הייתי היום בסלסה

liav83

New member
הייתי היום בסלסה

וממש התבאסתי אני יודע שזה ההתחלה אבל אני ממש רוצה להצליח לרקוד היום באתי ממש מוקדם כדי להכיר את המקום ולדבר עם המדריכים. זה לא ממש עזר. אני לקוי ראייה ושמיעה. מבחינת השמיעה אני שומע דיבור מצוין ומתקשר מעולה ושומע מוזיקה. לעומת זאת בראייה קשה לי לפעמים להתמקד בדברים. סיפרתי את זה למדריכה של המתחילים והיא די אכזבה אותי. כי איך שהתחיל השיעור כולם התחלקו לזוגות. אני ממש לא שמתי לב שביקשו להתחלק לזוגות כך שנשארתי לבד. ציפיתי שהמדריכה תקח אותי ותראה לקבוצה דרכי את הצעדים אבל במקום זאת היא לקחה בת או בן מהקבוצה! בקיצור ישבתי רוב הזמן בצד. אני ניסיתי לראות מה אחרים עושים אבל כמובן שזה קשה להסתכל על אחרים ולא להרגיש את הצעדים. בעבר הייתי בשני שיעורים של סלסה ועם קצת תשומת לב התחלתי להסתדר. בעיקר כשהרגשתי את התזוזות... לאלו מכם שיגידו שהייתי צריך לגשת למדריכה אומר שגם את זה עשיתי. אני לא רוצה להתייאש וחושב שאני יכול לרקוד טוב. אני נראה טוב (מתאמן וצורה חיצונית נאה) אז אין מהבחינה הזאת בעיה מה אתם מציעים לי לעשות? לוותר? להמשיך באותו מקום בלי לוותר (אגב מדובר במקום הלימודים שלי)? או לעבור למקום אחר? כל עצה ידידותית תעזור. גם הפניה לאנשים מתאימים.

נפלת על מקום או מדריכה פחות רגישים

הי, מה שלומך? דבר ראשון- אל תתייאש. ריקוד זה דבר כיף ומשחרר ואין סיבה שלא תהנה מזה רק בגלל היחס והתסכול מההתחלה. מוזר לי שכמדריכה היא לא נתנה מענה לבקשה שלך והתיחסה ביותר רגישות. אבל שתדע שיש קושי אמיתי לתת יחס אישי לאנשים שצריכים יותר השקעה במהלך אירוע בו יש קהל רב, כאשר את כולם צריך ללמד. כל זה לא מוריד ממנה את האחריות שתהיה לך בת זוג ללימוד ולדאוג לכך שגם אתה תהנה ותלמד במהלך השיעור. 1. אל תוותר. תמצא מקום אחר רגיש יותר ותהנה בו :) תדע שתמיד ההתחלה היא קצת יותר קשה, כמו בכל דבר. 2. אינני יודע היכן אתה גר, אך אני ממליץ לך לנסות ללכת למועדון "רוטב סלסה" של יניב ילון. יחס טוב זה השם השני של המקום. 3. כהתחלה אולי מתאים לך יותר קורסים שהם מצומצים במספר המשתתפים, כדי "להיכנס לעסק" ולקבל את היחס האישי שאתה מעוניין בו. ורק אחר כך תצטרף לערבי הריקוד, מה דעתך? שיהיה בהצלחה ../images/Emo13.gif

liav83

New member
תשובה

קודם כל תודה על התגובה אני גר במרכז ורקדתי בקמפוס של מקום הלימודים שלי... תודה על העידוד. אני מקווה שלאט לאט אלמד. מחר אני אמור ללכת בפעם השניה . אלך ויהיה מה שיהיה...

salsa4fun

New member
אתה מוזמן ל- Salsa4Fun

ומוזמן להרשם להגרלת כניסה חינם www.salsa4fun.co.il/hagrala אצלנו המדריכים הם ממש חברים של מי שבא לרקוד ולכן אין מצב שיקרה לך משהו כזה.. אני מתבייש בשביל המדריכה הזו. שי

למעלה