הייתי בטוח שאני מצביע ירוקים

הייתי בטוח שאני מצביע ירוקים

אבל לאור זה שהצבעתי פעם אחרונה בשבילם ולא נכנסו,ולאור זה שזה מה צפוי עכשיו,אני מרגיש שהקול שלי מבוזבז, ועצם הצבעתי זו כמוה כהצבעה לבלד/רעם/ש"ס ושאר ירקות סרוחים. מישהו חושב אחרת? שכנעו אותי רבותיי,יש עוד זמן!!!

בזבוז

שלום שמיל וברוך הבא, יש אלפי אנשים שאין להם למי להצביע ורוצים להצביע לירוקים. אנחנו מאמנים שנעבור את אחוז החסימה, יש סקר שאנו על סף אחוז החסימה, זאת בנושא לעובדה שבסקרים האלו אחוז הקולות הצפים הוא 20%-30% שהם מספר גדול מאוד יש הרבה מתלבטים שנותים להצביע לנו אנו יודעים זאת משיחות מטלפונים וממיילים. בכל מקרה אנשים שמצביעים למה שהם מאמינים לא מבזבזים את הקול שלהם. לדעתי מי שמבזבז את הקול שלהם זה אלו שלא מצביעים למפלגה שהם מאימנים בה משיקולי חשבונאות. מכל שיקולי החשבונאות האלו הפוליטיקה בארץ נראת כמו שהיא נראת! אנו קוראים לכל המתלבטים להצביע למפלגה שאתם או אתן מאמינים בה, אל תתנו לאנשי הסקרים לקבוע לכם למי להצביע. כל קול שלכם אילנו נותן לנו כוח להמשיך ומעניק לנו לגיטימציה במערכת השליטונית. תצביעו לפי האמונה ותנו לנו את הכוח להביא לשינוי תפיסה במערכת קבלת ההחלטות בישראל. תודה, דרור

cat 22

New member
לשמילמיל - מנציגת הסטודנטים

היום הלכתי באוניברסיטה ולשמחתי והפתעתי גיליתי שאחוז ניכר מחבריי מצביעים, כמוני, לירוקים - כי אכפת לנו באמת מהסביבה, ושתדע, שאני וחבריי כמוני לא מחבבים סקרים כלל וכלל והרבה מצביעים - דווקא של מפלגה כזו - אינם משתפים פעולה עם מה שאנו קוראים " בבילון" הגוף התקשורתי. גם אני כמוך מקווה מאד שנעבור את אחוז החסימה ושהטבע היפהפה שיש לנו פה ישמר - ואנו מנסים להפיץ את הבשורה. לפני כמה ימים נכחתי במפגש של המגמה הירוקה בצפון ונהניתי לראות את כל הפנים שיצביעו לירוקים כמובן. כמוך יש עוד רבים, אני מאמינה שברגע האמת תלך אחרי הלב

למעלה