הייתי בצילומים ובא לי לשתף...

הייתי בצילומים ובא לי לשתף...

היה מגניב קיציס מושלם ותהיה מחר אחלה תוכנית! היה מעולה.

Yuvalenko

New member
בטח קיצ'ס מושלם, לא הפסיק לדבר איתך

כל הערב.... מה זה אין לו בית? (בדואים? בשעה כזאת!? מה אין להם בית, אני לא מבין מה זה!..) אבל באמת היה אחלה מן אחלה מן אחלה צ'יפס.. הרבה פאשלות בצילומים, וכמובן שהג'ינקס הזה קרה רק בגלל זה שהראו לנו עוד לפני שנכנסו השחקנים לאולפן, את מיטב הפספוסים של ארץ נהדרת, שהיה לא פחות קורע מהתוכנית עצמה.
לגבי התוכנית כמובן שלא אתן לכם ספוילרים למיניהם, אבל משו קטן שכן כדאי שתדעו, וזה בשיא הרצינות: אחרי הצילומים טל פנה אליי באופן נרגש, כשאכזבה עמוקה ניכרת בפניו, ואמר לי כדלקמן- "תשמע, אני לא נכנס לפורום יותר, הפורום יבש, לא כותבים על התוכנית בכלל! זו בעיה! בגלל זה אנשים בורחים משם, תכתבו על התוכנית, תדברו על מה שבאמת מעניין וחשוב לכם!" (לא בדיוק במילים האלה, אבל תבינו, רוית היתה שקועה באיל, וכל היתר שקועים ברוית, אז אין עדים שיוכיחו או יתקנו את מה שאמרתי..
) ברור שבסוף הוא אמר משו כמו "שיהיה המון בהצלחה!" כמו תמיד.. בכל אופן הבטחתי לו שאני לוקח יוזמה ומרים ת'פורום הזה ... 3 דרגות למעלה! טוב נו, נתחיל בדרגה אחת. אני, יובל המנוול, יובי ביובי, יובלנקו סן פדרו, מתחייב מעתה לשדרג את הבדיחות שלי ולהעלות אותם בכמה רמות, לסנן את הבדיחות הגרועות (משמע שלא תשמעו ממני יותר..), ולהביא לכאן אך ורק הומור ברמה גבוהה שפונה לקהל היעד הנכון והמתאים. בנוסף, אני מתחייב לספק ידיעות טריות לגבי ענייני דיומא (על דא ועל האאא!!! סליחה, ספוילר..) ולהכניס לכאן קצת מרץ וכיף כמו שצריך להיות בפורום קיציס ופרידמן השולט! אחרי זה, נראה את טל מעיז להגיד שהוא לא ייכנס לכאן.
אז איך אומרים? קדימה לעבודה, ו.. המון בהצלחה!

Testicles

New member
ואגב, שיסלח לי פרידמן,

אני מת עליו, אבל ארץ נהדרת לא מגיעה לקרסוליים של הפרוייקטים הקודמים שלו ושל קיציס, וזה בלשון המעטה (ולא הייתי מתנגד לראות את המופע העתיק שלו ושל פרסטר. אולי אז הייתי אומר שחלומות בהקיציס לא משהו) אי אפשר לצפות שאחרי כל תוכנית של אנ"ה כולנו נשתגע פה ונצטט "נסתפקה... בדברים האלה", "אני שומעת שירקוצים" או שנכתוב- "חחחחחחחחחח!! איך הם ירדו על בוגי יעלון! הוא כאילו עייף!!". לפחות לא אני. זה פשוט לא זה. אני בכלל כבר הפסקתי לראות את התוכנית הזאת, וזה דרסטי, כי אני נוהג לעקוב אחרי תוכניות בהן מופיעים אלילים שלי. אבל אין מה לעשות. אני לא אצפה במשהו גרוע רק בגלל שאני אוהב את השחקנים. ככה גם החרמתי את "כוכבי השכונה", למרות שמאוד הערכתי את גרייניק ואלתרמן בפלטפוס, ולמרות שתמיד עקבתי אחרי הופעות שלהם בתוכניות שונות. וככה גם החרמתי את העונה החדשה של צבי הנינג'ה. אני בכלל לא חושב שפרידמן התקלקל, אבל אני לא מבין מה גורם לו להגיד שחלומות בהקיציס זה אלתור מטאל, וכאן זו יצירה מדוייקת. אי אפשר להשוות בכלל... חלומות גרמה לי לתפוס את הראש ולהגיד "פאק! לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי!", ואנ"ה גורמת לי להגיד "בוא נראה מה יש היום ביצפאן". כל הזמן אומרים שארץ נהדרת זו תוכנית עם מלא כשרונות, תקציב גדול ורייטינג בשמיים, אבל זה לא הופך את התוכנית לטובה. את הדברים הכי טובים אפשר לעשות גם עם פחות שחקנים, בלי תפאורה מפוארת ועם רייטינג סביר. זה שמלא אנשים מתים על התוכנית, אני יכול להבין, אבל זה שפרידמן לא חושב שהתוכנית בינונית (ואני נדיב!), מדהים אותי.

greeneye

New member
צודק.

ומה שאמרת על חלומות בהקיציס, הרגשתי גם על לגעת באוכל. נכון שזה היה ממש קצר, חמש דקות לכל היותר לפרק, אבל..יאו. זה היה פשוט גאוני. שנים שאני מתהלכת בין אנשים ואומרת להם "גם ההורים של אבי טולדנו היו אחים!" או..."הפה שלי ברשותי!" "לנטלי יש גידול מֶמֶאיר!" אגב... אני יודעת שזה לא קשור, אבל אחשלי ממש אוהב את מרגול ועוזי, ישמצב שאני יכולה להסריט את אלי ומריאנו אומרים לו מזלטוב ליומולדת העתידית שלו, בסגנון הדמויות או משו? אני יודעת שזה יצחיק אותו...

Yuvalenko

New member
מסכים גם כן, אבל אני חייב להסביר לך

משו מעין - מה שאנחנו עושים פה, זה מה שמחייה את הפורום, זו הסיבה שיש ת'פורום! אף אחד לא אמר שזה צריך להיות פורום של הערצה עיוורת לתוכנית ארץ נהדרת. מה שאמרת נכון, יש קטעים ממוחזרים, ויש קטעים פחות מצחיקים. אבל כל אחד צוחק מדברים אחרים, אותי למשל מאוד מצחיק החיקוי שטל עושה לחיים יבין. וגם הדמויות של אלי פיניש ומריאנו בתנאי שהוא לא ממחזר את מרגול יותר מידי.

Yuvalenko

New member
ה כן, וכמו שראיתי הרגע - ממחזר גם א

את אריאל זילבר.. אפילו שהוא עשה אותו טוב מאוד בפעם הראשונה.

Testicles

New member
אז יאללה, משחקים

וגל - אני מסכים, גם בעיניי לגעת באוכל מצויין, וכמובן שגם החטא ועונשו.

../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

בתקופת "חלומות בהקיציס" הייתי משתדלת לא להפסיד אף פרק [ועוד במחתרתיות ואנדר-קאבר, כי ההורים שלי היו משוכנעים שעצם הצפייה במוצר טלוויזיוני כה סוטה וחסר ערכים היא הצעד הראשון בדרך לצעדות לעבר השקיעה בתל ברוך], ואף הצטרפתי לפורום ליומיים-שלושה [מהמספקים והשלמים בחיי, אין ספק], אבל עכשיו? אני לא לגמרי בטוחה שאני יודעת בכלל באיזה יום משודרת "ארץ נהדרת". בעונה הקודמת עוד השתדלתי לצפות מדי פעם, אבל מהר מאוד זה מיצה את עצמו בעיניי ואיבדתי עניין. אני מבינה שזה פונה למכנה משותף רחב, ושכל המדינה מטורפת עליהם, ושזה פאקינג קאלט כבר, ושאי אפשר להסתובב ברחובות בלי ששלושה עוזי כהנים יקפצו עלייך מהשיחים- אבל אותי זה פשוט לא מצחיק, מה לעשות. שיעזבו אותי, באמא'שלהם.

lishhhh

New member
שכחת את "יובל הגמל"!

ואני בעד עוד משחק מבית היוצר של גל! זה לא הכי קשור לפורום אבל זה מעורר אותו...וזה מצחיק :]]

~*~gaL

New member
דעתי על כל מה שנאמר

(אם אני אזכור... אחחח, הסניליות!) מעיין - יש מש'ו בדברים שלך. אני אמנם כן אוהבת את ארץ נהדרת וחושבת שיש לה לפעמים יציאות ממש גאוניות... (כמובן שיש דווקא כאלו שלא...) אבל אני מאד מתגעגעת לפרוייקטים הישנים של קיציס ופרידמן, שזה היה קשור רק בהם. שהם היו יכולים להתפרע ולעשות מה שהם רוצים, כי, מה לעשות - ככה אנחנו אוהבת אותם וזה סוג ההומור שהכי מדליק אותנו. ;) אבל הם ניסו לקחת כיוון קצת אחר ואין עם זה שום בעיה... אני רק מקווה שנחזור לראות קצת מהכיוון הקודם בעתיד... ושתוכניות כמו חלומות בהקיציס/החטא ועונשו/לגעת באוכל לא יעלמו... ולא, לא שהן עצמן יחזרו, אלא שמשהו מטורף כמוהן יחזור. ושיהיה של קיציס ופרידמן, כי הם יודעים לעשות את זה הכי טוב. בקשר למה שיובל כתב - באמת צריך להרים קצת את המצב פה, אבל זה דיי קשה כשאין על מה להתבסס.. על ארץ נהדרת יש כבר פורום בתפוז וזה דיי לקח את ההייפ של התוכנית *עצמה* מ*פה*... ובינתיים אנחנו פשוט מחכים לדבר הבא שיגיע. גם בקשר לצילומים ההייפ קצת ירד, גם כי השנה הזו יותר קשה מהשנה הקודמת לכל אחד כאן, וגם כי.. הצילומים של ארץ נהדרת זה לא כמו הצילומים של החטא ועונשו, כן, זה פחות כיף, אמנם לא פחות כיף בצורה דראסטית, אבל האווירה שם מאד קשוחה ולא מתייחסים אלינו כ"כ בכבוד שם, וזה לא הכי נעים. אין מה לעשות. לי אין בעיה להמשיך להזמין כרטיסים אבל ראיתי שהביקוש ירד... ואני דיי בטוחה שטל גם לא נכנס פשוט בגלל שאין לבנאדם זמן... הוא עסוק מאד, אין מה לעשות, כשנכנסים למיינסטרים (
) זה מה שקורה. (הא?!)

Yuvalenko

New member
הערונת ../images/Emo26.gif

זה שיש פורום ארץ נהדרת לא אומר שום דבר. סתם בתור דוגמא- פורום מזג האוויר היה קיים שנים, עד שבגלל סכסוך זה או אחר הוקם פורום אחר בשם אטמוספירה וחלל (לימים נקרא אקלים ואטמוספירה), שלמעשה מהווה פורום מקביל לפורום מזג אוויר, מדברים שם על הכל, אבל בעיקר על מזג אוויר. יש מאות משתתפים שם, אני ביניהם כמובן. פורום שלדעתי משגשג ומצליח יותר מהפורום המקורי אפילו. זו ההוכחה שאין קשר לזה שיש פורום אנ"ה כבר, אנחנו יכולים לדבר על אנ"ה כמה שאנחנו רוצים, למעשה אפשר לדבר על מה שאנחנו רוצים, העיקר שכמה שיותר ישתתפו ויביעו דיעות ויתעניינו ויכתבו!

kfm

New member
מסכימה איתך שאפשר להגיב פה בנוסף

לפורום של אנ"ה, אבל בוא נודה בדבר אחד: ההתלהבות הכללית של הפורום ירדה. זה מתבטא בכתיבה בפורום, זה מתבטא בתדירות הצפיה באנ"ה, זה מתבטא בתגובות על אנ"ה וזה מתבטא בנוכחות בצילומים. כמובן שאני לא מאשימה אף אחד, שיהיה ברור..אני חלק מזה, ולא אמרתי את זה כהאשמה..אמרתי כעובדה, כי זה פשוט מה שקורה (מכל מיני סיבות שלא פירטתי) אני חושבת שאחת הסיבות, ואולי הסיבה העיקרית לפחות מבחינתי- היא שבאמת אומנם התוכנית מצחיקה, יש לפעמים יציאות מצחיקות ואפילו גאוניות, אבל זה לא משתווה לחלומות בהקיציס,לחטא ועונשו, ללגעת באוכל, לכיפה אדומה וכו'. אני יודעת שזה תוכנית מסוג אחר בכלל, שכביכול אין מה להשוות, אבל אין מה לעשות, כשמסתכלים על עבודה של שני אנשים לאורך זמן בפרוייקטים שונים (לייט נייט,שעשועון,מופע..)בכל זאת, הדבר הטבעי הוא להשוות. ככה שאיך שאני רואה את זה בכל מקרה, חוץ מלציין קטעים מצחיקים יותר או פחות בפרק האחרון של ארץ נהדרת וכמה קיציס וטל היו מצחיקים וחמודים, אין לי יותר מדי מה להגיד מהסיבה הפשוטה שאין לי את ההתלהבו תשהיתה לי בחלומות. אני כבר לא כלכךךך מבואסת אם אני מפספסת תוכנית, לא מקליטה ולא זוכרת בע"פ.. זייהו, גמרתי לזיין לכם תשכל להיום:)

greeneye

New member
יובלנקו! (וטל, וכולם. תכנסו וזהו).

אם יש רצון עז שנדבר על אנ"ה, לי יש פתרון. הרי כשנותנים לליש/שלס/לי כרטיסים, אנחנו פשוט לא סותמות את הפה חודשים. אבל מה? לא נותנים כרטיסים. איך פותרים את זה? נותנים לנו כרטיסים, אנחנו מדלגות בחדווה למימד, שם בנתיים אני עושה עבודה בצילום לאומנות, אצלם קצת טריבונות, מצלמות רלף, בלגאנים, נצחק כמו לוידעת מה, נחזור לפה, ונציף את הפורום בהודעות של יותר מ-1000 מילים. ותמונות ושיט. כן. מצויין, עכשיו הכל אחלה. אני רוצה כרטיסים שבוע הבא. בבקשה?

אני חייבת להעיר משו קטן...

לא נכון להגיד ש"לא נותנים לכם כרטיסים" כי גל כן הציעה לכם כמה וכמה פעמים- ולא היה ביקוש בכלל, אז באיזשהו שלב באופן לגיטימי היא כבר פשוט הפסיקה להציע. אגב- אתם נורא רוצים להגיע? אחלה. אז תעשו עם זה משהו בנוסף לבקשה שלכם לגל כאן. תתקשרו לבועז (037676221) ותזמינו לעצמכם כרטיסים!!!! החיים הרבה יותר יפים כשאתם יודעים שאתם לא תלויים בכלום, ויש לכם כרטיסים שמורים על שמכם.

greeneye

New member
אווווקי.

הביקוש אולי היה נמוך, כי אני לא בחופש פה, מה גם שבחרתי את המגמות עם הכי הרבה שעות במערכת, ויש לי עומס של מבחנים, מיני מתכונות, מתכונות, מגנים, ובגרויות, ועבודות להגשה, מונולוגים דיאלוגים וכל השיט הזה. חוץ מזה, שכבר צלצלתי כמה פעמים להזמין כרטיסים, ואנלא יודעת מה איתך, הם לא הסכימו בטענה ש.."אני קטנה מידי". אז..מה בדיוק את רוצה שאני אעשה? הדרך היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא דרך גל.. נאמ, זהו. שבוע הבא, יש צילומים?

Yuvalenko

New member
אגב, רוית, לא נעלבת מרחלי אני מקווה

היא לא דיברה בקטע של לפגוע או משו כזה, היא כזאת, אומרת בדיוק מה היא חושבת על כל אחד. חוץ מזה, שהיא לא מסתדרת עם סטרייטיות לדעתי..
(ולחילופין, את לא מסתדרת עם שכמותה..
)

למעלה