הייתי היום בנייל סטודיו
הייתי בסניף רעננה, והתחדשתי לי ב2 לקים של OPI Shootout at the OK Coral OPI Catch me in your net וביום רביעי אני הולכת שוב לצפות בקורס בניית ציפורניים
אני חייבת להגיד שכולם היו שם ממש נחמדים אלי, ועשו לי את ההנחה למקצועיות בלי שביקשתי אפילו! 25 ש"ח ללק! (אני חושבת שמישהי אמרה פעם שלא הייתה לה חווית קנייה טובה שם) שווה ביותר! ביום רביעי אני מתכננת לקנות עוד האמת שהמבחר שם לא כזה גדול ואת רוב הלקים אני לא מכירה, חיפשתי גליטרים מיוחדים ולא היה חוץ ממה שקניתי שאני חייבת להגיד עליו וואו איזה צבע מטריף!!!! מקולור קלאב לא התלהבתי לא יודעת ורציתי לקנות את לה צ'אט הכתום הניאוני המהולל אבל היה רק בקבוק אחד על הסטנד וכשאחזתי בו ראיתי שנזל הרבה לק מסביב לפקק בקיצור באסה. בקיצור יש לי שאלה! אני לא זוכרת מי את סלחי לי אבל אני כן זוכרת שאת היית בנייל סטודיו בתל אביב והכרת להם את הפורום שלנו, וקנית משם לקים של קולור קלאב ועל הדרך קנית גם את הקיוטיקל אויל של OPI, אז ראיתי אותו גם ושמתי על יד אחת והריח שלו מדהים אבל אני סקרנית לדעת אם הוא עושה את העבודה??? אני ממש נואשת למהו שיטפל בקיוטיקל המעצבן הזה!
הייתי בסניף רעננה, והתחדשתי לי ב2 לקים של OPI Shootout at the OK Coral OPI Catch me in your net וביום רביעי אני הולכת שוב לצפות בקורס בניית ציפורניים