הייתי בטוח שברחתי מהסינים

diegok

New member
הייתי בטוח שברחתי מהסינים

כשנסעתי לחופש לתאילנד... איזה ברחתי ואיזה בטיח. גם בתאילנד נאלצתי להיות בסביבתם וסינים בחופשה בתאילנד זה דבר מצחיק: הולכים לחוף עם מטריה ונכנסים למים עם מיליון מתנפחים (עד עומק של 20 סמ), לוקחים שקית ניילון וטישו לכל מקום כדי שלא יראו אותם יורקים מה שכן הופתעתי שכסף הם ביזבזו כאילו אין מחר, למשל איזה סיני אחד רצה כנראה לבזבז את הבאטים שנותרו לו וקנה את כל המסטיקים מהדוכן בשדה בכל מקרה אין על האיים בתאילנד (והבחורות... אין מילים פשוט משב מרענן אחרי 8 חודש של סיניות...) דרך אגב אMור מה עם HZ איך היה? צדקתי או לא כשאמרתי שHZ היא עיר נפלאה

אMור

New member
../images/Emo6.gif גדול אתה...

האמת, שלא יצא לי להיתקל עדין בסינים מחוץ לסין (חוץ מצ'יינה טאונים, אבל זה לא נחשב...) לגבי הבחורות בתאילנד, אל תאמין למראה עיניך, תוריד מבט למטה ותגלה נפלאות
בהאנז'ו היה נפלא, באמת. אני מתכנן סיקור מסענו שם ע"ג הפורום, רק שלא בדיוק מתפנה לי זמן לזה מאז שחזרנו מהחופשה הסינית הכל-כך מיותרת הזו...
סיקור מצולם ב- HANGZHOU, ZHEJIANG...בקרוב

diegok

New member
לא התכוונתי לתאילנדיות

התכוונתי לכל הסקנדיביות למיניהן... דרך אגב היה קטע מצחיק פגשתי איזה חבורה של סינים/יות צעירים ועשירים שאחרי שראו את כמות הישראלים בתאילנד הם היו בטוחים שאנחנו לפחות איזה מיליארד ישראלים בארץ... ועוד אנקדוטה, אחד מהסינים הסתובב עם ספר בסינית ועל הכריכה תמונה של מגן דויד... הוא הסביר לי שהוא סטודנט למנהל עסקים ושאחד מספרי הלימוד מדבר על איך ללמוד מהיהודים איך להצליח בעסקים.... הזוי לגמרי

הסוכן שלנו מסתובב כבר חודש

עם ספר על יהודים וישראל, חושב שזה יעזור לו בעסקים. כל הזמן בא ושואל שאלות על הספר. הבעיה היא שאני לא בטוח כמה הספר מדוייק, פעם אחרונה הוא אמר לי שהחגים הגדולים בישראל זה פסח, חנוכה, ופורים. לא מסתדר לי כל כך.

למעלה