הייתי במדידה שלישית!

הילית*

New member
הייתי במדידה שלישית!

השמלה נראית די סופית... איזה כייף וגם בחרתי לה שרשרת (שיאיר ז´רמון אמר לחנות איך לעצב לי) וקניתי סיכות לשיער תואמות. נשאר לי רק עגילים (אני רוצה צמודים). זהו, זה מתקרב- עוד שבוע ויום.... ועם כל ההכנות המקדימות שיש עוד לעשות נראה לי שנסיים איתם רק 5 דקות לפני החופה (אז למי יש זמן להתרגש...)

שירי71

New member
הילית זה מרגש

אני זוכרת איך סיפרת בפורום (אולי הקודם) עליך ועל זה שהחלטתם להתחתן ורציתם לעשות את החתונה די מהר (חשבתם על חודשיים מרגע ההחלטה ובסוף נדמה לי זה 4 חודשים מההחלטה) בכל אופן איך שהזמן טס, אני חושבת שאני ואת בפורום בערך מאותה תקופה כי גם אנחנו החלטנו בתחילת-אמצע אפריל, הקיצר הזמן טס ולא להאמין שזה עוד 8 (!!!) ימים, שיעברו לך הימים האלה בהכי כייף ורוגע ושהכל יהיה כמו שאת רוצה (ויותר), ממני

הילית*

New member
תודה ! כל הפרטים נכונים

ועכשיו נשאר בדיוק שבוע (אבל מי סופר...) מאחלת לך את אותן הברכות- זה בדיוק מה שאני צריכה בשבוע זה!!!

אתי@

New member
וואו, זה ממש קרוב....

אתם עוד הולכים לעבודה או שכבר לקחתם חופש???

הילית*

New member
איזה חופש. עובדים כמו חמורים

עד הרגע האחרון. יש לי מחר על הבוקר מצגת ענקית שעבדתי על חלק ממנה אפילו בשבת (אם היית יודעת באיז נושא המצגת היית אומרת שאני כבר מוכנה לפורום הבא...). אני לוקחת חופש רק מיום ראשון.

*שיר

New member
איזה יופי! ואני ממש לא מאמינה שזה

עוד שבוע!!! וואו!!! איך שהזמן עבור מהר!! אני מקווה שהשבוע הזה יעבור לכם בשלווה (יחסית) ושתצליחו להגיע לךחתונה שלווים ורגועים ובעיקר מאושרים! תחזיקו מעמד!!!

*שיר

New member
האמת שגם לי יש קצת פרפורים בבטן

בייחוד כשאני חושבת על הקטע של החופה. כל הבטן הופכת למלאת פרפרים...

הילית*

New member
מלחיץ אותי הקטע שלתת לכולם תשומת

לב בקבלת פנים ובכלל בחתונה

*שיר

New member
נכון. כמושאני מכירה את עצמי מרוב

הלם אני לא אדבר עם אף אחד..

הילית*

New member
וגם אני רועדת מפחד מזה שאני הולכת

להיות מרכז העניינים - זו ממש לא אני!

סיגל2

New member
גם אני לא אוהבת להיות באור הזרקורים

אבל אני חושבת שמרוב התרגשות לא נרגיש את אור הזרקורים המופנה אלינו, פשוט לא יהיה זמן לזה. שיהיה לך מזל טוב.

הילית*

New member
תודה. אני הכי מקווה שיהיה לנו כייף

שנהנה מכל רגע... וגם שהאורחים שלנו יהנו

petel

New member
הילית , קודם כל מזל טוב

זה ממש קרוב (אני חודש לפני ומתרגשת...) אני חושבת שזה טוב לעבוד עד קרוב לחתונה אחרת משתגעים בבית מרוב לחץ ולגבי קבלת הפנים, לא נראה לי שצריך להלחץ מהשלב הזה, דווקא כמה חברות שלי שהתחתנו שנה שעברה, סיפרו שהשלב הזה מאוד עוזר להוריד את הלחץ

למעלה