הייתי בפיגוע...

הדס100

New member
הייתי בפיגוע...../images/Emo7.gif

עד עכשיו רועדות לי הרגליים. למזלי לא נפגעתי אבל 12 פצועים הם מהבסיס שלי. אני מודה לאלוהים שלא קרה לי כלום. הולכת לבקר את חברים שלי מהבסיס... ואת אחותי שעכשיו יולדת שם...

צפנתי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif ושיהיה בהצלחה עם אחיין/נית

החדש/ה ומזל טוב ונחת לאחותך... כמה עצוב ונורא לפעמים הוא העולם.

psa

New member
הדס,

כרגע גם אני עברתי שלב מאוד לא נעים... ביתי התגייסה היום... התחלתי להרגע מהבוקר ואז שמעתי על הפגוע בידיעה שכנראה היא צריכה להיות בצריפין. עברו דקות ארוכות עד שהתקשרה הביתה(מזל שאשרו לה...)גהינום מאחלת החלמה מהירה וקלה לפצועים. מסרי גם לחברייך....ומי יתן שזה באמת יהיה האחרון.... משתתפת בצער המשפחות. עצוב ,עצוב....

אבא אסא

New member
אוי.. כמה נורא.... לצערי גם אני

עברתי פיגוע כמעט על בשרי (הפיגוע באפרופו ב24.03.97). הרגשה נוראית שאי אפשר להדחיק. קבלי את כל החיזוקים שאני יכול לשלוח לך..... קשה באותו המשפט אבל המון מזל טוב לאחותך ובהצלחה והחלמה מהירה לפצועים... תעדכני...

jessy19

New member
אני הייתי קרובה למקום הפיגוע

הייתי 2 תחנות משם כששמעתי שהיה פיגוע ועדיין אני רועדת מפחד. מקווה שכל החיילים בסדר. לפי מה שאני יודעת, אין נפגעים/ הרוגים מהבסיס שלי תודה לאל.

הדס100

New member
מסתבר ש3 אנשים שנהרגו הם אנשים מהיח

חידה שלי, אני לא יודעת עדיין מי אלו וזה משגע אותי.

jessy19

New member
יו הדס, אני ממש משתתפת בצערך

מקווה שאין אף אחד מהבסיס שלי כי ממש אין לי מושג איך אני אתמודד, זה כבר יותר מדי בשבילי. יש לי שאלה, אולי תהיה לכם עצה: איך חוזרים מחר לשיגרה? אני לא חושבת שאוכל להסתכל על מקום הפיגוע מחר בבוקר, זה ממש מפחיד אותי.

הדס100

New member
גם אני מפחדת מזה.

עשינו עכשיו שיחת ועידה, כל החובשים. חברה שלי שהיתה חובשת תורנית היתה הראשונה שהגיעה למקום, והיא פשוט התפרקה לנו. היא ראתה נגד מהבסיס שלנו שוכב, ואת הראש שלו במרחק כמה מטרים ממנו. וכל מיני כאלה דברים. זה היה כל כך קשה, לחשוב עוד שהיא טיפלה באנשים מהבסיס שלנו. חברים שלי. אני לא יודעת מה לעשות.

jessy19

New member
את מבה"ד 10? חברה שלי מפעילת מחשב

שם? מקווה שהכל יהיה בסדר. נשיקות וחיבוק גדול ממני- אל תדאגי!

חיה 36

New member
חברהההההה../images/Emo23.gif

המון כוח ושולחת שלכם חיבוק ואנרגיות חיוביות ותודה לאל שאתם בסדר.....

משה פ

New member
ג'סי והדס!!!

אני מציע לכן, בשיא הרצינות, לפנות, לטיפול פסיכולוגי. מניסיוני,(עם בתי הצעירה), הדבר יעזור לכן להתמודד עם המציאות האיומה. אין לכן מה להתבייש בפניה לעזרה מקצועית, במיוחד כשאתן בשרות צבאי. הנזקים הנפשיים עלולים להופיע בשלב מאוחר יותר. מאחל לכן המון שקט נפשי.

jessy19

New member
מאחר ואני עוזרת המון למב"ס

חשבתי לייעץ לו על הבוקר היום לדאוג להבאת פסיכולוג לבסיס שיקיים שיחות עם כולם. אני מניחה שגם יכנסו אותנו לשיחה. לגבי הטיפוס הפסיכולוגי- אני לא חושבת שהפסיכולוגים הקשורים לצבא יותר מדי טובים, מניסיון המערכת הרפואית הצבאית היא לא ממש טובה.

adigreen

New member
חברה, כמה שזה יכול להיות קרוב

לכל אחד מאיתנו. חיזקו ואימצו ובהחלט להיעזר בעזרה מיקצועית ולדבר על זה כל הזמן. אלעד

למעלה