הייתי היום בבי"ח...

הייתי היום בבי"ח...

נסעתי היום לאסף הרופא (אמרתי לכם שבכללית מתעקשים) רופא המשפחה שלי המליץ לי לבדוק קודם את אופציה באסף הרופא ורק אם לא ימצא חן בעיניי לפנות לוולפסון דרך המשלים. אז ככה... פגשתי היום את הרופאים בכירורגית (יש לי קשרים) והם ניראים מאוד נחמדים קבעו לי תור ליום ב´ הקרוב בבוקר לד"ר הלפרין (מישהו מכיר אותו?) לבדוק התאמה לאופציה הניתוחית ולהמשך עינינים אני כבר מתה שהדברים יזוזו... בכל מקרה, החלטתי לתת להם צ´אנס בכללית ואם לא ילך..(או שיחליטו לקבוע לי תור לעוד 2000 שנה) אני אפנה לביטוח. לא החלטתי עדיין אם אני מוכנה להוציא 6700 ש"ח (ליתר דיוק אם אמא שלי תשלם) או ש2000 יהוו הוצאה מוכרת
לפחות אני מתנחמת בעובדה שאמא שלי מעדיפה לשלם ולדעת שאני עוברת את הניתוח במקום בטוח... (אין לכם מושג כמה הדברים יותר פשוטים כשאמא שלי הולכת איתי ולא נגדי) תודה לכם (אין כמוכם...אתם נותנים לי כוח) צפרדעית

batl

New member
כדאי שתדעי

אחיינית שלי עברה ניתוח בוולפסון לפני 3 שנים מאחר והיא לא הקפידה, היא הקיאה ל הזמן והסתבר שצריך לנתח אותה שוב ולהחזיר את הטבעת למקומה- הטבעת זזה. היא ניגשה לאסף הרופא כיוון שזה קרוב לבית, אך מכיוון שנותחה לראשונה בוולפסון- לא רצו לטפל בה באסף הרופא!!!!!!! אז תחליטי איפה את רוצה להתנתח, ושיהיה לך בהצלחה!

שלגיה**

New member
הי צפרדעית

אני לא מבינה למה רופא המשפחה שלך מתעקש שתלכי ותנותחי באסף הרופא. אין שום סיבה שאמך תשלם כל כך הרבה כסף ,את יכולה להיות שווה להרבה מאד מנותחים ששילמו אך ורק על העיתון שהם קנו ביום אישפוז הבודד שהם קנו בבי"ח. את הסיפור בוולפסון את מכירה לא? לקבוע תור לשם ,לבקש מהקופה שלך שאת מעוניינת לעשות בוולפסון בחולון שזה ממש לא בסוף העולם ואגב לבי מה שנאמר כאן המרחק מהבית שלך לבי"ח במידה וקורה משהו,אז קודם כל המרחק לא צריך להדאג אותך כי וולפסון ואסף הרופא נמצאים האותו מרחק מביתך...שנית לא צריך לקרות לך שום דבר חריג לאחר הניתוח,עם מחשבות שליליות "אם יקרה משהו" לא נגיע לשום תוצאה טובה. שלישית,מה עושים תמורת 6700 ש"ח שלא עושים בוולפסון תמורת 0 ש"ח,לא נראה לך מגוחך לשלם כל כך הרבה כסף בגלל שהקופה שלך החליטה שתלכי למקום שיקבע לך תור לעוד שנה? אני מציעה שתתעקשי על וולפסון וכך תפתרי את כל הבעיה. לגבי זה שאת מתה שהדברים יזוזו... גם אני הייתי במצבך,מרגע ההחלט נורא רציתי כבר להיות אחרי הניתוח,להתחיל כבר להרזות וכמובן דמיינתי את עצמי פחות שמנה...אבל.... צריך להיות סבלניים ולקחת את הכל בפרופורציות,לא הכל הולך כל כך מהר כמו שרוצים,קופת החולים היא לא הדבר הכי קל בעולם להתמודד איתו ולפעמים כל אמירה לא נימוסית הכי קטנה של המזכירה הרפואית (שנותנת תחושה כאילו המימיון יוצא מכיסה הפרטי וממימון גני הילדים שלה) נראית נוראית לעומת הרצון להתנתח במהירות. שמחה מאד שיש לך תמיכה מהבית-זה פתרון מאד חשוב לתהליך ההרזייה לאחר הניתוח-אין כמו תמיכה ! בהצלחה בהמשך,נחכה לעוד דיווחים ממך. שלגיה

gal33

New member
צפרדעית, זו מלחמת התשה. מי שנשבר

ראשון, מפסיד. כל קופות החולים מונעות על ידי כסף בלבד. על פי רוב, האנשים נשברים ראשונים ולא הממסד, ועל זה הם בונים. יש לך מספיק זמן (חודש וחצי לפחות), למה את מוותרת להם מראש? הם מן הסתם מקבלים ממך מספיק כסף כל חודש כל השנים, בשביל שאת תבחרי איפה להינתח. יש רופא מנהלי, מעליו רופא מחוזי, מעליו נציב פניות הציבור בקופה, מעליו נציב פניות הציבור במשרד הבריאות, מעליו שר הבריאות. להמשיך? בהצלחה.

רוייקו

New member
באסף הרופא יודעים את העבודה

באסף הרופא החלו לבצע ניתוחי גסטרופלסטיקה מזמן. אמנם הם היו בין האחרונים שעברו לניתוח החדש יותר - הניתוח הלפרוסקופי לקשירת הקיבה, אבל אני חושב שיש שם כמה מנתחים טובים שיודעים את העבודה. אני חושב שמעבר למנתח טוב צריך גם מיסגרת כוללת ולצערי, אסותא לא מספק את המיסגרת הזו. אני מתכוון למיסגרת שכוללת דיאטנית, מכון רנטגן שניתן לנפח בו את הטבעת ע"י רופא מומחה בתחום, רופא אנדוקרינולוג, פסיכיאטר ועוד .. באסף הרופא יש כמעט את כל אלה. מה שנישאר זה לדעת מי מנתח ומתי. אני מכיר את דר´ הלפרין. שמעתי עליו. שמעתי גם על פרופ´ הלוי ועל עוד כמה.. הם בסדר.

למעלה