כל כך רציתי לראות טלוויזיה הקשקשן ההוא אני לא רוצה להגיד שהוא הרס לי את החיים אבל הוא בהחלט הרגיז אותי. בכל אופן מאז שאנחנו ידידים היחסים שלי עם גברים השתפרו אני לא מצפה מגברים בני 48 ומעלה לקבל את מה שחשבתי שמגיע לי ולא קיבלתי השלמתי עם זה. זה לא פשוט כמו שמצמידים לכם סכין לצוואר, ואתם משלימים עם הגניבה זו השלמה שבכוח עצוב לי לחיות אני לא מרגישה בנוח לבזבז את כל הכספים שיש לי. רציתי ... טלוויזיה.. אוף אני מרגישה ילדותית כל כך!! כולם חוששים כל כך מכל דבר וגם אני בנאדם, אחרי הכל.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
כרגיל מדהים!!!

הכישרון שלך מעל ומעבר, גם כי יש לך כישרון לבטא בכתב וגם כי את אדם חושפני, גלוי.

למעלה