הייתי במדידה

אתי@

New member
הייתי במדידה ../images/Emo68.gif

תסלחו לי שאני מתעסקת בענינים כ"כ שיטחיים במקום להתעסק במה שקורה בעולם, אבל אני פשוט חייבת לספר לכן שפגשתי שם את אינצ´ה המתוקה והיה ממש ממש כיף לראות את הפנים שמאחורי השם הוירטואלי הזה... אז מדדתי לי להנאתי את שמלתי שבנתיים לא נראית מי יודע מה, אבל בדרכה להיות מקסימה... ובעודי מודדת, מי מגיעה, אם לא יעל של צביקה היפיפיה... יעל המקסימה טרחה ובאה - ואני ממש ממש מודה לך יעל על המאמץ שעשית. המדידה הזאת היתה ללא ספק חויה
אתי@

petel

New member
אתי, אני כל כך שמחה בשבילך

וכיף לראות שאת מרוצה ושהשמלה מתקדמת גם אני הייתי אתמול בעמנואל למדידה סופית - "חזרה גנרלית" לפני היום הגדול והיה ממש ממש כיף לראות שהכל מתקדם. חוץ מזה, התכשיטים שלי שעשיתי אצל חברה של אתי אלבכרי יצאו מדהימים צמיד ועגילים עם אבנים שונות בגווני לבן, איזה יופי עכשיו אני עושה מאמצים עילאיים להרגיע את עצמי, אני ידועה בהיסטריה שלי במצבים כאלו וישר נכנסת ללחץ וחושבת על הרע ביותר, אז בתקווה לטוב

אתי@

New member
אתל תתחדשי על התכשיטים ../images/Emo47.gif

זה נשמע מהמם - גם אני רוצה...
בתקווה שמצב הרוח שלך השתפר הבוקר - אני אתקשר אליך היום...
אתי@

לאתי המקסימה

קודם כל, מאד שמחתי לבוא ולפגוש אותך. את מקסימה והשימלה מדהימה. גם המחשוף שמשפצים לך נראה מדהים. השמלה ממש ממש יפה, כי השכבה העליונה היא ריקמה עדינה וזוהרת של זהב עדין. ממש ממש יפה. כמו כן רציתי לחלוק איתכם שאתי@ היא כוסית של הלייף!!! חבל לכם על הזמן איזו רזה וחתיכה! משהו מדהים!

אתי@

New member
יוווו תודה, את גורמת לי להסמיק ../images/Emo9.gif

מכל המחמאות האלה... ולא שחסר לך משהו
למי שמתלבט - יעל בחורה סקסית ביותר
שוב תודה שבאת אתמול
רציתי לשאול אם את יודעת באיזה עמוד ב"מתחתנים 2000" נמצאת התסרוקת שדיברנו עליה אתמול (שתי וערב)

אתי@

New member
יעל של צביקה - אני מעלה למעלה

רציתי שתראי את השאלה על התסרוקת. תודה.

אינצה

New member
אז סוף סוף גם אני פה

קודם כל אני חייבת להגיד שאתי@ ויעל של צביקה הן יפהפיות אמיתיות. אתי@ השמלה שלך משגעת (אמא שלי לא מפסיקה לדבר עליה) ואני מוכרחה להודות שכששמעתי שהיא בזהב קצת הזדעזעתי אבל כשראיתי אותה היא פשוט מקסימה! כל כך עדינה ומתאימה לך. אז שמחתי להכיר אתכן (אפילו שזה היה מעט זמן) ואני בהחלט חושבת שיש מקום לעוד מפגש. ועוד דבר קטן, אתי@, אני ממש מצטערת אם הייתי לא מאופסת אתמול. פשוט כל מה שקרה אתמול תפס אותי ממש לא מוכנה (טוב נו, את מי כן?). מהרגע שהגעתי הביתה לא זזתי מהטלפון עד שתפסתי את החברים שלי שם (ממש משימה בלתי אפשרית) ועד לרגע זה יש עוד שני חברים שאין לי מושג לגביהם.

אתי@

New member
אינצ´ה חמודתי - אין לך על מה להתנצל

כולנו היינו באותו מצב בדיוק. חוץ מזה שמיכל כל הזמן דיברה איתי ושאלה אותי שאלות והרגשתי שמרוב שהיא הפציצה אותי לא הצלחתי לתת לך תשומת לב מספיקה. אז אולי אני צריכה להתנצל...
הצטערתי שלא יכולתי לראות את השמלה שלך, טוב זאת מדידה ראשונה ואין הרבה מה לראות. ותודה על כל המחמאות, אני מסמיקה לי כאן בשקט...
נורא משמח אותי לשמוע שאהבתן את השמלה...
אני מקווה שלכל חבריך שלום והיה כיף להכיר אותך אתי@

meyt

New member
גם אני !!!!

מצאתי תופרת מכ"ס ממש נחמדה ואתמול הייתי במדידה ראשונה ... אתי איפה את מסתרקת בסוף???

למעלה