הייתי בפסילה שנתיים ועשיתי היום תאוריה

meiri038

New member
הייתי בפסילה שנתיים ועשיתי היום תאוריה

נישאר לי לעשות מבחן מעשי .
השאלה שלי היא כזאת.
האם מעבר לאגרה שאני צריך לשלם ועל שעור הנהיגה כולל השעה של הטסט שבעצם זה סוג של שכירות שאני משלם למורה שעושה לי שמארגן לי את הטסט.
האם יש תשלום נוסף שאני צריך לשלם למורה? או שיש תשלום שצריך לשלם לטסטר ? (על האגרה של הרשיון עצמו אני יודע שצריך לשלם סכום של 400 או 500 שח לעשר שנים.)השאלה היא ספציפית לגבי תשלום למורה נהיגה או טסטר או שניהם .
מודה מראש על התשובה
י

tovdriving

New member
תשובה

אז ככה לעשות לך סדר...התשלום לטסט מתחלק ל - 2. אחד זה על העמדת הרכב למבחן שזה בד"כ על משאית נע בין 400-500 ש"ח ואגרת רישוי טסט שזה שובר שתקבל מהמורה ותצטרך לשלם אותו בדואר ולהציגו בפני הטסטר ביום המבחן. לגבי תשלום לשיעורים אם תרצה לקחת לפני טסט מה שבד"כ מקובל לעשות על מנת שתדע שאתה מוכן לטסט על זה אתה משלם סכום שנע בין 130 ל160 לשיעור 40 דק. אבל זה לשיקול דעתך אינך מחוייב לבצע שיעור כלל מבחינת משרד הרישוי. בהצלחה.

tovdriving

New member
תיקון טעות מהודעה קודמת

שמתי לב שאת מדברת על רכב ולא על משאית טעות שלי...אז הכל אותו דבר רק המחירים שציינתי שונים. לרכב פרטי העמדת הרכב לטסט עולה בין 300-400 ושיעור נהיגה בין 100-120 .

tovdriving

New member
תיקון טעות מהודעה קודמת

שמתי לב שאת מדברת על רכב ולא על משאית טעות שלי...אז הכל אותו דבר רק המחירים שציינתי שונים. לרכב פרטי העמדת הרכב לטסט עולה בין 300-400 ושיעור נהיגה בין 100-120 .

למעלה