הייתי במופע המחווה לביטלס,

tipeshet

New member
הייתי במופע המחווה לביטלס,

של מג'יקל מיסטורי טור. רונה התארחה, ומאור כהן. הופעה מצויינת, אני חייבת לציין. הלהקה מקסימה, והמופע עצמו מהנה, מצחיק ונעים. זה נחמד. קהל כל כך מגוון, מבחינת טווח הגילאים, וכולם באים לאותה הופעה ישנה-חדשה. רונה ביצעה ארבעה שירים, אם אינני טועה. לצערי, אין לי שמץ של מושג מה היו. אנסה לברר. היא חייכה, צחקה, ושרה נלהבת. היה תענוג להאזין ולצפות. מאור כהן נהדר, אין ספק בכלל. שניהם ביחד מצחיקים כל כך. P: בהדרן, הלהקה התחילה לשיר, ומאור ורונה שכלל לא היו אמורים לעלות בשיר הזה, רצו אל הבמה, ועשו קולות רקע. רונה ניגנה בתוף מרים, ויש לי הוכחות.
באמת, ההופעה הייתה נפלאה.

לצערי לא הייתי שם אבל מצאתי קטעי וידאו:

זה באתר של הלהקה "מג'יקל מיסטורי טור", הגעתי לזה דרך פורום הביטלס: http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=9482&msgid=19633050 אני חדשה פה, ברונה התחלתי להתעניין לפני כחודשיים, כששמעתי אותה מתארחת בתוכנית "מייד ין ישראל", ב-102, לפני יציאת האלבום הזה. השיר הראשון ששמעתי, כשהגעתי (במקרה) לתחנה, היה "גלויה". ישבתי מרותקת כל השיר, וכשהם דיברו אתה, חיכיתי כ"כ שכבר יגידו מי זו (א"כ היא ביצעה עוד הרבה שירים)... האמת היא ש"התחלתי להתעניין" זו דרך מאוד מאופקת להגיד את זה, יותר נכון להגיד שהתאהבתי בה מייד. היא כנראה המוזיקאית הישראלית הראשנה שאני מתיחסת אליה כך. עוד לא יצא לי להיות בהופעה של רונה, וכששמעתי שתתארח במופע המדובר, חשבתי שזו דרך טובה להתחיל (אני מעריצה גדולה של הביטלס, אבל לא הולכת להופעות מחווה בד"כ). בסוף לא יכלתי להגיע, אבל הייתה לי הפתעה נעימה מרונה - היא באה להופיע מולי בעצמה
. היא שרה את "עיניים זרות" בטקס יום הזיכרון, באוניברסיטת ת"א. רק שהיא עזבה מייד אחרי זה, ולא שמעה את המקהלה שלי שרה

misheani

New member
הולי פאק!!!

רונה שרה ביום הזיכרון באוניברסיטה??? עבדתי בבוקר ושחררו אותי מוקדם, והעבודה שלי 5 דקות מהאוניברסיטה. רונה היתה שם ואני לא. בלאטטטט. טוב נו, אחרי שהיה לי סופ"ש רונה מרוכז - הופעה בלבונטין בערב שירי דוד גרוסמן בשישי, הופעה מלאה בתמונע בשבת ולקינוח "שרים בכיכר" בראשון, אני יכולה להתנחם. את שרה במקהלת האוני'? גדול. זה מטעם הפקולטה למוזיקה או סתם כך? אולי גם אני אצטרף (למרות שאין יותר טקסים)? בכל אופן, ממש תודה על הוידיאוים, וברוכה הבאה למועדון המאוהבים... אם את רוצה איזשהם שירים מיוחדים, בוטלגים וקליפים, אני honey_be בסולסיק. :) ותבקרי גם בפורום רונה קינן בהייד פארק (לא נעים לי להגיד את זה כאן, אבל הוא-הוא הפורום הראשון והמקורי- גם אם בימים אלה הוא פחות פעיל מהפורום הזה, אך ותיקי רונה מתכנסים בדר"כ שם).

תודה רבה../images/Emo13.gif

לגבי פורומים - האמת היא שממש אין לי זמן לזה, וזה שאני כאן עכשיו - זה כבר פשע... אז אני אשתדל להסתפק במקום אחד, נראה לי יש פה את כל העידכונים החשובים. לגבי הסופ"ש שלך - אכן "מנחם" (ומעורר קינאה!
)... המקהלה שייכת לאגודת הסטודנטים, כך שכל מי שרוצה (ומתאים) יכול להצטרף. זו מקהלה קלאסית, מבחינת הסגנון, כרגע 3 קולות, בעתיד כנראה יהיו 4. אם תרצי, אשלח לך במסר את הפרטים לגבי החזרות וכו'. לא חושבת שיהיו עוד טקסים השנה, אך כנראה יהיה קונצרט לחברים, ולכל המעוניינים. סולסיק אין לי כרגע, אבל אני מתכננת להשיג, אז אזכור את זה, תודה.

misheani

New member
שלחי לי פרטים...

הייתי פעם באיזה מקהלונת. אני לא כל כך בקטע של סולואים, אבל נורא אוהבת לשיר בקולות. לגבי הסולסיק, זאת תוכנה חשובה ביותר לכל מי שרוצה להרחיב את עולמו המוסיקלי. תרשמי soulseek בגוגל, ו- אודרוב.

tipeshet

New member
אני לומדת לעוף, בשעות הפנאי.

אבל באותו יום לא הייתי לי מוזה של תעופה, אז רק עמדתי בקומת המרפסת של הבארבי. :)

0mroosh

New member
וצלמת עם עדשת הקיט או שמצויה בידך עדשונת

חדשה ורחוקה יותר?

tipeshet

New member
עדיין עדשת הקיט, לדאבוני.

ומה איתך, האם עדשה חדשה ברשותך?

0mroosh

New member
זה נראה קרוב במיוחד. ../images/Emo13.gif

אני עדיין עם ה70-300 ועם ה24-80. אני מתחנף לאבא בשביל פיש-איי. אקווה לקבל בזמן הקרוב.

Rockamora

New member
רוצה פיש איי לפנטקס SP 500? ../images/Emo6.gif

חחחח. מדהים איך שהמצלמה הזו עדיין עובדת כמו ביום שהיא יצאה מהמפעל. D:

tipeshet

New member
ממ.. תודה רבה,

אך אני סבורה כי הקטנה בצורה הזו פוגמת ברזולוציה ובאיכות התמונה.. אאלץ להמשיך עם שיטת הפוטושופ הישנה והטובה. :) שוב תודה.

למעלה