הייתי בסט הצילומים של "האי 2"!

yonatan samiya

New member
הייתי בסט הצילומים של "האי 2"!

מי שרוצה שאני אספר לו באופן אישי מה היה שם, שיאמר לי. אבל... מה שכן אני מבטיח לו שזה יהרוס לו את חווית הצפייה. לי זה כבר הרס, למרות שאני לא מתחרט על שום דקה שהייתי שם... היה כ"כ כיף והשחקנים מדהימים. באמת. עוד דבר... אני אשלח רק לחברי הפורום הקבועים, אלה שאני סומך עליהם באמת שלא יספרו כלום... ככה שאם אתה לא YARINV, קומפליטד קיוט או הגולשים הקבועים, אל תאמר לי אפילו. מצטער אבל התבקשתי לא להפיץ את זה בקרב ילדים רבים, ואני יודע שעל הגולשים הקבועים אפשר לסמוך שלא יוציאו מילה מהפה, או שמא אני טועה?...
סתם סתם... להתראות!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאיך היה?:)

בבקשה אגב, מה שראית בצילומים תשמור לעצמך ואל תספר על זה לאף אחד(אפילו לא לגולשים הקבועים). לא רק שזה יהרוס למי שאתה מספר, בלי כוונה זה גם יוכל להדלף ולהרוס לכולם.

R o n 2 5 6

New member
אתה יודע..חיים../images/Emo3.gif

אחרי שיעבור ה-7 באוקטובר(פסיכומטרי) יהיה הרבה יותר טוב! אגב,אם הבחורה שמפנים ל americo's לא מתאימה בשבילו,מוזמנים להפנות אותה אליי
איך ציוני הבגרויות?

אתה פשוט יכול לקרוא לי - מאורה../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

כי זהו שמי
ואת שם המשתמש שלי כותבים בעברית ככה: קומפליקיטד קיוטי. ואהה כתבתי לך מסר , כי אני רוצה לדעת מה היה בסט של "האי"

Yarinv

New member
יופי שנהנת../images/Emo13.gif

אבל אני לא חושב שזה יהיה נכון לספר לכולם מה היה שם, אני גם לא חושב שההפקה תשמח כל כך
אני אישית ממליץ לך לשמור את המידע הזה לעצמך.

yonatan samiya

New member
היי ירין...

אם אתה אומר שזה מיותר, מי אני שאגיד אחרת. פשוט... חשבתי שאם אתה שותף מלא וחשוב בפורום, אולי זה ישמח אותך לדעת לפני כולם מה היה שם, כי מעטים האנשים שיודעים את זה, ובגלל זה פניתי אלייך ולשותפים החשובים. אתה אמרת "לספר לכולם", וזה לא מה שהתכוונתי לעשות. לגבי ההפקה- זה בסדר, אני לא עושה משהו לא בסדר כמו להפיץ את המידע באתרים ובפורומים, אני רק רציתי לשתף אנשים שאני סומך עליהם. בכל אופן- אני מכבד את ההחלטה שלך. ביי

פיגמיסט

New member
להיות על הסט זה כלום לעומת היותי בהופעה של

פול מקרטני=)... למי שיודע מי זה - היה גדול

באמת איך היה בהופעה של פול מקרטני ? ../images/Emo9.gif

ובאיזה שורה ישבת/עמדת ? ואהה יש תמונות

פיגמיסט

New member
היה מדהים

הייתי די קרוב וראיתי אותו מצויין למרות שלא ההיתי בדיוק מול הבמה. ויש תמונות=)

איזה כיף לך. בטח שרת כל שיר שהיה במופע ../images/Emo23.gif

והאם אפשר שתעלה את התמונות או שיש לך פייסבוק ושמה תעלה ?

yonatan samiya

New member
אתה רציני שאתה אומר את זה?

מה אנחנו מתחרים? אני אישית מעדיף להיות על הסט של "האי" מאשר להיות בהופעה של פול מקרטני, למרות שהוא אמן גדול ואני מת על השירים שלו... אני חשבתי שזה יהיה נחמד לשתף אתכם, ורק אתכם בזה שהלכתי לסט, אבל לא חשבתי שזה יביא למצב שבחור יאמר לי "זה כלום לעומת ככה וככה וככה"... בכל אופן, שמח שנהנית
.

פיגמיסט

New member
זה היה סתםXD

לא היה בכוונה להתחרות סתם הוספתי כהערת שאו וזה ממש מגניב להיות על הסט של האי. איפה זה היה? מה עשית כדי להיות שם?

למעלה