הייתי הבוקר במדידה ראשונה

יעלי2

New member
הייתי הבוקר במדידה ראשונה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

תודות להכנה מראש, לא באתי עם ציפיות. למרות זאת ואף על פי שממש, אבל ממש לא רואים את השימלה העתידית הייתי מרוצה. הצמידו לי בד מגרד לגוף (יפה מבחוץ). לא היו כתפיות כמתוכנן, האורך היה עם שובל הסטרי ולמעשה כל המדידה עמלו עם מיליון סיכות לעצב את הבד על גופי. הצרו והצרו והצרו והידקו עד שחששתי שאם אקח נשימה עמוקה, כל הסיכות יעופו על מזל והבד ינשור לו למטה. זה כמובן לו קרה. זהו. נקבעה לי מדידה שניה לחודש דצמבר ועד אז אני צריכה למצוא נעלים. אז למרות שלא היה דמיון בין מה שהזמנתי למה שמדדתי, הרגשתי טוב עם הגיזרה ועכשיו ממשיכים קדימה. יום טוב לכולכן!

צוקה

New member
וואו, איזה כייף לשמוע ../images/Emo70.gif

נכון שזקוקים להרבה דימיון במדידה הראשונה... אבל יפה שעמדת יפה במשימה ולא התבאסת קשות
אני יכולה לספר לך שהרגשתי אחרי המדידה הראשונה בדיוק כמוך - זאת-אומרת לא ממש ראיתי שמלה, והונחו עלי בדים עם מליון סיכות דוקרות, והכל היה ארוך ולא בדיוק כמו שציפיתי - אבל עדיין עם קצת דימיון יכולתי לנחש מה יהיו השלבים הבאים וכיצד השמלה תראה בסוף! את תראי שעם כל מדידה את תהני יותר!!

אתי@

New member
נשמע מצוין ../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif

אוף, איך אני כבר מתה לראות את השמלה שלך...

יעלי איזה יופי לשמוע , אני זוכרת

במדידה הראשונה שלי, שהרשגתי שאני כאילו באיזה שק לבן, עם מלא סיכות, אבל ממדידה למדידה כבר רואים שמלה...

למעלה