הייתי ב"הלהקה",סיקור !

הייתי ב"הלהקה",סיקור ! ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

חח אוקי, היה כ"כ הזויייייייייי .. התחילה ההצגה ,ומאחורינו(אני וחברה שלי), כמה שורות מאחורה, ישב איש .. עכשיו קלטו את זה, כ=ל שיר שהם התחילו לשיר שם,הוא מצטרף,ב-ל-י בושה,מתחיל לשיר#$^%&^*)*(&%* ואתם לא מבינים עד כמה זה מחרפפפפפפפן !! כאילו שומעים אותם שרים ככה בשלמות את "מה אברך" , פתאום מישהו מצטרף מאחורה,מזייף כמו הלא יודעת מה ,והורס הכל . בסוף כמעט הוציאו אותו
חיחי והזהירו אותו עד שהוא סתם :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] (למה תמיד חייב שיהיה ת'אנשים האלה ?! ) בכל מקרה , קרן הייתה כ"כ כ"כ כ"כ אבל כ"כככככככ מיקי ! ביצעה את התפקיד ממש טוב , ולדעתי היא אפילו אחד מהתפקידים הראשיים שם .. גם תבינו , לי ולחברות שלי ... יש קטע עם המילה "זנות"
(אל תשאלו) אין אין אין תמיד אנחנו מריצים צחוקים עם המילה הזאת .. ו "איזו זנות !!" וכאלה ..
,סתם בצחוק .. ותמיד כולם מסתכלים עלינו וכו',אפ'חד לא עושה ככה כאילו .. חחחחחחחחח פתאום באמצע ההצגעה היה שם קטע כזה : " מוטי , אבל זה זנות ! " וכולם כזה מצחקקים בקהל .. ואני וחברה שלי נקרעעעעעעעעעעעות!! איייייין אתם לא קולטים חחחחחחחחחחחחחחחח פשוט בכינו מרוב צחוק @#%$&^*&*% וכולם כזה לא מבינים מה נסחפנו,זה לא היה כזה קורע חחחחחחחחחחחח ואני וחברה שלי על הריצפה .. אין ,פשוט סוף חחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר קרן היתה אחלה מעולה הקטע עם הלבן
כבר ידעתי לדקלם אותו משום מה עוד לפני ההצגה כשנגמרה ההצגה רצינו לפגוש את קרן, והלכנו ליציאת אומנים . ואמרו לנו שהיא היחידה .. וגם שירי מימון יצאה משם .. אז חיכינו חיכינו חיכינו , ואין קרן
ואז ראיתי המון ילדים בצד השני ..והלכתי לשם , ומישהי נכנסה לאוטו שלה .. אז שאלתי כמה משם:"מהמהמה מי שם ?" והם כזה :" שירי מימון ,נוסעת ." אני:" אה, לא משנה :| ביי . " חח דפקתי כזה ייבוש, וחזרתי לחברה שלי .. קיצר חיכינו אמרנו אולי ואז אמרו לנו שהיא כבר הלכה,וכולם הלכו .. מהיציאה השנייה (שמתברר שדווקא כ-ן קיימת) אז פרשנו .. ואז הסכמתי עם עצמי (כן כן,זה קורה לפעמים
) שטוב שלא פגשתי אותה כי זרקנו שוה ת'קובנה
ואם קרן היתה שומעת הייתי בסכנת הכחדה
(כי היא הוסיפה לי עוד קובנה,ואני מתוך ריגושים ולחץ הוספתי ג'חנון) קיצר סוף טוב הכל טוב זנות שליטה .

אה , ו"ישנן בנות " , מזעזע .

חח אם רציתם ביקורת אובייקטיבית .. הם הפכו ת'שיר החמדמד הזה , ועשו לו עיבוד תל אביבי ,מסחרי כזה #%^%&*^ בעעעעעעעע הייתי בטוחה בהתחלה צוחקים עלי , בכוונה זה ככה , אבל הם המשיכו :| ואין החריבו ת'שיר במלוא מובן המילה , יאק . ואמרו אמן

עדי C

New member
דווקא מאוד אהבתי את העיבוד לשיר../images/Emo23.gif

אה רגע
אני מתבלבלת עם "בשמלה אדומה"
זה באמת עיבוד מעולה...לדעתי
למרות שגם את ישנן בנות אהבתי מאוד

Rachel47

New member
איזה יציאה שנייה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

באיזה יצאה היית
שמחה שנהנית אניווי..הצגה מדהימה..אני דפנטלי הולכת שוב (עדי
) והפעם לא רק בגלל קרן אני מודה שבפעם הראשונה הלכתי אך ורק בגלל קרן אבל כל כך התלהבתי מההצגה שבוע אח"כ עוד המשכתי לדבר עליה..והשירים (אני חייבת את הפסקווול
) ממש נהניתי.. חחח וחשבתי שאני חופרת..יא קובנה אחת

polo03

New member
אני ממש התאכזבתי

ממש מעפן כל המחזמר הזה...אין מה להשוות לסרט קרן היא מילולית קרן האור של כל ההופעה...מזל שהיא שם.... לא אגיד שלא צחקתי...יש לאדיר מילר והבזוקה הזה כמה קטעים טובים...אבל מפה ועד ל- 3 שעות ?!?!?! מזל שהלבן היה בסוף, אם לא הייתי הולכת הרבה לפני... ממש ממש התאכזבתי, הייתה לי ממש הרגשה שכל המחזמר מכוון לבני נוער ואני ממש התחלתי להשתעמם.... אבל אין על קרן, הגיטרה והביצועים שלה...מדהימים

Rachel47

New member
"מילולית"../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

תמיד היה נראלי מוזר להגיד את זה ככה..אז הייתי אומרת ליטרלי וזהו
אמממ..קרן מבחינתי היא באמת הדבר המהמם ביותר שמהלך על הבמה שם אבל אדיר מילר הרס אותי מצחוק בזוקה גם היה נחמד השחרחורת הזאתי..שמשתחקת את חברה של שרי (או את שרי..פפפייי הסתבכתי) שרה מהמם ו..כן בהפסקה שמתי
פתאום שכבר נורא מאוחר ועבר רק חצי..אבל זה לא הפריע לי נהניתי לייק הל והיה מדהים אז כן זה שונה מהסרט מין הסתם אבל עשו את זה יפה לא יודע..אני התלהבתי מאוד מאוד

"polo03 " מסכימה איתך כ"כ !

חחחחחחחחחחחחח כ"כ מזל שקרן שמה +בזוקה ואדיר מילר , שבלעדיהם לדעתי ההצגה היתה די משעממת ..
גם היו שם כ"כ הרבה גסויות זה כבר לא הצחיק זה על אותו עקרון של "מועדון לילה"
חיח נו שזה נראה כאילו מנסים להצחיק בכח אז מדברים על גסויות .. :| בכל מקרה , ממש התפעלתי מקרן והגיטרה .. וואעליק,שתהיה לי בריאה .. כמה כישרון , אני עם מירי, זה בלתי נסבל !

חיחי ../images/Emo9.gif הייתי ביציאה שכתוב בה

"יציאת אמנים" כולה קטנה כזו , לא בצד של החניה
אני לא כ"כ התלהבתי האמת .. היי,הלו !! אתם לא מכירים אותי
אני יודעה בתור חפרנית פשוט מתעצלת :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Rachel47

New member
חחחחחח עצלנית../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

כאילו היציאה מאחורי ההייניקן הייתי ביציאה הזאת בפעם הקודמת והיא כן יצאה משם

שמחה שנהנית..!!

מה אברך באמת היה סופני (שיריייייייייייי
) ואני דווקא מאוד אהבת את 'ישנן בנות'..זה היה אחד העיבודים היותר טובים במחזמר...

כיף לךךך../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ראית גם את קרן
וגם את שירי
גם אני רוצה

קרןקרןקרןקרןקרןקרןקרן ../images/Emo99.gif

ששירי תנום
מספיק חיכו לה 30 איש בחוץ העם דורש קרן !

תזהרי כשאת מדברת על שירי../images/Emo46.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אבל באמת- קרן

חוחייש ../images/Emo9.gifאני שמחה שעל דבר אחד

שתינו מסכימות . קרן
אגב,היא ביקרה פה אמש .. זוללת קרטיבים שהיא
אבל היא הייתה בכלל על "היי זאת אני קרן" או איך שלא הולך הניק המוזר הזה ..חח

למעלה