הייתי ביום ראשון בחתונה בטירה

הייתי ביום ראשון בחתונה בטירה

בגעש, אז בשבילך בעיקר שמופית , הנה הרשמים: המקום מהמם, ממש יפה, החופה היתה באוהל, עדינה ויפה, עם סחלבים מהממים. הקבלת פנים היתה ממש נעימה, היה אוכל טוב, המרק החם היה פשוט שגעון, מומלץ מאד שיהיה. תשימו לב שהתנורים שם יעבדו מההתחלה, כי כשהגענו הם לא היו עובדים , והיה קצת קר, והיה שם מישהו שתיקן את התנו- בקיצר שימו לב. לאחר טקס החופה נכנסנו לאולם - היה ממש יפה. האוכל היה מעולה ,ולמרות שזה היה מזנון במנה העיקרית שאני לא הכי אוהבת את צורת ההגשה הזו, המלצר שירת אותנו , והביא לכל אחד לשוחן צלחת עם כל הדברים שבמזנון, בקיצר גם השרות היה מעולה.

שמופית

New member
../images/Emo51.gif רויטל ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

איזה כיף לשמוע... אפילו שהיינו כבר במלאן אירועים שם (כדי לראות), תמיד נחמד לשמוע דיעה אובייקטיבית. שמת לב במקרה איך היו השירותים
כי הבנתי שזה קצת עקב אכילס שלהם... ותודה על הטיפ בקשר לתנורים.

ואלה באמת רציתי להעיר על

השרותים, יש להם שם 2 מקומות של שרותים, אחד בחוץ, במשך קבלת הפנים והחופה , ואחד באולם עצמו. כשהגענו נכנסתי לזה שבחוץ ובדיק היו מנקים אותם, אז זה היה נראה בסדר (חוץ מזה שהתא נורא קטן )... שנכנסתי בפנים במהלך הערב, זה היה נורא. התאים עצמם היו מלאים בנייר טואלט זרוק על הרצפה , כאשר הפחים מלאים , וגם בחוץ ליד הכיורים מלא נייר טואלט זרוק, אני מבינה כמו שאת אומרת שזה עניין ידוע? למה?

shelycat

New member
כדי להמנע ממצב של שירותים לא נקיים

כדי למנוע מצב כזה תבקשו מהאולם להציב מישהו בשירותים כל הערב ותנו לו(ספציפית) בתחילת הערב טיפ אישי יפה.

שמופית

New member
אוף ../images/Emo70.gif זו ממש בעיה שם ../images/Emo70.gif

איזה מבאס זה ... אנחנו הגענו פעם באמצע אירוע ונכנסנו ישר לשירותים והמצב היה כמו שרויטל מתארת. אז אמרנו לבעל המקום והוא אמר שהוא "כבר שולח מישהו" ובאמת הגיע מישהו לנקות. הקטע הוא שלפי החוזה איתם, אמור להיות מנקה בשירותים במשך כל הערב
מה אפשר לעשות
להגיד להם שהם הפרו חוזה ולא לשלם להם אם נראה שהשירותים מלוכלכים במהלך הערב
זה חוקי

shelycat

New member
כן! כן! כן!

אם הדבר כתוב בחוזה, אז הפרת חוזה היא לא חוקית, נכון אם האיש לא מקפיד על כך לא יעזור דבר, אבל כמו שציינתי קודם "לשמן" מראש את ידי האדם המתאים יכול לעזור ונסו לדרוש שהאיש של השרותים לא יעסוק בשום דבר אחר. כסף מגלגל ת`עולם.

שמופית

New member
הבעיה היא שאף פעם לא הבנתי

את הקטע הזה - אם אני אתן טיפ לפני השירות, אז זה שמשרת אותי אולי יזלזל ויחשוב שזהו, הוא את שלו קיבל ולא צריך להתאמץ יותר מדי. מצד שני, אם אני אתן לו טיפ אחרי האירוע, הוא לאו דווקא יתאמץ במשך האירוע כי הוא יחשוב שהוא ממילא לא יקבל כלום. אז - טיפ נותנים לפני או אחרי
או אולי באמצע

אצלנו היה מישהו שהיה אחראי

לזה בלבד, ולא שילמנו לו אפילו טיפ....זה היה כתוב בחוזה, ובכל הפעמים שהגענו לאולם נכנסתי לשרותים וראיתי שהם מצוחצחים וכך היה גם אצלנו .

*שיר

New member
גם אצלנו זה היה ככה

המנקה היתה חלק בלתי נפרד מהגן ומהשירות שקיבלנו. אבל אם ידוע שיש בעייה, אז א. תודיעו מראש שאם המצב לא יהיה טוב אתם לא משלמים חלק מהכסף ב. תתנו למנקה משהו לפני (נגיד 50 שקל) לפני האורע ותגידו לה שתתנו לה עוד אחרי אם הכל יהיה טוב.

למעלה