הייתי היום בנייל סטודיו

נופ ר

New member
הייתי היום בנייל סטודיו

הייתי בסניף רעננה, והתחדשתי לי ב2 לקים של OPI Shootout at the OK Coral OPI Catch me in your net וביום רביעי אני הולכת שוב לצפות בקורס בניית ציפורניים
אני חייבת להגיד שכולם היו שם ממש נחמדים אלי, ועשו לי את ההנחה למקצועיות בלי שביקשתי אפילו! 25 ש"ח ללק! (אני חושבת שמישהי אמרה פעם שלא הייתה לה חווית קנייה טובה שם) שווה ביותר! ביום רביעי אני מתכננת לקנות עוד האמת שהמבחר שם לא כזה גדול ואת רוב הלקים אני לא מכירה, חיפשתי גליטרים מיוחדים ולא היה חוץ ממה שקניתי שאני חייבת להגיד עליו וואו איזה צבע מטריף!!!! מקולור קלאב לא התלהבתי לא יודעת ורציתי לקנות את לה צ'אט הכתום הניאוני המהולל אבל היה רק בקבוק אחד על הסטנד וכשאחזתי בו ראיתי שנזל הרבה לק מסביב לפקק בקיצור באסה. בקיצור יש לי שאלה! אני לא זוכרת מי את סלחי לי אבל אני כן זוכרת שאת היית בנייל סטודיו בתל אביב והכרת להם את הפורום שלנו, וקנית משם לקים של קולור קלאב ועל הדרך קנית גם את הקיוטיקל אויל של OPI, אז ראיתי אותו גם ושמתי על יד אחת והריח שלו מדהים אבל אני סקרנית לדעת אם הוא עושה את העבודה??? אני ממש נואשת למהו שיטפל בקיוטיקל המעצבן הזה!

מ ס ט י ק

New member
אני הייתי בסניף בת"א וקניתי את הקיוטיקל אויל

אני לא בטוחה אם הוא כזה טוב, עשה לי רושם שדווקא מה שהיא שמה לי בסטודיו עצמו היה יותר טוב (היא שמה לי את זה במגיע כמו לק, ולא הטו-גו). מה שכן, לפני כמה ימים היה לי יובש מגעיל ליד ציפורן אחת (בעקבות ניקוי מסיבי עם מסיר שומנים) והוא הצליח להעביר את היובש כאילו לא היה.. אז כנראה שהמוצר כן טוב. מה שכן, את צודקת לגבי הריח! הוא פשוט נהדר! ועוד משהו.. איזה יופי לקנות במחיר של מקצועניות, אותי ישר שאלו ושילמתי מחיר מלא, לא של מקצועניות... אולי הייתי צריכה לנסוע לסניף ברעננה ולא לזה בת"א. בכל מקרה - תתחדשי, הקורל ניראה צבע מדהים!

נופ ר

New member
כן זה פשוט באסה

בכלל לא מוצא חן בעיני האפליה הזו. במיוחד לא לגבי הלקים שלא רק מקצועניות רוכשות אותם אם נייל סטודיו היו מוכרים את הלקים האלה לקהל הרחב אני בטוחה שהם היו מרוויחים הרבה יותר כסף אני אבדוק אם יש קיוטיקל אויל בבקבוקון לק, את מתכוונת לשל OPI נכון? לא בטוח שהיית צריכה לנסוע לשם דווקא לדעתי הן עושות את ההנחה למי שמתחשק להן כשבאתי לשלם עובדת שדיברתי איתה קודם והיא הייתה ממש נחמדה נגשה למוכר בקופה ואמרה לו "תעשה לה את ההנחה"

danra

New member
הי........../images/Emo68.gif

אני הייתי שם וכתבתי על זה. לדעתי זה מוצר חביב שבעיקר גורם לעור מסביב לציפורניים להיראות מטופח יותר. אם הוא באמת עושה משהו לא יודעת... אין ספק שהיד נראית יותר טוב ובמראה יותר בריא איתו. זה גאדג'ט חביב ונחמד שיש לי אותו בתיק האיפור. וכן, הריח מדהים!!!

נופ ר

New member
כשאין ספק אז אין ספק!

נראה לי שאני אקנה אותו איזה ריח מהמם יש לזה בחיי זה פינוק נטו
כמה הוא עלה לך? לי אמרו שזה עולה 32 שקל או משהו כזה

מ ס ט י ק

New member
אני שילמתי עליו באיזור ה- 60 שקל

כנראה שזה באמת ההבדל של מקצוענית ולא מקצוענית. באמת הפליה מעצבנת קצת

נופ ר

New member
וואו!!! יום רביעי אני אהיה שם

אם מישהי רוצה לקנות משהו אני מתנדבת לקנות לה עם ההנחה הזאת!!!!

שלום בנות יקרות,

אנו שמחים כי נחשפתן למוצרי החברה המיועדים גם לקהל הרחב. מחמיא לנו ביותר כי גם אתן חושבות כמונו כי מוצרי OPI אכן ברמת איכות וטיב מהגבוהים ביותר בשוק. לעניין המחיר: רשת נייל סטודיו משרתת בעיקר את הקהל המקצועי בישראל וכפי שמקובל בעולם כולו קהל זה נהנה ממחירים מועדפים לאנשי מקצוע. אנו בטוחים כי תבינו שאתן נהנתן ממחירים אלה שלא בצדק, ועל כן לא נוכל להמשיך ולהעניק לכן מחיר אנשי מקצוע כשאתן בעצם לא. אנחנו מתנצלים על תחושת הקיפוח, אך היו בטוחות כי הדבר נעשה בתום לב וללא כל כוונת אפליה. יחד עם זאת נשמח להמשיך ולראות אתכם במרכזים שלנו. הנהלת נייל סטודיו

תולי01

New member
היה לי חבל מאוד לקרוא את זה

אנחנו כאן בפורום אמנם איננו מקצועניות, אבל אנחנו בהחלט נבדלות מ"הקהל הרחב" בכמות ובתדירות רכישות הלקים שלנו ובידע הנרחב והעדכני שיש לנו בנושא ועל כן, ראוי היה לדעתי לייחס לנו נישה בפני עצמה ולא לשייך אותנו לקהל הרחב, רק מאחר ואנו לא טכנאיות ציפורניים... אנחנו לא "מקצועניות" מאחר ואיננו עוסקות בבניית ציפורניים (וזה לא המקצוע שלנו), אלא בטיפוח הציפורניים הטבעיות וכן, בתחום הזה אנחנו בהחלט מקצועיות ודואגות תמיד להשמש במוצרים איכותיים ולהיות כל הזמן עם היד על הדופק בנוגע לכל החברות המובילות בתחום, הקולקציות והטרנדים. אני יכולה לומר מידיעה כי הרבה חברות גדולות ומוכרים בחו"ל כבר מודעים לקהל היעד הזה ולפוטנציאל הטמון בלקוחות כמותנו ומעניקים את ההטבות למקצועניות גם לבנות העוסקות בציפורניים טבעיות (ולא, לא לקהל הרחב). הצטערתי לשמוע שאתן לא מעוניינים בשיתוף פעולה עמנו, כמו שחלקנו סבר שנוצר, ומאחר ואיני יודעת מה עומד בבסיס שיקוליכם, אין לי אלא לקבל את זה בהבנה

PeachGirl

New member
../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהפה

כי כפי שאני מכירה - לדוגמא- בחנויות הובי למינהן מי שמנוי (לא חייב להיות מקצוען) אלא רק מנוי/חבר מקבל הנחה. ואני מסתכלת על עצמי שרציתי לקנות לק של OPI בחרתי ללכת ולהזמין מחו"ל כי בשישים ש"ח אני אקבל יותר. אני חושבת שיש פה בפורום כוח קניה חזק (ולא מדובר בהרבה בנות). כפי שאמרה טולי- שיקולי החברה.

מסכימה עם כל מילה!

וחבל שנייל סטודיו לא השכילו למנף את החשיפה בפורום הזה כדי להגדיל את קהל הלקוחות שלהם... אני בטוחה שגם במחיר המוזל, זה השמור ל"מקצועניות" בלבד, הם מרוויחים לא מעט מכל מכירה. כשמסתכלים על תדירות שרשורי ההתחדשויות כאן בפורום ובמיוחד בכמויות הלקים שאנו קונות כל פעם (הרי מי באמת מסתפקת בלק אחד בכל קניה?
) מבינים את הפוטנציאל העסקי הלא ממומש. מזל שיש ebay...

danra

New member
תולי אני מסכימה עם כל מה שכתבת ../images/Emo13.gif

וזה גם המסר שאני ניסיתי להעביר. מה שהבנתי זה שאומנם זו רשת אבל כל סניף זה זכיינות, כלומר כל סניף בזכות עצמו ולכן אין אחידות בין סניף לסניף...

Marble Arch

New member
אם מותר לי להגיב

חבל שאתם לא מבינים שכשנותנים לאנשים הנחות הם קונים יותר.. זה לא שאתם מוכרים במחירי הפסד, ככה שאם הייתם נותנים מחיר נמוך לחברות פורום- היה לכם יותר כסף בקופה בסוף היום..

PeachGirl

New member
ברוכה השבה!

צודקת לחלוטין... מילים ששמעתי פעם מבעל עסק: תפנה לקהל רחב יותר (בותשמור על אותו מחיר) יבואו אלייך יותר קונים.

נופ ר

New member
נכון לגמריי

מילא אם הייתי משלמת 10-5 ש"ח יותר על בקבוק לק, ממש מילא... אבל אני בתור לא מקצועית מוצהרת צריכה לשלם 59 ש"ח בעוד המקצועית משלמת 29 ש"ח על בקבוק לק של OPI!!! שזה מחיר כפול!!! זהו. אין לי מילים פשוט. זה לא הוגן בכלל. ולמעשה זה הפסד שלכם, אנחנו מזמינות מחו"ל במחיר של בערך 25 ש"ל לבקבוק. כאשר שמענו שיש OPI אצלכם נרשמה התלהבות גדולה, ועכשיו אתם מאכזבים אותנו.

למעלה