הייתי במיון עכשיו בבית

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הייתי במיון עכשיו בבית

כנראה מעצבים מתח לחץ מחשבות מידי....קיבלתי סחרחורת הקאות כאב ראש...שלחו למיון...נתנו אינפוזיה..ונגד סחרחורת ובחילות עשו בדיקות עיניים ונוירולוגי...אמרו מצב רגיל ב"ה...אין משהו אקוטי שחששו...ראו החמרה מסויימת כמו שאני חש בקוגניטיבי...ובעיה שמתפתחת בעיניים ..כמו שידענו כבר.וזה במעקב.

לא הלכתי לחוג תיאטרון הייתי אמור לחזור אליו היום...

למזלי ? המדריכת שיקום שלי מסיבה אישית ביטלה מחר מפגש..

יש דיחה עם פסיכולוג על קבוצת שיקום נפשי...אני מקווה להתעורר בבוקר ללכת אני די גמור
וכל המצב הבטחוני לא תורם לשקט...
הראש שלי לא שקט ומעורער עם הקוגניטיבי ( אתמול למשל חשבתי שיש לי פגישה הלכתי ואיכשהו טעיתי ביום למרות שהיה לי פתק רשום מהפסיכולוג...זו שאמורה להיות מחר ועוד בלבלולים שונים)...
הכל משפיע על הכל אני מבולבל כבר לגמרי ..משהו לא יציב אצלי
אני משתדל כמו לאורך תקופה כבר לא לקחת החלטות קיצוניות..
ונהיה קשה....בא לי להיות לבד פשוט..לא שיקום לא רופאים לא חוגים כלום..לשקוע לדיכאון לגמרי לא לחוש לא לרצות לא כלום...לחיות כמו בהמה אוכל מים שינה..ומחשב להעביר זמן..
איבדתי קצת הרבה כנראה את החשק לחיים...לא רוצה למות ולא לחיות...משהו כזה..
אני מקווה שהתקופה הזו תעבור מהר...ממש קשה נהיה לי..ממש קשה..התחושה שלי שלא מבינים אותי שלא עוזרים איפה שצריך ..וכל התסבוכות הרפואיות..בלאגן...

מנסה להרגע להרגיע לא הולך לי נכנס בי כאילו שד...לא יודע מקווה יעבור.

בכל מקרה כמנהל אני פה..ומתפקד בנתיים ..הפורום חשוב לי אם חשובים...:)

שננצח את כל אוייבנו אמן

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני קצת יותר טוב ב"ה

&nbsp
הטיפול הקבוצתי הפביכולוג מתלבט אומר המצב שלי מורכב..ניפגש עוד ...
&nbsp
עושה לי מחשבות על המצב שלי באמת והיכולת שלי אולי לקבל דברים ..ואולי שוב חושבים שאני תקוע על אכלו לי שתו לי למרות שברור לי שאם היו מתחשבים..יותר היו נפתרים הרבה דברים טכניים..
&nbsp

mb261414

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

לילות לבנים. ערה בלילה, ישנה ביום, רואה טלויזיה מהמחשב, שוכבת במיטה וגם התפטרתי מהעבודה האחרונה היום, ושבוע הבא אני מתחילה עבודה חדשה.
כתבתי מכתב ארוך לעובדת סוציאלית שהיא משעממת אותי, הכל משעמם אותי ונהיה לי פשוט משעמם גם מהשיחות איתה.
אתה מנהל את הפורום??

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ממ כן אני המנהל ...

מעבר לעובדת סוציאלית...יש לך איבחון מסודר? טיפול נפשי מסודר?
מה שאת מתארת זה מצב באמת כמו של לא מעט פה שתארו עם השנים..מצב מורכב ולא נעים..ויותר מזה עם נזק...ונראה שיש לך צניחה לא הכי טובה...לפי מה שאני מבין אי יציבות בעבודה....
דברים אפשר לשפר באמת ..גם לי גם לאחרים יש עליות וירידות כאלה שלי התמתנו עם הטיפול וסל השיקום יש לי בבית שלוש פעמים בשבוע מדריכת שיקום ופעם אחת עו"סית..ופסיכיאטרית לפי הצורך..יש לי מחלוקות איתם לפעמים וכו' אבל סה"כ..המצב שלי יציב הרבה יותר מהעבר..לפני שהשגתי את סל השיקום.
לדעתי את צריכה כעת לחפש את הסיוע הזה..פרטני או סל שיקום ומותאם לבעיות שלך..עובדים סוציאלים רגילים ממש לא מבינים בתחום הנפשי ואיך להתמודד עם מי שיש לו בעיות כאלה..הנסיון שלי רב שנים איתם...בשיקום עכשיו הם יודעים היטב להתמודד עם הבעיות הנפשיות שלי ( לצערי לא כל כלל הבעיות האחרות כי המצב שלי מאוד מורכב) ..וזה עוזר כי יש למי לפרוק מי שעוזר פיזית נפשית בכל תחום שצריך...למשל לעשות סדר בניירת....יש סיוע בחיפוש עבודה ותמיכה /גישור בעבודה עצמה ללא מגבלת זמן...סתם לשבת בקפה ..או ללכת לרופא יחד וכו' וכו'..

לדעתי מהרושם שאת עושה לי לפחות..זה הכייון שאת צריכה להתמקד בו..לחפש תמיכה מקצועית נפשית קודם כל...:)

mb261414

New member
אתה באמת קשקשן.. בקיצור

יש מצב שאתה משנה את השם של הפורום לבורדרליין. כי אני בורדרליין וזה הרבה יותר מגניב, מה אתה אומר? אני אומרת פאק דה סיסטם איי דונט גיב אדאמן. אז בקשר לבורדרליין, יש מה לעשות?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
טוב אזהרה!

&nbsp
די עם השטויות אחרת לא רק תחסם ואני מבין מי אתה..אלא גם משטרה עם פסיכיאטר יגיעו אלייך לבית!
&nbsp
יותר אני לא מזהיר..הגזמת בעבר אתה מגזים כעת..תפסיק או תשלם מחיר ממני והנהלת תפוז! מצידי יעשו לך גם צו הרחקה ממחשבים..הוזהרת!!!

mb261414

New member
מה? מישהו הטריד אותך בעבר..?

זאת הפעם הראשונה שאני כותבת כאן. והכינוי שלך הוא ירון מקשקש. מעניין מה גרם לך להשתולל ככה

mb261414

New member
אתה יודע שיש חנות ביגוד שנקראת בורדרליין

זה ממש יכול להעלות את המודעות להפרעה, אולי זה יקל על "מופרעים" כמונו.
אני מציעה לך טו צ'יל אאוט

alice1803

New member
יצא לי לשאול אותם בחנות הזו, אם הם צריכים עובדים, נשבעת לך

אבל רובם שם גברים, כנראה לא מכניסים משוגעות, רק משוגעים חחחח סתם צוחקת

mb261414

New member
את רוצה להגיד לי שמי שנמצא בפורום

חושב שהוא בורדרליין? כי לי יש אבחנה רשמית מפסיכיאטרית. אז אני לא חושבת.

למעלה