הייתי ב"הכפר"....

L P rulez

New member
הייתי ב"הכפר"....../images/Emo58.gif

ולפי דעתי, דווקא סרט מפחיד! האמת, ממה שהתאכזבתי שרוב הסרט חשבתי שהוא סרט רומטיקה, אבל היו קטעים שכמעט קיבלתי התקף לב! אז כל מי שהלא הלך לסרט- תלכו, אולי תאהבו אותו:)

kyle chandler

New member
../images/Emo58.gifקטן לספיידרמן 2../images/Emo168.gif

אני מקווה שראית כבר הכפר... כי אם לא זה יפתיע אותך פחות... (למשל אני ראיתי את ספיידרמן 2 פעמיים ובפעם הראשונה כמעט קפצתי לתקרה כשדוקטור אוקטיפוס שומעים אותו, מוכנים אליו, ואז הוא עדיין מצליח להפחיד. וגם בפעם השנייה כשזכרתי את הסצינה נבהלתי כמו איזה חולה נפש)

avshalomariel

New member
../images/Emo58.gif גם בספיידרמן 1...

יש קטע שאחד מהדמויות, לא זוכר מי, נזכר בערב שלפני... זה היה כזה מבהיל!

L P rulez

New member
אוקיי../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif [אני בת]

יש קטע שאחד התושבים עומד במגדל לשמור אם היצורים האלו באים, אז הוא שואל: "לושיו, אתה שם?" והוא פותח את הדלת הקטע ופתאום עם אפקט מוזיקה מבהיל עד מוות היצור עובר שם, והוא (האיש במגדל) מצלצל בפעמון כדי שכולם יכנסו לבתים.... זה נשמע די טיפשי אבל זה מפחיד, תנסו אתם:|

L P rulez

New member
*תיקון....../images/Emo58.gif

*לושיוס*....יש לי כמה טעויות.... האיש במגדל פותח את הדלת בתחתית ופתאום עובר שם היצור עם האפקט המבהיל עד מוות...

avshalomariel

New member
אבל זה היה בטריילר...

אני מבקש לא קטעים מבהילים... אלא מפחידים, כמו הקטע במגרש השדים (
אם תקראו את זה זה יהרוס לכם את כל הסרט!!!) שהילדה יורדת במדרגות עם הידיים הפוכות...

lordof the

New member
נצל"ש - הפסקול של הסרט פשוט מדהים

עכשיו הורדתי אותו ואין לי מילים, המוזיקה מדהימה, אני כל כך אוהב את הסגנון הזה, כמו של שר הטבעות, רק בשביל זה היה שווה ללכת לסרט

DoctorSatan

New member
אין על הפסקול של שר הטבעות

חוץ מהפסקול של "להרוג את ביל" כמובן

למעלה