הייתי היום בכנס , ממש בושה פתאום אין תקציב,

ofza1

New member
הייתי היום בכנס , ממש בושה פתאום אין תקציב,

באתי מרחוק מאוד עם רעייתי, ואיזה אוכל דל מאוד, ממש כמו בית תמחוי(אורז ומרק ) . מה קרה לא יכולים להיות אנושיים אני מטצער שתרמתי 240 ש"ח ( לים המלח אנני יוצא), מעניין איפה כל הכסף,זה מריח לא טוב, ומה שונה השנה שהאוכל כלכך מזעזע משנה שעברה, אשמח לקבל את תשובתך,,, יונה,,, וחבריי כאן ,שהיו בכנס אנא הגיבו,,, תודה והמון בריאות

אוכל במפגש

במפגשים הקודמים האירוח נתרם ע"י החברות שפרסמו.מטרת המפגש אינה האוכל אלא העברת מידע רלוונטי לחברים...

קובי d1

New member
שלום לך

תחלק את הבעיה שלך לשני חלקים חלק ראשון בעית האוכל הדל חלק שני איפה הכסף מה זה אתה מצטער שתרמת 240 שקל בגלל האוכל אתה מצטער, אני לא מבין את הראש שלך אתה חבר אגודה וכדי שהאגודה תתקיים ותעזור לחולים ,תעשה את הקייטנות לילדים ,תקיים שרותי משרד ,צריך כסף ,כל חברי מזכירות האגודה עושים את עבודתם בהתנדבות עבודת קודש ,אז תעריך את מה שהם עושים , אתה רוצה לדעת איפה הכסף תגש לאגודה יש שם ספרי חשבונות כל אחד יכול לראות את הכנסות את ההוצאות, ואם המצב לא תקין בעיניך תבקש להבחר לאגודה ,בתור גזבר או יושב ראש ו ותתריע על בעיות באם ישנן. עכשיו בעיניין האוכל ניסו השנה דבר חדש ,לעניות דעתי זה לא הצליח אולי יש לך רעיונות חדשים ,במקום להתלונן אולי תוכל לעזור מכישורך ומניסיונך לפי דעתי היה ראוי לחזור למה שהיה בשנים קודמות ,וזה לתשומת לב המארגנים קובי קובי

שלום רב../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע את הביקורת, לא אכלתי ולכן אני מניח שהצדק איתך. גם אני באתי מרחוק וכל מה שהכנסתי לפי היה כוס סודה, ביתר הזמן דאגתי שתהנה מערב נעים, הרצאות מענינות. אני מקווה שלפחות מזה נהנתה. ננסה לדאוג שבשנה הבאה האוכל יהיה אחר ושונה. מטרת הערב היא לא האוכל, במשך שנים רבות בערבים האלה הגשנו :שתיה קלה, קפה ועוגה, בשנים האחרונות אנו מנסים לגוון, פעם מצליח יותר פעם לא. מכאן לצאת בהצהרות בומבסטיות המרחק עדיין גדול, לפעמים כדאי לפני שיורים לקחת נשימה עמוקה ולחשוב אם יש מטרה. לא תמיד כדאי להגיב בעידנא דה ריתחא. בטוחני שאם הייתה מחכה יממה תגובתך היתה שונה. איפה כל הכסף אתה יכול לברר בקלות, לשמחתי אנו אגודה מסודרת, יש רואה חשבון, יש דוחות כספיים, יש ביקורת של רשם העמותות, יש פרוטוקולים מסודרים מישיבות ועד, אתה מוזמן לעיין בכל המסמכים ככל העולה על רוחך. את 240 השקלים אתה לא משלם לי, אתה משקיע אותם בעצמך כחולה, כל טיפול מכל מין וסוג שאתה מקבל ולא משנה אם זו משחה, פוטותרפיה או תרופה ביולוגית, אתה מקבל כי אנשים כמו חברי הועד הקודמים והנוכחי נאבקו עבורך בסל בריאות, במשרד הבריאות , בקופות החולים וכל זה הם עשו על זמנם ועל חשבונם בזמן שאתה ישבתה על סיר הבשר , לא נקפת אצבע , אבל אתה נהנה מהם כל יום. אם לדעתך אתה יכול לעשות טוב יותר, בוא התנדב תן כתף ולעבודה, איש מאיתנו לא אוחז בקרנות המזבח וכל מתנדב יבורך.

קוביd1

New member
ofza1

יונה זרק לך כפפה בקשר להתנדבות באגודה ,ובדיקת כל הספרים ,כדי שתוכל להירגע ולראות שהכל בסדר זה שאתה לא יורד לים המלח לא אומר שהאגודה לא עזרה לך במשך השנים האגודה זה לא רק הירידה לים המלח ,כמו שאתה חושב ,אני מאחל לך הרבה בריאות ,אבל מי יודע אולי תזדקק לשירותי האגודה גם בנושא של ים המלח מי יודע מה יילד יום. תרים את הכפפה שיונה זרק לך ,אל תתחמק . מחכה לתשובה קובי

קוביd1

New member
ofza1

אני עדיין מחכה לתגובה שלך זרקת פצצה ונעלמת ...... כל יום שלישי תקבל תיזכורת ממני עד שתענה קובי

zepelin

New member
גם אני היית בכנס האגודה. תודה רבה גדולה למארג

למארגנים שטרחו ועמלו. גם אני שילמתי 240 ש"ח ועשיתי זאת בשמחה תוך ידיעה כי זהו מעשה חשוב לכולנו. איני נמנה על צוות מנהלי האגודה, אם כי תורם מעט מזמני מדי פעם. לתשומת לב כל ה"קוטרים", מלינים ובכינים למיניהם 1. בעניין האוכל, אף אני שתיתי רק סודה. מי שטרח והקשיב להרצאת הרופא יודע כי עודף משקל הוא לרועץ לחולי פסוריאזיס. בשנים עברו הגישו סיגרים מרוקאיים פסטלים ועוד מרעין בישין וטוב שהפעם נמנעו מכך. לא באנו לאכול, באנו להפגש לחזק להתחזק ולהשכיל מהרצאת הרופא. 2. אם תטרחו ותבדקו, תמצאו כי שכרם של מנהלי אגודות עמותות וכיוצא באלה במקרים רבים נע בין 20-50 אלף שח בחודש. לעומת זאת שכרם של העוסקים במלאכה באגודתנו הינו.....0 אחד גדול. אנשים טורחים ונוסעים מאות ק"מ מצפון ומדרום בהתנדבות מלאה ללא כל תמורה, מזלנו שהתברכנו בכאלה אנשים טובים. 3. בכיינים וקוטרים יש בשפע, נותני כתף חסרים אנו. כולם מוזמנים לתרום מזמנם ומרצם לטובת כלל החולים. לבסוף ליונה טאוב, מאוד התרגשתי לשמוע את סיפור הילדה שהשתתפה בקיטנת האגודה לילדים בים המלח. יישר כח גדול על כל העשייה והתרומה לחולים.

קובי d1

New member
ערן 245

עוד כוכב צץ ומתעניין לאן הכסף הולך זה לא תרומה לצדקה, מספיק עם המילה המטופשת תרמתי 240 שקל, אולי תגיד מי אתה אולי אתה כל פעם בניק אחר ,מבלבל את המוח. אתה רוצה לדעת לאן הכסף הולך תזיז את התחת שלך ,תיגש לאגודה ותקבל את כל הפעילות שהאגודה עושה ,ולאן הולך הכסף ואם לא מוצא חן בעיניך תיהיה אתה יושב ראש האגודה ,או חבר מזכירות חוצפן !!!!! אנשים מתנדבים נותנים מזמנם ומכספם שתיהיה אגודה חזקה שתעזור לכולם ,יש הוצאות ,מה לעשות מספיק לבלבל את המח בכל מיני הודעות שלא במקומן. קובי

ds213

New member
../images/Emo230.gifהיי קובי אל תתעצבן חבל על הבריאות ...

מי שלא מבין לא יבין...נקודה. אולי חבל לטרוח להסביר.

eran245

New member
תקשיב לי טוב אדוני.....

אני לא בשום ניק ואני לא תורם כסף,ואני לא חבר בשום אגודה. להבדיל ממך אני בחור צעיר שכל העתיד עוד לפניו.....אין לי שום צורך באגודה חלטוריסטית . ושוב להבדיל מהדור שלכם אני לא ישב בחיבוק ידיים ויבכה על זה שקיבלתי מחלה ,וכמה אני מסכן.

הלב 2

New member
תקשיב אתה בחור........./images/Emo67.gif

הלוואי ולא תזדקק לכלום ותהיה בריא אם הינך חולה. אבל קצת דרך ארץ אל תשפוך את המים עם התינוק. והלוואי שלא תבכה על המלה, ותאמין לי מתוך ניסיון מר שבת שלום לך.

zepelin

New member
אם אתה לא חבר באגודה..................

אם אתה לא תורס כסף אז באיזו זכות אתה שואל לאן כסף שלא תרמת הולך. אם אתה לא חבר באגודה באיזו זכות אתה שואל מה היא עושה ?? או בעצם מה בכלל אתה עושה פה בפורום רעש וגלים ???? אתה בחור צעיר שכל העתיד לפניו, טוב מאוד. כך יש לך עוד שנים רבות ללמוד קצת נמוס ודרך ארץ. איך אתה יודע שאנחנו בוכים או יושבים בחיבוק ידיים ? ואיך אתה יודע שהאגודה חלטוריסטית ? הרי אתה גר בחו"ל אתה באמת בן 24 ??? או שאתה ילד משועמם שמחפש איזה אתר לקשקש בו ??

eran245

New member
מה נדלקתם??

דבר ראשון חזרתי מחול ביוני האחרון . דבר שני זכותי להתעניין בדבר שיכול לעזור לי בעתיד אבל אחרי שראיתי את התנהגות שלכם גם שקל לא הייתי תורם לכם,תתבישו לכם . כמו שאני מבין האגודה שלכם זה עדר בלי רועה , אני מעדיף למות מאשר להיות באותו חדר איתכם.

קובי d1

New member
קשקשן

אתה לא חבר באף אגודה ,אז מה איכפת לך מה קורה ,מאיפה אתה יודע שהאגודה חלטוריסטית לא רוצה להסביר לך כי אתה קשה תפיסה ,חוץ מזה מי שבוכה ויושב בחיבוק ידיים זה דווקא הדור שלך אתה לא ראוי להתיחסות ,ואני לא אענה לך יותר כנראה משעמם לך בחיים ,והכתיבה אולי עוזרת לך לצאת מהתיסכול בחיים שלך שבת שלום

אולי תפרט מה היה בכנס כמו

כמה משתתפים נכחו? על מה דיברו? האם גילו המצאות חדשות או העבירו חוויות על המפגש האחרון בלוט? בפעם הבאה תבדוק היטב אם כתוב בהזמנה שתוגש ארוחת ערב או כיבוד קל והאם אפשר להזמין תפריט מיוחד כי כידוע לך תזונה לקויה היא אחד הגורמים להחמרה בפסוריאזיס חוץ מלהשתזף על הגגות כי סגרו את הסולריום השנה.דע שמה כתוב זה מה יש כמו שמוכרים לך פוליסת ביטוח- הכל כתוב באותיות הקטנות.

למעלה