הייתי היום אצל הפסיכיאטרית...

בוזיקית

New member
הייתי היום אצל הפסיכיאטרית...

פעם בחודש אני הולכת בשביל מעקב אחר הכדור שאני נוטלת. סיפרתי לה על המתרחש בחיי והיא הגיעה למסקנה שאני על סף התמוטטות (כאילו שלא ידעתי את זה בעצמי...) ושאם לא אקח את עצמי בידיים ואתחיל ללכת לישון בשעות סבירות אני עלולה להיפגע לצמיתות. אני יודעת. מרגישה שהמוח שלי כבר לא מה שהיה. מרגישה את חוסר התשוקה לחיים. מרגישה שנמאס. שום דבר חוץ מהאינטרנט כבר לא מעניין אותי כמעט, ויש לי פוטנציאל התמכרותי לא קטן, במיוחד לדברים שפוגעים בי. ועכשיו פגעתי בחברה טובה. אמרתי משהו שלא הייתי צריכה להגיד. היא נפגעה וכמובן אמרה לי את זה. מיהרתי להתנצל בכל פה, אבל זה לא עזר, היא לא סולחת, ואני, שמעדיפה לפגוע בעצמי לפני שאפגע במישהו אחר, כמובן שלא התכוונתי לפגוע בה, במיוחד לא בה, הולכת ומענישה את עצמי בסימום ע"י אוכל ובכל השיטות ההרסניות שאני מכירה ומנסה על עצמי. רע לי עכשיו וכואב לי הראש משהו פחד. איך אפשר לבקש סליחה בלי לעשות מעצמי שטיח? פשוט לומר: "טעיתי, סליחה" בלי כל הדרמה שמסביב? למה מתחשק לי עכשיו לפגוע בעצמי? (אל תדאגו, לא הולכת לעשות שום דבר קיצוני) לאלוהים הפתרונים.

עצוב73

New member
נשמה יקרה

גם עם לב כמו שלך, ונשמה ענקית שיש לך, את לא יכולה לקחת אחריות על כל העולם !!! ישנם דברים, והרבה, שלא בשליטתך ובעיקר לא באחריותך !. נכון, יקרה, שפגעת בחברה, וגם ביקשת סליחה, ואני בטוח , שגם היא יודעת , שביקשת מכול הלב. היא בחרה שלא לקבל את הסליחה - וכאן נגמרת האחריות שלך !! זו בחירה שלה ! אם היא חברת אמת היא מודעת לרגישות שלך ולסבל שלך ובטח לא היתה בוחרת בחירה שכזאת (להעלב ולא לסלוח) - ושוב, לא חשוב מה, זו בחירה שלה!! אל תענישי את עצמך על בחירות של אחרים, היי שלמה עם עצמך. את חייבת את זה לעצמך. לימדי לאהוב אותך כמו שאת..... הרבה אחרים, גם כאן, אוהבים אותך כמו שאת, עם החולשות ועם החוזקות, וסולחים לך מראש....זו חברות אמת !

דולידול

New member
מצטרפת לכל מילה שאמר עצוב

בוזי עצוב מאוד צודק, חברה צריכה לקבל אותך איך שאת לפעמיים כועסים, לפעמים מעליבים ומבקשים סליחה לפעמיים נותנים את הנשמה (ולך לא חסר נשמה) אנחנו לא מושלמים ולא תמיד שמים לך לכל מילה שאומרים. לא קיבלה את הסליחה זה כבר בעיה שלה ואולי אינה רגישה מספיק. על תחמירי עם עצמך לא כל הזמן צריך להיות המלאך הנאמן והטוב, גם מלאכים לפעמיים מועדים.

בוזיקית

New member
את יודעת מה, אני חושבת ששניכם

צודקים. השפלתי את עצמי לרגליה והיא טרקה בפני את הדלת. מתווכים דיברו איתה מטעמי וכלום לא עזר. היא פגועה מאוד, ואם הייתם יודעים במה מדובר הייתם אומרים שזה כל כך טיפשי שלא צריך בכלל להתיחס. אבל מה לעשות שהיא כל כך רגישה. עכשיו הכדור בידיים שלה. ומה, אותי זה לא מעליב שהיא סגרה לי את המסנג'ר בפרצוף? גם לי יש רגשות (אפילו שאני מנסה להצניע אותם לטובת הזולת). ודולי, קראת את המסר ממני? את מוזמנת להוסיף אותי במסנג'ר אם את רוצה. תודה לכולם על הכוח והעידוד שאתם מעניקים לי. אין לכם מושג כמה שזה חשוב לי... תבורכו

בוזיקית

New member
את יודעת מה, אני חושבת ששניכם

צודקים. השפלתי את עצמי לרגליה והיא טרקה בפני את הדלת. מתווכים דיברו איתה מטעמי וכלום לא עזר. היא פגועה מאוד, ואם הייתם יודעים במה מדובר הייתם אומרים שזה כל כך טיפשי שלא צריך בכלל להתיחס. אבל מה לעשות שהיא כל כך רגישה. עכשיו הכדור בידיים שלה. ומה, אותי זה לא מעליב שהיא סגרה לי את המסנג'ר בפרצוף? גם לי יש רגשות (אפילו שאני מנסה להצניע אותם לטובת הזולת). ודולי, קראת את המסר ממני? את מוזמנת להוסיף אותי במסנג'ר אם את רוצה. תודה לכולם על הכוח והעידוד שאתם מעניקים לי. אין לכם מושג כמה שזה חשוב לי... תבורכו

פוטנציאל התמכרותי...../images/Emo18.gif

לגבי החברה, מצטרפת לכל מילה שאמר עצוב ושאמרה דולידול.את לא יכולה לקחת אחראיות על כל העולם וכן- גם מלאכים מועדים... לגבי זה שאת על סף משבר- זה משהו שאמרת פה לא פעם אחת. אותו כנ"ל לגבי ההתמכרות שלך לאינטרנט (ולאוכל...). את תומכת מאד במשתתפים בפורום ונדמה לי שגם נתמכת מתגובות האהבה וההערכה שאת זוכה להן (ובצדק), אבל בתוך זה טמון זרע של הרס, את רומזת לנו. את קוראת לזה "התמכרויות שמזיקות לי" ומספרת שבגלל האינטרנט את הולכת לשון מאוחר בלילה ושוכחת שיש חיים גם בחוץ. אז- מה עושים עם הסתירה הזו, שמה שמזין (אוכל, אנטרנט) הופך להיות משהו הרסני כשהוא בכמויות גדולות מדי ובלתי נתנות לשליטה? אני חוששת מחלקנו כפורום ב"משבר" הזה שאת מרגישה שאת עומדת על פיו כמו על פי תהום... זה כאילו את אומרת- אתם עוזרים לי ובד בבד ההשתתפות שלי פה מקרבת אותי לאסון...
כמה שטעים לי יותר, ככה אוכל יותר וככה אנזק יותר... אז- מה עושים? ובתוך כל זה רוצה לתת לך
גדול ולא הרסני, אני מקווה...

בוזיקית

New member
מה עושים באמת??

אני כל כך אוהבת את האנשים פה ואוהבת לעזור וכן, בפעם הראשונה בחיים עוזרים גם לי ומקשיבים גם לי וזה נפלא! אף פעם בחיים אף אחד לא הקשיב לי ולא התעניין במה שיש לי לומר, וכן אני נוטה להרס עצמי חזק מאוד וחבל לי על זה. אני משתדלת לקחת את עצמי בידיים, אבל קצת חלשה עכשיו ומרגישה כל כך לא שווה. קשה לי לראות את עצמי באור שאתם רואים וחבל. אבל אני לא מוותרת ואני אלך לאו איי ומקווה ששם יעזרו לי לשלוט בחיי...

אני מניחה

שהפתרון הוא ללמוד לווסת מינונים למינון שנכון לך. היית כבר בפגישה של אואיי? בהצלחה עם זה!

בוזיקית

New member
כן הייתי, וגם כתבתי פה על כך

בהרחבה... לווסת מינונים זה בעצם להציב גבולות, ובכך אני מתקשה גילה יקרה, מתקשה עד כדי הרס עצמי גבוה. אני מרגישה חלשה אל מול המציאות. כבר היו לי תקופות יותר טובות ואני מקווה שיהיה לי מספיק כוח לאסוף את עצמי ולשרוד, כי אני כבר לא מדברת על ליהנות, רק לחיות בשקט, רק לחיות... תודה גילה יקרה, אני מודה לך ולכולם על ההתייחסות אין לכם מושג כמה שזה מרומם את הלב...

למעלה