בטח קיצ'ס מושלם, לא הפסיק לדבר איתך
כל הערב.... מה זה אין לו בית? (בדואים? בשעה כזאת!? מה אין להם בית, אני לא מבין מה זה!..) אבל באמת היה אחלה מן אחלה מן אחלה צ'יפס.. הרבה פאשלות בצילומים, וכמובן שהג'ינקס הזה קרה רק בגלל זה שהראו לנו עוד לפני שנכנסו השחקנים לאולפן, את מיטב הפספוסים של ארץ נהדרת, שהיה לא פחות קורע מהתוכנית עצמה.
לגבי התוכנית כמובן שלא אתן לכם ספוילרים למיניהם, אבל משו קטן שכן כדאי שתדעו, וזה בשיא הרצינות: אחרי הצילומים טל פנה אליי באופן נרגש, כשאכזבה עמוקה ניכרת בפניו, ואמר לי כדלקמן- "תשמע, אני לא נכנס לפורום יותר, הפורום יבש, לא כותבים על התוכנית בכלל! זו בעיה! בגלל זה אנשים בורחים משם, תכתבו על התוכנית, תדברו על מה שבאמת מעניין וחשוב לכם!" (לא בדיוק במילים האלה, אבל תבינו, רוית היתה שקועה באיל, וכל היתר שקועים ברוית, אז אין עדים שיוכיחו או יתקנו את מה שאמרתי..
) ברור שבסוף הוא אמר משו כמו "שיהיה המון בהצלחה!" כמו תמיד.. בכל אופן הבטחתי לו שאני לוקח יוזמה ומרים ת'פורום הזה ... 3 דרגות למעלה! טוב נו, נתחיל בדרגה אחת. אני, יובל המנוול, יובי ביובי, יובלנקו סן פדרו, מתחייב מעתה לשדרג את הבדיחות שלי ולהעלות אותם בכמה רמות, לסנן את הבדיחות הגרועות (משמע שלא תשמעו ממני יותר..), ולהביא לכאן אך ורק הומור ברמה גבוהה שפונה לקהל היעד הנכון והמתאים. בנוסף, אני מתחייב לספק ידיעות טריות לגבי ענייני דיומא (על דא ועל האאא!!! סליחה, ספוילר..) ולהכניס לכאן קצת מרץ וכיף כמו שצריך להיות בפורום קיציס ופרידמן השולט! אחרי זה, נראה את טל מעיז להגיד שהוא לא ייכנס לכאן.
אז איך אומרים? קדימה לעבודה, ו.. המון בהצלחה!