הייתי היום באזכרה של אבא של חברה
והגישו שם עוגיות מרובעות דקות - בעובי 2 מ"מ לכל היותר. היה בהן המון קימל. העוגיות היו מתקתקות, ואני חושבת שסוכר לא משתדך טוב לקימל, אבל נראה לי שאם הן יהיו מלוחות הן יהיו טעימות מאוד. הייתי רוצה להכין אותן מלוחות, אבל אני לא יודעת איך מכינים את הבצק. מישהו יודע?
והגישו שם עוגיות מרובעות דקות - בעובי 2 מ"מ לכל היותר. היה בהן המון קימל. העוגיות היו מתקתקות, ואני חושבת שסוכר לא משתדך טוב לקימל, אבל נראה לי שאם הן יהיו מלוחות הן יהיו טעימות מאוד. הייתי רוצה להכין אותן מלוחות, אבל אני לא יודעת איך מכינים את הבצק. מישהו יודע?