הייתי ב"אוטקו" היום..

XUXA141

New member
הייתי ב"אוטקו" היום..../images/Emo10.gif

לא היה להם שום דבר של דוקטור הו. הבחורה שם אמרה שפעם היו להם בובות וכמה דגמים של הדאלקים ושל הטרדיס. גם המחירים שם מוגזמים. האם יש אתרים שמוכרים מרצ'נדיזינג לארץ? משהו כמו אמזון נניח?

Yaki J

New member
כן, יש אתרים ששולחים לארץ, אבל הדמי משלוח

עצומים. אם תרצי לקנות את הסט של הטארדשיס למשל, תצטרכי לשלם בין 30-40 פאונד עליה, אבל למעלה מ-100 פאונד על משלוח בשל הגודל שלה. משלוח על הדאלקים הגדולים הוא בסביבות ה20-40 פאונד. הפתרון הכי טוב הוא אי.ביי, שם אנשים מוכרים אותם עם מחירי משלוח הגונים.

stavoonia

New member
הממ. אני מתה על אוטאקו.

המחירים לא מוגזמים, כי תחשבי על העלויות של כל הסיפור - דגם של טארדיס חדש לגמרי, למשל. במקור עולה בערך 60 שקל. אבל יש להם גם דמי משלוח, וסיפור במכס, ומע"מ ומיליון שטויות וזה יוצא בסוף משהו בסביבות ה80-90 שקל. ואז מוכרים במאה >< קיצר, יחסית לדרך שזה עושה לארץ (אם תזמיני לבד את תתקלי באותו סיפור) זה מחירים הגיוניים. הם לא אמרו שאמור להגיע משלוח עם דברים עוד מעט? והבייב שלי

stavoonia

New member
הו יה D::

וזה אפילו יותר סקסי במציאות
זו קופת חיסכון, אגב ^^ אני חוסכת לנסיעה ללונדון
ובפנוכו יש תמונה של דיוויד ובילי. ראררר. טנקס

XUXA141

New member
דברים של הדוקטור לא היו אז..

אני לא יודעת לגבי המחירים, אבל למשל בובה של דמות מנגה (אין לי מושג מה זה היה בדיוק, הבן שלי כתב לי על פתק) בגודל של כחמישה עשר סנטימטרים, עלתה כ85 שקלים. ) אני מניחה שהם לא מביאים רק בובה אחת אלא בכמות, ואז זה אמור להוזיל את המשלוח.

Lior Knight

New member
WhoNA.com

ראיתי את השרשור והייתי חייב להגיב. :) האתר WhoNA.com מציע מבחר עצום של פרטי Dr. Who במחירים זולים (במיוחד עם הדולר הנוכחי) ועלויות המשלוח שלהם מצויינים. הזמנתי מהם המון מרצנדייז עד היום ולא הייתי לי אפילו אכזבה אחת. זמן משלוח לוקח בערך 9-10 ימים. מה שכן, תוודאו שסה"כ ההזמנה (ללא משלוח) לא עולה על 50 דולר אחרת מתווסף מכס ואז זה גם לוקח יותר זמן לקבל וגם יעלה יותר כסף.

XUXA141

New member
טוב, הזמנתי מהם.

הזמנתי קופת חיסכון אחת טרדיס (היה רק עם מרתה), וערכת דמויות אחת של הדוק, רוז והסליטרין( מוזר שלא היו דמויות בודדות של הדוק ורוז, רק של מרתה). זה יצא לי כ36 דולר, ככה שעמדתי במה שציינת. אני מקווה שהכל יגיע כמו שצריך.

Lior Knight

New member
תתחדשי!

רוז והדוקוטור היו בזמנו באריזות נפרדות אבל אלה נמכרים מהר מאוד. מה שכן, כל הזמן יש רסטוקינג אז בסוף בטוח תמצאי משהו. רק תזהרי, כי גם אני התחלתי בכמה פיגורס קטנות ובסוף...

Tristana

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שהחדר שלי לא יודע שהוא זקוק לו D:

למעלה