הייתי היום אצל הרופאה שלי

avital24

New member
הייתי היום אצל הרופאה שלי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ואני מודאגת מאוד , סיפרתי לה שאני לא יושנת הרבה זמן אז בין השאר היא אמרה לי שזו יכולה להיות תחילתה של פסיכוזה או התקף פסיכותי וממש התעצבנתי כי א. אני עד היום משוכנעת שאני לא חולה ב. מאז שהשתחררתי מהאישפוז האחרון אני לא יושנת בלילה אז מה חצי שנה אני בתחילתו של התתקף ג. אם לא הייתי בן אדם חזק ממזמן הייתי מתאבדת אחרי מה שהרגשתי באישפוז האחרון אז מה הם עוד פעם רוצים להרוס לי את החיים ואני יודעת שהם "רק עושים את העבודה שלהם" אבל העבודה שלהם מטריפה אותי , מפחידה ומתסכלת אותי ברמה איך אפשר לחיות בצל כזה בא לי לברוח לחדרה ולחיות שם בשקט מי צריך את כל הכאב ראש הזה , כדורים , אישפוזים , זה מטורף פשוט מטורף מי שהמציא את הפסיכיאטריה , לא נראה לי שכוונותיו היו טהורות , די באמת הפעם לא נראה לי שאני אעמוד בעוד בלאגן מהסוג הזה בפעם האחרונה שעברתי את זה ממש מתתי מבפנים וראו את זה גם בתמונות את החוסר חיים , את הרצון שלי להסתיר את זה לשחק אותה הכול בסדר ואני נחמדה לרופאה משתפת איתה פעולה כשבא לי לצרוח שום פסיכוזה ושום התקף זה שום דבר ובטח לא סימן לתחילתה של מחלה אבל "מה אני יודעת" אני רק החולה , נכון ? אז זהו שלא אני מבינה בפירוש שאני יכולה להבין בעצמי אם אני חולה או לא אבל אני נמצאת במצב לא נעים מול הרופאה מה אני אגיד לה גברת את במקצוע הלא נכון "אני לא חולה!!!!" עזבו אותי בשקט מהטירוף שלכם , תנו לי לחיות , ואני משחקת אותה נחמדה כן את הרופאה את מבינה אבל זה לא ככה אני מרגישה שאני כמו שא מובל לטווח אז מה יקרה בעוד חודשיים שלוש מה היא תגיד לי אז טעינו ? צדקנו? הכול באוויר , התחשק לי לצרוח לה אין פה שום סימן למחלה אבל לא אני אמורה להיות החולה שלא מבינה כלום והיא הרופאה שמיניסיונה אלו סימנים למחלה והיא דיברה גם עם אבא שלי אז היא בטח סיפרה לו את התרשמותה בתור רופאה ואבא שלי רק מהפחד שלו יקצין את המצב ואיכשהוא יגרום לי להילחץ יותר ולדאוג יותר ואולי להביא את עצמי למצב של אישפוז אבל לא הפעם אני לא אוותר הפעם אני אתייעץ עם עו"ד מומחה ואבוא מוכנה ולהורים שלי אני לא אוותר אם הם רק יגרמו לי להרגיש מאויימת אני פשוט יעבור לחדרה ואתרחק מהם לעולמים.

גריני

New member
יקרה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

אני אגיב לך מאוחר יותר (צריכה לצאת כרגע) - ובינתיים משלוח דחוף של אנרגיות של אהבה ועידוד בדרכו אליך!

גריני

New member
אביטלוש ../images/Emo23.gif

ראשית, לבעיית השינה: ניסיתי להביא לכאן קישור מפורום רייקי, שם נתקלתי לפני זמן לא רב בהודעה של מישהי שביקשה עזרה בעניין ונתנו לה כמה עצות. החיפוש המתקדם לא עובד כרגע, אז נסי מאוחר יותר להקיש בתוכן ובכותרת בדף של חיפוש מתקדם את המילה: שינה ואם לא תקבלי תוצאות - נסי : לישון. אני מקווה שתמצאי שם משהו שיעזור לך לישון. לגבי הרופאה, מה אגיד לך? זה נשמע לי ממש מקומם, אבל כמו תמיד - גם כאן אני חושבת שיש לך שיעור בעניין, זה לא נפל עליך סתם. אולי השיעור הוא לקחת בחזרה את המושכות לידיך - לנהל את חייך - בעצמך ולא לתת לאחרים לקחת ממך את הזכות הזאת! את איבדת בעבר את העצמאות שלך ומשלמת עד היום מחיר יקר מאוד. היום את כבר יותר בוגרת, יותר מנוסה,והרבה הרבה יותר מודעת! אז אולי הנשמה שלך מזמנת לך התנסויות כאלה שיאפשרו לך לתרגל את העוצמה הפנימית שלך, את הנחישות שלך לנהל את חייך! אני כמובן לא אדם מקצועי ולא אסתכן בקביעה רפואית כלשהי, אולי את יכולה למצוא איזה פסיכולוג/ית שמטפלים בדרך רוחנית - לקבלת חוות דעת נוספת? יש היום פסיכולוגים שמשלבים את המקצוע שלהם בגישה רוחנית - ברוח "שיחות", מה דעתך למצוא מישהו/י כזה? שולחת אליך
עוד חבילת
אהבה
עטופה ב
וגם

גריני

New member
../images/Emo178.gif יגעת ומצאת

מצאתי את הקישור ההוא בפורום רייקי:

למעלה